FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
pa nek im utrpaju, al obicno u ovakvoj tekmi se zabije 4-5 golova jos i ovdje se pjevaju hvalospjevi, sad se pljuju i tekme gdje se igra kontrolira do maksimuma uz jednu glupu gresku lengleta, 4 stative/precke i jos par promasenih zicera.
Prvi cu ih pljuvati i kritikovati, al nije to sad sve tako kriticno kako bi covjek pomislio da cita ovo.
Do PSG-a ima jos 20 dana, Roberto i Dest ce biti spremni, pa mozda cak i Pique, Fati ce biti na vratima povratka, Coutinho ce vec uveliko igrati, kad se pogleda najlosiji nasi igraci su Lenglet i Braithwaite od ovih sto regularno startaju, Mingueza kad igra desno ocajan je, na Desta i Roberta se moze racunati da ce duplo bolje tekme pruziti, Pique bi trebao u tandemu s Lengletom biti bolji stoperski par nego kad opanak Lenglet igra.
Busquetsa cak ne mogu ni kritikovati previse jer odlicno igra kad je daleko od protivnicke pole, stvarno je nevjerovatno bitan u fazi napada i defanzive kad zapravo ne igra presing i glumi neku atletu, fino stani ispred stopera, drzi ih za ruku i to ce bolje izgledati.
Araujo nek se rotira s Piqueom izmedju dvije stoperske pozicije ovisno gdje se Mbappe bude nalazio da ne bude drasticna razlika u brzini.
MATS-Dest/Roberto-Araujo-Pique-Alba-Busquets-FDJ-Pedri-Dembele-Messi-Griezmann/Fati
Tu je najveci problem Ovaj trojac Pique-Alba-Busquets, realno boljih opcija nemamo niti mozemo imati, Pjanic nije bolji od Busquetsa, nazalost ne vidim mu buducnost neku u klubu, rado bi ga prodao da se dovede neka zamjena za Busquetsa tipa Locatelli.
Alba je odlican prema naprijed, defanzivno bolje ne komentirati jer bi mogao i psovati na tu temu, mentalno je lik izgubljen, tako da bi rado i Desta tamo vidio, a Roberta desno.
Ne znam, taj PSG nije tako dobar ni strasan, jako su prosjecni defanzivno, vezni red nit smrdi nit mirise, cak bi rekao da smo tu bolji od njih, jedini problem su nam taj trojac Mbappe-Neymar-Di Maria zbog brzine pogotovo kad se uzme u obzir da ce nam 1 stoper biti kriminalno spor (al Pique se s tim nosi citav zivot, Lenglet i dalje misli da ce stici nekoga tko je 3 koraka ispred njega).
Iskreno ja nisam tako negativan sto se PSG-a tice, od ovih europskih ekipa City je daleko najopasniji trenutno uz Atletico, Bayern je uvijek opasan zbog fizicke moci iako su i oni u nekim problemcicima.
Ovo ostalo je sve li-la, nisu to neke dominantne ekipe da ih se treba plasiti i tvrditi da bi nas razbili, sve je stvar kako ce se otvoriti utakmica i da li ce se Alba predati ako bude igrao.
Prvi cu ih pljuvati i kritikovati, al nije to sad sve tako kriticno kako bi covjek pomislio da cita ovo.
Do PSG-a ima jos 20 dana, Roberto i Dest ce biti spremni, pa mozda cak i Pique, Fati ce biti na vratima povratka, Coutinho ce vec uveliko igrati, kad se pogleda najlosiji nasi igraci su Lenglet i Braithwaite od ovih sto regularno startaju, Mingueza kad igra desno ocajan je, na Desta i Roberta se moze racunati da ce duplo bolje tekme pruziti, Pique bi trebao u tandemu s Lengletom biti bolji stoperski par nego kad opanak Lenglet igra.
Busquetsa cak ne mogu ni kritikovati previse jer odlicno igra kad je daleko od protivnicke pole, stvarno je nevjerovatno bitan u fazi napada i defanzive kad zapravo ne igra presing i glumi neku atletu, fino stani ispred stopera, drzi ih za ruku i to ce bolje izgledati.
Araujo nek se rotira s Piqueom izmedju dvije stoperske pozicije ovisno gdje se Mbappe bude nalazio da ne bude drasticna razlika u brzini.
MATS-Dest/Roberto-Araujo-Pique-Alba-Busquets-FDJ-Pedri-Dembele-Messi-Griezmann/Fati
Tu je najveci problem Ovaj trojac Pique-Alba-Busquets, realno boljih opcija nemamo niti mozemo imati, Pjanic nije bolji od Busquetsa, nazalost ne vidim mu buducnost neku u klubu, rado bi ga prodao da se dovede neka zamjena za Busquetsa tipa Locatelli.
Alba je odlican prema naprijed, defanzivno bolje ne komentirati jer bi mogao i psovati na tu temu, mentalno je lik izgubljen, tako da bi rado i Desta tamo vidio, a Roberta desno.
Ne znam, taj PSG nije tako dobar ni strasan, jako su prosjecni defanzivno, vezni red nit smrdi nit mirise, cak bi rekao da smo tu bolji od njih, jedini problem su nam taj trojac Mbappe-Neymar-Di Maria zbog brzine pogotovo kad se uzme u obzir da ce nam 1 stoper biti kriminalno spor (al Pique se s tim nosi citav zivot, Lenglet i dalje misli da ce stici nekoga tko je 3 koraka ispred njega).
Iskreno ja nisam tako negativan sto se PSG-a tice, od ovih europskih ekipa City je daleko najopasniji trenutno uz Atletico, Bayern je uvijek opasan zbog fizicke moci iako su i oni u nekim problemcicima.
Ovo ostalo je sve li-la, nisu to neke dominantne ekipe da ih se treba plasiti i tvrditi da bi nas razbili, sve je stvar kako ce se otvoriti utakmica i da li ce se Alba predati ako bude igrao.
Trincao i Mingueza više ni na treningu ne smiju zajedno igrati. Ono sinoć je bilo brukanje na kvadrat.
Trincao je imao par dobrih prodora, možda je čak i jedan penal bio na njemu ali u onoj situaciji kada šuta u savršeno postavljenog golmana dok na povratnoj ima 2 igrača je ispao levat željan gola koji sebe stavlja ispred ekipe. I ranije sam mu to zamjerio kada jedini nije slavio golove Pedrija i Fatija. Razumijem da je mlad i željan dokazivanja, ali i Pedri i Puig su pa ih to ne sprječava da budu timski igrači.
Mingueza ima centaršut u rangu Massima Odda, znači u prosjeku 17ti red tribine, a pojam overlapa i duplog pasa su mu poznati k'o meni astrofizika. Neka njega na štoperu. (u nedostatku boljeg)
Junior Firpo bi se u Sarajevu borio sa Dinom Islamovićem da izbace Pidru iz prve postave. Nije mi jasno kako je u onako kvalitetnom Betisu bio prva opcija. Alba onako invalidan je za njega bog fudbala. Što neko reče već, treba malog Baldea priučit na sistem, može samo bit bolji jer Firpo je igrač manje na terenu.
S pozitivne strane, po stranim forumima sam naišao na neke "insajderske" gdje kažu da je moguće da se Ansu vrati do utakmice sa PSG. Ne djeluje mi nemoguće jer je mali strašan mentalno i vjerujem da je sve podredio oporavku i da će se vratit' još bolji.
Trincao je imao par dobrih prodora, možda je čak i jedan penal bio na njemu ali u onoj situaciji kada šuta u savršeno postavljenog golmana dok na povratnoj ima 2 igrača je ispao levat željan gola koji sebe stavlja ispred ekipe. I ranije sam mu to zamjerio kada jedini nije slavio golove Pedrija i Fatija. Razumijem da je mlad i željan dokazivanja, ali i Pedri i Puig su pa ih to ne sprječava da budu timski igrači.
Mingueza ima centaršut u rangu Massima Odda, znači u prosjeku 17ti red tribine, a pojam overlapa i duplog pasa su mu poznati k'o meni astrofizika. Neka njega na štoperu. (u nedostatku boljeg)
Junior Firpo bi se u Sarajevu borio sa Dinom Islamovićem da izbace Pidru iz prve postave. Nije mi jasno kako je u onako kvalitetnom Betisu bio prva opcija. Alba onako invalidan je za njega bog fudbala. Što neko reče već, treba malog Baldea priučit na sistem, može samo bit bolji jer Firpo je igrač manje na terenu.
S pozitivne strane, po stranim forumima sam naišao na neke "insajderske" gdje kažu da je moguće da se Ansu vrati do utakmice sa PSG. Ne djeluje mi nemoguće jer je mali strašan mentalno i vjerujem da je sve podredio oporavku i da će se vratit' još bolji.
Samo pogledati amatersku reakciju Lengleta kod gola Raya
a nije mu ovo prvi put.
Nedopustivo loš nivo

Nedopustivo loš nivo

Nije LP, vec konstantno sramocenje ekipe od milijardu eura. Nigdje ne pise da se mora osvajati svake godine, ali isto tako da imalo potrcis i potrudis se ne bi dobio 20 komada u 4 godine. To ne primaju ni amateri.
27.10.2020
na stranu sto je lenglet ispao ko panj neki, mene ovaj neto brine, lik ovaj tri puta gleda gdje ce ubaciti dok neto pajdo stoji na crti i ceka ne znam sta, na kraju umjesto da hladno potkupi loptu on ovo dopusti..
U startu sam mislio da je Firpo najvise usrao jer nije ispratio ovog do kraja, pa sam onda ljut bio sto Lenglet stoji i gleda dok ovaj trci kraj njega, sad mi se cini da i Firpo i Lenglet i Neto trebaju nekog da im ocita bukvicu, Firpo umjesto da u punom sprintu protrci ispod Lengleta i zatvori ubacaj on stao i gleda, momak je ovaj svakako brzi od njega pa i da su u isto vrijeme krenuli ne bi imao sanse da ga stigne.
Lenglet je ovo sranje radio vec 10x ove sezone.
Neto de ti negdje idi za 20-25milki i daj nam Penu malog
U prvom dijelu rečenice kažeš "Ne", a onda u nastavku sve vežeš na LP.leorey je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:31Nije LP, vec konstantno sramocenje ekipe od milijardu eura. Nigdje ne pise da se mora osvajati svake godine, ali isto tako da imalo potrcis i potrudis se ne bi dobio 20 komada u 4 godine. To ne primaju ni amateri.
Uostalom, upravo ti si prije neki dan proglasio eru Enrique-a i Valverde-a neuspjehom. ( 1x Lp, 4x La Liga, 4x CDR i još nekih superkupova i SP za klubove ) . U 5 godina. Malo ?
Ja ne poričem neke katastrofalne rezultate. Ali ocijeniti neuspjehom ? Auuuuuu. Kamo sreće da se možemo svi ovako na tom nivou realizirati u životu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
#KoemanOut
Upropastit ce lik i ovo malo Barce sto je ostalo poslije Setiena i Valverdea (koji je rezultatski mnogo bolji rezultat pravio sa skormnijom ekipom).Upropastit ce i ovo malo mladosti sto ima u Barci.
Upropastit ce lik i ovo malo Barce sto je ostalo poslije Setiena i Valverdea (koji je rezultatski mnogo bolji rezultat pravio sa skormnijom ekipom).Upropastit ce i ovo malo mladosti sto ima u Barci.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Htio sam zapravo reci - ako Lengleta ili Firpa ovako zalamaju i bacaju igraci Rayo Vallecana, pa šta ce im onda raditi Mbappe, Neymar, DiMarija itd.Furymaker je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:49
na stranu sto je lenglet ispao ko panj neki, mene ovaj neto brine, lik ovaj tri puta gleda gdje ce ubaciti dok neto pajdo stoji na crti i ceka ne znam sta, na kraju umjesto da hladno potkupi loptu on ovo dopusti..
U startu sam mislio da je Firpo najvise usrao jer nije ispratio ovog do kraja, pa sam onda ljut bio sto Lenglet stoji i gleda dok ovaj trci kraj njega, sad mi se cini da i Firpo i Lenglet i Neto trebaju nekog da im ocita bukvicu, Firpo umjesto da u punom sprintu protrci ispod Lengleta i zatvori ubacaj on stao i gleda, momak je ovaj svakako brzi od njega pa i da su u isto vrijeme krenuli ne bi imao sanse da ga stigne.
Lenglet je ovo sranje radio vec 10x ove sezone.
Neto de ti negdje idi za 20-25milki i daj nam Penu malog
A znamo šta su im radili igraci Bayerna u LP. Ili Liverpula prije njih.
Neto nece braniti u LP, on je najmanja briga.
Ekipa od 900 miliona je u jednom vrlo delikatnom momentu tranzicije data u ruke holandske neznalice koja nema pojma kako odgovoriti na presing drugoligaša ili kako popraviti odbranu. Ovakvi golovi ce se dešavati i dešavati sve dok ih takav trener vodi. Koji to ne može riješiti kroz treninge.
Ekipa od 900 miliona vrijednost nece uzeti ni Copu ove sezone, bez obzira što su vec ispali Real i Atletico - jer je katastrofalno vođena od strane katastrofalnog trenera.
Marcelino ili Lopetegui ce ga ponovo oduciti od posla, prvom prilikom. Zato što su daleko bolji treneri, bez obzira što imaju 3 puta jeftinije i slabije ekipe.
Hocu da kažem da ne treba toliko ni kriviti igrace, ne postavljaju se sami da igraju, niti se sami treniraju svaki dan. Pa ni nesretni Mingueza ni Trincao.
@Rodju, ko je proglasio neuspjehom Enrique-a i Valverdea? Rekao sam da nisu top treneri, kao sto i nisu. Enrique je imao itekako uspjeha, niko to ne porice. Valverde tu i tamo, ali na terenu je to zaista tanko izgledalo gdje je vecinom imao srecu, ili mu je guz.icu spasavao Messi i Ter Stegen, sto je totalno naplaceno u LP.
Naravno da je neuspjeh kad imas Messija i ekipu od milijardu eura na terenu, koji imaju NBA plate a onda ne zele da potrce, cisto da se ne bi osramotili.
Ako ti mislis da je normalno primit 23 komada u 4 godine u najelitnijem takmicenju, onda se prebaci na neki osrednji tim, tipa iz Francuske, a uvjeravam te da se ni oni tako ne bi osramotili.
Naravno da je neuspjeh kad imas Messija i ekipu od milijardu eura na terenu, koji imaju NBA plate a onda ne zele da potrce, cisto da se ne bi osramotili.
Ako ti mislis da je normalno primit 23 komada u 4 godine u najelitnijem takmicenju, onda se prebaci na neki osrednji tim, tipa iz Francuske, a uvjeravam te da se ni oni tako ne bi osramotili.
27.10.2020
- NisamInSajder
- Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 14:16
Ekipa od 900 miliona je u jednom vrlo delikatnom momentu tranzicije data u ruke holandske neznalice koja nema pojma kako odgovoriti na presing drugoligaša ili kako popraviti odbranu. Ovakvi golovi ce se dešavati i dešavati sve dok ih takav trener vodi. Koji to ne može riješiti kroz treninge.
Ekipa od 900 miliona vrijednost nece uzeti ni Copu ove sezone, bez obzira što su vec ispali Real i Atletico - jer je katastrofalno vođena od strane katastrofalnog trenera.
Marcelino ili Lopetegui ce ga ponovo oduciti od posla, prvom prilikom. Zato što su daleko bolji treneri, bez obzira što imaju 3 puta jeftinije i slabije ekipe.
Hocu da kažem da ne treba toliko ni kriviti igrace, ne postavljaju se sami da igraju, niti se sami treniraju svaki dan. Pa ni nesretni Mingueza ni Trincao.
Uhh, kako si ovo dobro napisao. Upravo to. Koeman je veca neznalica od Setiena. Setien je skockao lijepo jedan Betis, pa cak i u Barci je krenuo implementirati svoj fudbal, i u La Ligi su napredovali iz utakmice u utakmicu. A ona protiv Bayerna, rekao bih naivnost Setiena i Barcelone,da od prvog trenutka krenu u trku sa Bayernom. Niko ne moze trcati sa Bayernom, a kamoli da ga natrci. A posebno Barcelona sa Vidalom, Busquetsom, Rakiticem... Sto se tice Koemana, obecavao prave pozicije za pojedine igrace, Coutinho,De Jong,Griezmann. De Jong nikad nije zaigrao na svojoj pravoj poziciji, Grizi takodjer, cak cu reci da Grizi mnogo vise luta po pozicijama kod Koemana nego kod Valverdea. Ove sezone igrao je na lijevom krilu,pa u spicu,pa na poluspicu (iza napada), pa na desnom krilu. Coutinho, prvih par utakmica, do povrede igra na svojoj poziciji, poluspica, i bio ubjedljivo najbolji igrac, desi se povreda i mozak Koeman ga baci na desno krilu, cak u nekim utakmicama i na zadnjeg veznog (tj. dvije sestice koje igra Koeman).
Nema nikakve taktike, bez kretnji i jako spora igra. Odbrana nikad gora, primaju se golovi iz pozicione igre, iz igre u kojoj nekad Barci nisi mogao prismrditi. A na sve to dodje Koemanov izbor igraca i stalno guranje jednih te istih, ma u kakvoj oni formi bili. Guranje Mingueze ispred Comasa i Ramos Minga iz Barce B kojima on nije mogao uzeti dvije minute je meni presmjesno. Pri tome svi znaju da je Mingueza kikser, a sada je Koeman otkrio da se snalazi i na beku,a mali mu je odgovorio najbolje kako zna -kiksevima-. Gusenje Pjanica i Puiga, dvojice najkretivnijih igraca uz Messija i Coutinha koje imamo. Slag na tortu dodju Koemanove izmjene u toku utakmice. Pa tako u porazima uvodi treceg stopera, na remi i patnju ekipe reaguje oko 80tih minuta,a nije rijedak primjer da podigne igraca na zagrijavanje, pa nakon 20tak minuta sto se ovaj zagrijava kaze mu da se vrati na klupu da sjedne, a situacija na terenu se ne mijenja.
U nikad goroj i nikad manje kvalitetnoj La Ligi Barcelona se pati, a iskljucivo Ter Stegenu i Messiju se nalazi na 3cem mjestu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nadam se da je istina. Ni u Benfici se nije mogao nametnuti. Araujo je iskoristio priliku i po svemu sudeći, dugoročno je rješenje. Kako se ganja i Garcia, onda je logična stvar prodaja Todiboa.TODIBO
Đanluka di Marcio javlja: Nica želi da otkupi Žan Kler Todiboa od Barselone. Obradovali bi se na stadionu Kamp Nou, ako Nica želi da plati.
Lengleta i Umtitija svakako niko i neće.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jesam li te pogrešno razumio?leorey je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:04Kako je problem trener najveci kad si zadnje 4 godine promijenio 4 trenera i samo si se sramotio? Zar ne mislis da ipak igraci snose glavnu krivicu?Rodju je napisao/la: ↑20 jan 2021, 14:52Glavni problem Barcelone je njen trenutni trener.
Čovjek je slab trener. On poznaje nogomet, ali nije nogometni trener.
Ova ista Barcelona je 6.1.2021 razvalila ovaj isti Bilbao u Bilbau.
Rezultat je bio 3 : 2, no objektivno je moglo biti i 8 : 3 .
U nedjelju Bilbao nije napravio niti jednu šansu u drugom poluvremenu utakmice. Niti jednu.
Da budem iskren ne sjećam se ni iz prvog poluvremena kakve šanse Baska.
Barcelona cijelu sezonu sama sebe pobjeđuje.
Trener je igračima naredio defanzivu i zonu na 35 m od svog gola. RK se htio igrati taktičara,
igrati povučeno, "taktički", kao ide se na trofej.
Na trofej se ide protiv Bilbaoa ide tako što ih napadneš, što im uvališ tri komada, što
stvoriš još pet šansi odmah u prvom poluvremenu, a ne pasivnom igrom stopera i golmana.
Svoju odličnu odluku, da prebaci Dembelea sa desne na lijevu stranu RK upropasti izmjenom
istog igrača u 90 minuti, bez da pomisli, a šta ako ovi slučajno u par minuta produžetka izjednače,
je...., s kim ću napadati 2x15 min? Sa Martinom? Zato tvrdim da on nije trener.
Btw. Plus imaš lopova u vidu sudije Manzana, koji čeka svaku situaciju da ti naškodi. Dopušta Muniainu
i ostalima nekažnjeno hrvanje, a Messi-ja isključi zbog "udaranja", za koje se iskazalo da i nije udaranje.
Druga kamera otkriva, da je igrač Athletica ruke pružio ispred Messi-ja.
To sa sudijom sam spomenuo onako usput, bez da pravdam tužnu igru Barcelone.
Želim samo ukazati na činjenicu koje sudije je Savez poslao suditi ovaj turnir.
Sve je bilo spremno za Realovo osvajanje Superkupa. Munuera jedan i drugi + Manzano, ahahahahahha.
Slučajno?
Nisu računali na greške Lucas Vasquez-a.
Enrique
Valverde
Setien
Koeman
Niti jedan ne valja ili na kraju nije valjao- osramotio se. To su cinjenice. Dakle problem je daleko veci.
Sve ti leorey objasnio, najskuplja ekipa, najbolje plaćena i priredili klubu tri najvece blamaze ikad.Ne moraju je osvojiti 10 godina ali nek pokazu zube a ne plakati na poluvremenu ko alba pickurina protiv lpoolaleorey je napisao/la: ↑28 jan 2021, 13:31Nije LP, vec konstantno sramocenje ekipe od milijardu eura. Nigdje ne pise da se mora osvajati svake godine, ali isto tako da imalo potrcis i potrudis se ne bi dobio 20 komada u 4 godine. To ne primaju ni amateri.

I sta sam pogresno napisao? Osramotio si se i s Enriqueom, s MSN-om, prvo protiv Atletica koji se morao proci, pa onda protiv PSG i kao vrhunac pali bez ispaljenog metka protiv Juventusa? Zadnja Enriqueova sezona se svela na remontadu protiv PSG-a i to je to.
Za Valverdea se zna, 99 % pdfa smo zivli za to da ga se nogira.
Setien i Koeman? Ono tebi dobro na terenu izgledalo ili izgleda?
Ja i dalje mislim da su igraci daleko najveci problem, kicma kluba je ujedno i kancer ovog tima.
Bolan ucestvovali su i 5 puta manji i jeftiniji klubovi u ovoj LP pa se nisu osramotili. Pa Partizan mlatno taj Liverpool od koga su oni plakali ko pick.ice.
Za Valverdea se zna, 99 % pdfa smo zivli za to da ga se nogira.
Setien i Koeman? Ono tebi dobro na terenu izgledalo ili izgleda?
Ja i dalje mislim da su igraci daleko najveci problem, kicma kluba je ujedno i kancer ovog tima.
Bolan ucestvovali su i 5 puta manji i jeftiniji klubovi u ovoj LP pa se nisu osramotili. Pa Partizan mlatno taj Liverpool od koga su oni plakali ko pick.ice.

27.10.2020
Ovdje samo treba doci trener sa mudima ko 2 lopte, da kaze albi, pikeu i buskecu vase je proslo, ako vam ne pase biti zamjena idete na transfer listu. Zatim Messiju dozvoliti da ode jer to zeli i okrenuti novi list, ako do toga ne dodje tonuce ovaj klub i dalje.
A time bi ujedno i olaksao plate za haman 200M eura, sto je krucijalno ako se zele dovoditi novi igraci u ovom trenutku.
I dalje mislim da Messi nece na kraju otici jer jednostavno nije on taj karakter da u 35oj godini trazi neki novi izazov. Nije on takav tip.
Vjerovatno ce mu Laporta obecat brda i doline i to je to.
Ali kad bi ostale prodali bar i jos malo podmladili tim, ucinio bi se znacajan iskorak.
I dalje mislim da Messi nece na kraju otici jer jednostavno nije on taj karakter da u 35oj godini trazi neki novi izazov. Nije on takav tip.
Ali kad bi ostale prodali bar i jos malo podmladili tim, ucinio bi se znacajan iskorak.
27.10.2020
Bravo leo, mogao bi uzeti back 2 back titulu ove godine, ako tako nastavišleorey je napisao/la: ↑28 jan 2021, 18:13A time bi ujedno i olaksao plate za haman 200M eura, sto je krucijalno ako se zele dovoditi novi igraci u ovom trenutku.

Mysterious🥷
Sto, jel mislis da ce Messi otici? Gdje, u PSG i City?Burns je napisao/la: ↑28 jan 2021, 18:43Bravo leo, mogao bi uzeti back 2 back titulu ove godine, ako tako nastavišleorey je napisao/la: ↑28 jan 2021, 18:13A time bi ujedno i olaksao plate za haman 200M eura, sto je krucijalno ako se zele dovoditi novi igraci u ovom trenutku.
Ali kad bi ostale prodali bar i jos malo podmladili tim, ucinio bi se znacajan iskorak.![]()
Ne radi se tu o mojoj licnoj zelji, meni realno svejedno.
27.10.2020
Amerika čemerikaleorey je napisao/la: ↑28 jan 2021, 18:47Sto, jel mislis da ce Messi otici? Gdje, u PSG i City?Burns je napisao/la: ↑28 jan 2021, 18:43Bravo leo, mogao bi uzeti back 2 back titulu ove godine, ako tako nastavišleorey je napisao/la: ↑28 jan 2021, 18:13A time bi ujedno i olaksao plate za haman 200M eura, sto je krucijalno ako se zele dovoditi novi igraci u ovom trenutku.
Ali kad bi ostale prodali bar i jos malo podmladili tim, ucinio bi se znacajan iskorak.![]()
Ne radi se tu o mojoj licnoj zelji, meni realno svejedno.
Mysterious🥷
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.