Taman da postavim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakva historija, jeste li svi svoji? Ko o tome priča? Ako već toliko plivate u neznanju, proguglajte malo o Osijeku i vidjećete o kakvom klubu je riječ. Imaju more love, plate, organizacija kluba na visokom nivou, odlične uslove za trenažni proces, ekipu i kao šlag na tortu, trenerčinu i majstora kakav je Bjelica. Lik milion ima, halo, o čemu dalje da pričamo? Pročešljajte malo igrače tipa Bočkaj, Mierez, Bohar, Majstrović kojeg su prodali u Kinu. Zdrava sredina u i oko kluba, klub pun potencijala, koji s Bjelicom cilja visoko, odnosno da svrgnu Dinamo.
I nakon svega toga, dođe neko i prosipa mi neku priču kako nisu nešto. Mi smo miljama daleko od Osijeka, naravno govori se o sadašnjosti, a ne historiji koja je za ovu tematiku totalno nebitna. Eto mi najbolji, jer smo igrali s Unitedom i to treba biti jedina referenca. Mi kao klub smo neuporedivo veći na osnovu prošlosti, ali sadašnjost je puno bitnija.
Čuj svima bolje tuđe nego naše i neko spominjanje luzerskog mentaliteta, nigdje veze s vezom. Realnost je takva, sviđalo se nekome ili ne, bio upućeniji neko ili ne. Kojem to igraču ne bi godilo da ga traži zdrav klub kakav je Osijek, koji ima toliko pozitivnih stvari, koji se bori za titulu u HNL-u, ima ciljeve u Evropi, a još ideš kod trenera kakav je Bjelica. Dovoljno rečeno, i ja bih da sam na njegovom mjestu.
I nakon svega toga, dođe neko i prosipa mi neku priču kako nisu nešto. Mi smo miljama daleko od Osijeka, naravno govori se o sadašnjosti, a ne historiji koja je za ovu tematiku totalno nebitna. Eto mi najbolji, jer smo igrali s Unitedom i to treba biti jedina referenca. Mi kao klub smo neuporedivo veći na osnovu prošlosti, ali sadašnjost je puno bitnija.
Čuj svima bolje tuđe nego naše i neko spominjanje luzerskog mentaliteta, nigdje veze s vezom. Realnost je takva, sviđalo se nekome ili ne, bio upućeniji neko ili ne. Kojem to igraču ne bi godilo da ga traži zdrav klub kakav je Osijek, koji ima toliko pozitivnih stvari, koji se bori za titulu u HNL-u, ima ciljeve u Evropi, a još ideš kod trenera kakav je Bjelica. Dovoljno rečeno, i ja bih da sam na njegovom mjestu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne treba se uopste upoređivat s klubovima van granica nase drzave. Ako cete upoređivati imate 1945-1991 gdje postoje reference za to. Nama je najvaznije da smo u ovoj ligi najbolji i da ostanemo na tome da nas drugi treneri i igrači spominju u najboljem svjetlu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
De ba ne pretjerujte s tim osjekom bas toliko.
Da vas podsjetim da su i komsije s jedne i druge strane bili predispadanjem od prosjecnih ekipa koje su i slabije od nas.
Ok, mozda jes osjek malo jaci od naa, al ovdje brat bratu se pricao kad da bi nas dobili 5-0 svako 7 danaa a istina je daleko od toga.
Na kraju, bjelica je dobar trener al daleko je od nekog top top trenera. Al eto. Bas se pretjeruje. Al bas.
Da vas podsjetim da su i komsije s jedne i druge strane bili predispadanjem od prosjecnih ekipa koje su i slabije od nas.
Ok, mozda jes osjek malo jaci od naa, al ovdje brat bratu se pricao kad da bi nas dobili 5-0 svako 7 danaa a istina je daleko od toga.
Na kraju, bjelica je dobar trener al daleko je od nekog top top trenera. Al eto. Bas se pretjeruje. Al bas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Realnost je da ako Sarajevo nudi Miličeviću platu od 7-8k eura (lupam cifre odokativno, aproksimativno što bi jedan prdonja pametarski rekao), a Osijek 15-ak hiljada eura, onda je jasno gdje će igrač koji realno nije nikakvim emocijama vezan ni za jedan od dva kluba. Ako oni mogu keširati odštetu za igrača preko milion eura kao što kažete, onda je hebena razlika između nas i njih trenutno. Na stranu emocije i naša vezanost za FKS, sad govorimo o čistim činjenicama i hladnoj istini.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 26 jan 2021, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sjećam se na što je Klub izgledao, kao i momčad, kada smo došli 2016. Napravili smo veliki posao i iskorak, vratili NK Osijek u vrh hrvatskog nogometa. Prošle sezone bio nam je zacrtan plasman u finale Kupa i osvajanje drugog mjesta u Ligi. Nažalost, iz raznih razloga nismo u tome uspjeli. Osobno sam ponosan i na moje ulazne transfere, kao i na one izlazne. Prodavali smo igrače za vrlo visoke iznose, a to sam si zadao kao obvezu i cilj kada sam dolazio jer sam bio iziritiran transferima prije toga za vrlo male iznose.
Inace bivsi SD Osijeka
Inace bivsi SD Osijeka
- feniksptica
- Kontakt:
Imali imperativ, nesto slicno kao mi titulu. Oni eto nisu uspjeli i niko nije otjeran, bas se pitam bi l kod nas. A njih si uzeo za pozitivan primjer sto su ostali svi. NAsi ako ne uzmu titulu mislim da ces tjerati. Mozda malo kontradiktorno al haj sta faliSanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:22Sjećam se na što je Klub izgledao, kao i momčad, kada smo došli 2016. Napravili smo veliki posao i iskorak, vratili NK Osijek u vrh hrvatskog nogometa. Prošle sezone bio nam je zacrtan plasman u finale Kupa i osvajanje drugog mjesta u Ligi. Nažalost, iz raznih razloga nismo u tome uspjeli. Osobno sam ponosan i na moje ulazne transfere, kao i na one izlazne. Prodavali smo igrače za vrlo visoke iznose, a to sam si zadao kao obvezu i cilj kada sam dolazio jer sam bio iziritiran transferima prije toga za vrlo male iznose.
Inace bivsi SD Osijeka![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
H(umanitarni) Z(avod )Tesanj i ne treba nikom da vjeruje,ostali bi bez sredstava za pomoć onim koji redovno idu na tekme, a nemaju za clansku kad bi tako naivno povjerovali u sve...
-
- Kontakt:
De procitaj jos jednom,mozda si preskocio ovo za transfere i sta covjek uradi za 4-5 godfeniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:25Imali imperativ, nesto slicno kao mi titulu. Oni eto nisu uspjeli i niko nije otjeran, bas se pitam bi l kod nas. A njih si uzeo za pozitivan primjer sto su ostali svi. NAsi ako ne uzmu titulu mislim da ces tjerati. Mozda malo kontradiktorno al haj sta faliSanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:22Sjećam se na što je Klub izgledao, kao i momčad, kada smo došli 2016. Napravili smo veliki posao i iskorak, vratili NK Osijek u vrh hrvatskog nogometa. Prošle sezone bio nam je zacrtan plasman u finale Kupa i osvajanje drugog mjesta u Ligi. Nažalost, iz raznih razloga nismo u tome uspjeli. Osobno sam ponosan i na moje ulazne transfere, kao i na one izlazne. Prodavali smo igrače za vrlo visoke iznose, a to sam si zadao kao obvezu i cilj kada sam dolazio jer sam bio iziritiran transferima prije toga za vrlo male iznose.
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 26 jan 2021, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Nisam, samo sam u obzir uzeo da imaju repku viceprvaka svijeta imaju vec u ligi tim koji je prodavo igrace za vise milionske iznose. I to da je tu 4-5 godina. Znaci jos 2 godine i sudimo Emiru ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:40De procitaj jos jednom,mozda si preskocio ovo za transfere i sta covjek uradi za 4-5 godfeniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:25Imali imperativ, nesto slicno kao mi titulu. Oni eto nisu uspjeli i niko nije otjeran, bas se pitam bi l kod nas. A njih si uzeo za pozitivan primjer sto su ostali svi. NAsi ako ne uzmu titulu mislim da ces tjerati. Mozda malo kontradiktorno al haj sta faliSanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:22Sjećam se na što je Klub izgledao, kao i momčad, kada smo došli 2016. Napravili smo veliki posao i iskorak, vratili NK Osijek u vrh hrvatskog nogometa. Prošle sezone bio nam je zacrtan plasman u finale Kupa i osvajanje drugog mjesta u Ligi. Nažalost, iz raznih razloga nismo u tome uspjeli. Osobno sam ponosan i na moje ulazne transfere, kao i na one izlazne. Prodavali smo igrače za vrlo visoke iznose, a to sam si zadao kao obvezu i cilj kada sam dolazio jer sam bio iziritiran transferima prije toga za vrlo male iznose.
![]()
A sto si ti preskocio ovo moje ?? Mozda sto i sam znas da ce tako bit, uzimas sto ti odgovaras sto ti ne odgovara odbacis
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Budi ti humanitarac niko ti ne brani, ako treba evo i za tebe jedna članska jer vjerujem da si redovan na svim domaćim utakmicama..
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma hiljadu je faktora tamo, evropska unija, bogat im vlasnik, grad stao uz njih kao jedan klub,uredjeni sportski segmentu i sve ostalo. Teško da će oni dinama srušiti, a da su uredjeni jesu, da su kvalitetniji od nas dalo bi se diskutovati,ali ne možemo se mi nositi sa hrvatima i srbima, jer smo nepismen narod, prvo to, što nam je para draža nego uspjeh ili nešto što te čini sretnim i zadovoljnim...nema hajra ovdje kako god okrenes, mi smo Imali tu nafaku i imamo je još kad je gazda u pitanju. Nama treba pored gazde pomoć države ili grada. Ali ne možeš jer je takva situacija kakva jeste. Valjda ćemo se dići dolaskom ovog italijana, i Akademija nam je glavni preduslov da budemo na tom putu kao ostali u regionu... zakon o sportu, tereni, infrastruktura, plate, moramo napraviti taj uspjeh, kad stisnemo damu i kažemo ove sezone uzimamo 2 igraca za 250 300 milja eura dajemo takvu platu za igrače i iskorak, onda ćemo se imat čemu nadati, sve dok je nama milion dva tri budjet. Nemamo se čemu nadati...Opet se vraćam na nas navijače nas koji smo redovni ima 2000 2500 I to je sve... onda ti je jasno koliko je sport za nas zanimljiv kao da i nije. Dozvolili smo da nam se obje bosne ugase a po 4 5 hiljada u dvorani bilo... ali eto. Malo poduzi post... nismo ni mi zasluzili vise niti smo zahvalni uopste, vidis po pisanju, ponasanju, svemu da smo osrednje ekipa u balkanskim ekipama možda 6 7ma ekipa. I ništa više od toga....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Pa njima je uspjeh biti drugi ili osvojiti kup i imaju. Sto bi ih ko tjerao kad su zadovoljni sezonom.feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:25Imali imperativ, nesto slicno kao mi titulu. Oni eto nisu uspjeli i niko nije otjeran, bas se pitam bi l kod nas. A njih si uzeo za pozitivan primjer sto su ostali svi. NAsi ako ne uzmu titulu mislim da ces tjerati. Mozda malo kontradiktorno al haj sta faliSanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:22Sjećam se na što je Klub izgledao, kao i momčad, kada smo došli 2016. Napravili smo veliki posao i iskorak, vratili NK Osijek u vrh hrvatskog nogometa. Prošle sezone bio nam je zacrtan plasman u finale Kupa i osvajanje drugog mjesta u Ligi. Nažalost, iz raznih razloga nismo u tome uspjeli. Osobno sam ponosan i na moje ulazne transfere, kao i na one izlazne. Prodavali smo igrače za vrlo visoke iznose, a to sam si zadao kao obvezu i cilj kada sam dolazio jer sam bio iziritiran transferima prije toga za vrlo male iznose.
A bi li ti bio zadovoljan da ovakva Osimova prcija zavrsi ispred nas ove sezone? Pa stid bi te bilo ko i mene izaci iz kuce
Zato zapeti, pamet u glavu, nista ne prepustati slucaju i osvojiti titulu.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce se to završiti prije puta za Umag, da nam dole bezveze ne smeta.
- ElCartel11
- Kontakt:
Naspavajte se braco sutra nas ceka jedan lijep i uspjesan dan 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nadam se da mi je veceras zadnja noc kako sanjam Celu,u tom fazonu da mi govori da je tezak zimski prelazni rok,da se ide u umag i igraju se tri prijateljske tekme bez novog napadaca i da Handze najbolje poznaje sta je derbiElCartel11 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 23:53Naspavajte se braco sutra nas ceka jedan lijep i uspjesan dan![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.