FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svakako trebamo dovesti napadaca ili dva tako da ako ima ponuda za Handzica obavezno treba prihvatiti zbog godina i jos 6 mjeseci ugovora, samo je pitanje ide li mu se odavde
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Za mene je on uvijek bio okej, samo mu fale m..a, jbg taj se ne bi usudio da opuca da ga puskom tjera
This time next year, we'll be millionaires!
https://www.tportal.hr/sport/clanak/pog ... -20201103Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 21:28Ne lupaj paša sve ga ti. Po finansijama i infrastrukturi i to zahvaljujući gradu Osijeku i državi.Juventud je napisao/la: ↑26 jan 2021, 20:52Ja sam isto navijac Sar al jaro moj malo si zaosto ako mislis daje Sar bolji klub od Osijeka.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 17:58E čuj Osijek svega mi. Pa ako mu je Osijek atraktivniji, odma nek raskinu ugovor i nek ide. To je taj mentalitet šampionski. Ideš u klub gdje ćeš se boriti za evropu, mjesto ti nije sigurno među 18 igrača, umjesto da igraš LP i boriš se za titulu. Al svakom ono njegovo.
U svemu su ispred nas realno i svaki nas igrac bi tamo iso budi realan pogledaj oko sebe
Oni se zamalo nisu ugasili prije par godina, borili se za opstanak.
Kako vam je uvijek tuđe bolje od vašeg iako je činjenice govore. Luzerski mentalitet.
Ne stoji država, već Mađari. Pogledaj kakav stadion prave. I ti onda dođeš s komentarom, ako mu je Osijek atraktivniji. Oni opasno ciljaju da skinu Dinamo. Bjelica ima milion eura godišnje plaću.
Ne bore se oni za Europu, već za titulu. Imaju isto bodova kao i Dinamo, uz utakmicu više.
Prije koju godinu su izbacili PSV-a.
Kakav luzerski mentalitet, ako kažeš istinu. Daj, malo se dohavizajte i počnite stvari realnije gledati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
On sad moze samo u Velezu igrati jer ih je napustio slican tip napadaca, Mulic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesu trenutno radi novca ali veličina kluba je neuporediva, realno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što kaže @Joker, samo pare su važne. Messi hladno izjavi da bi volio igrat u MLSu, kao privlači ga. Oscar i slični odu u Kinu i mlate milione. I meni bi, da sam fudbaler, Osijek bio atraktivniji od Sarajeva. Više para, bolji tereni, profesionalnije sve...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Iskreni im vec napisao da je top napadač 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Bilo bi dobro ganjati neke igrače na posudbu iz jačih klubova, kao što smo npr Delača iz Chelseaja ili Jajala iz Kolna.
Evo npr ovaj momak, igrao je fenomenalno u U19 ligi Italije, a sad je na posudbi u Seriji B.
https://www.transfermarkt.com/zan-celar ... ler/340427
Evo npr ovaj momak, igrao je fenomenalno u U19 ligi Italije, a sad je na posudbi u Seriji B.
https://www.transfermarkt.com/zan-celar ... ler/340427
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO

Moramo doplatit za Hareta, to je problem. Ali kad vidim onog napadača iz Osijeka, lik iz Alavesa na posudbi, šprda se u HNL-u... e da nam je takvog.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mi ćemo izgleda igrati sa juniorima na proljeće, svi nam odoše igrači. 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Moze li Jan Mlakar posudba s opcijom otkupa

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pješke bi otišo po njegahordasDoboj je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:23Moze li Jan Mlakar posudba s opcijom otkupa![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mi ako želimo parirat regionalnim klubovima moramo sa našim najboljim igračima imati jače ugovore tako da nedodjemo u situaciju da nam Osijek i slicni uzimaju igrača, evo npr danas čitam kao zvezda zainteresovana za Kovačevića samo se hladno nasmijao ima ugovor do 2024 znaci ako ga gospoda želi velikani ovo ono imaju para, neka iskesiraju gospodski.
-
- Kontakt:
12. igrač kluba iz Titove 38b
- muhamedhulk
- Kontakt:
Trampa Hadzic Handzic 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Finansijski i infrastrukturno bolji. Trenutno. To se kaže da su bolje stojeći od nas. I Zato što su dobili investitore.Mokes je napisao/la: ↑26 jan 2021, 22:10https://www.tportal.hr/sport/clanak/pog ... -20201103
Ne stoji država, već Mađari. Pogledaj kakav stadion prave. I ti onda dođeš s komentarom, ako mu je Osijek atraktivniji. Oni opasno ciljaju da skinu Dinamo. Bjelica ima milion eura godišnje plaću.
Ne bore se oni za Europu, već za titulu. Imaju isto bodova kao i Dinamo, uz utakmicu više.
Prije koju godinu su izbacili PSV-a.
Kakav luzerski mentalitet, ako kažeš istinu. Daj, malo se dohavizajte i počnite stvari realnije gledati.
Izbacili PSV-a!? I to vam mjerilo!? Bože sačuvaj. Pa kakve to veze ima što su konkretni Dinamu. Opet je Dinamo dva nivoa iznad. Otkad vi to pratite fudbal od 2015 jbte!?
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, johntravolta123, keli, Kyle88, mnon46, NazorUso, SamoDaKazeem i 75 gostiju.