Ja cu ipak otvorit novine pa ako se sekretaru ne svidja neka brise.

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
ma nemam ja vremena sekunde tako da ja nemogu pomoci nikako,a razumijem ja tebe da je tesko nekad sam i pisao nesto slicno za trecu ligu samo dajem prijedlog posto eto ima dosta ljudi koji bi pisali pa eto podjelite nekom i na pisanje najava kolajacky09 je napisao/la:Uzmi malo slobodnog vremena i pridnosi novinama pišući najave. Nisam ja robot niti mi je ovo jedina zanimacija u životu.haris_alibaba je napisao/la:sto ne napisete i najave kola
mada je danas mozda i kasno ali mozete eto u buduce ako iamte vremena i ako vam se da napisete i najave kola i to bi bilo zanimljivo
A najavu napišem pred kraj ovog izvještaja.. istina kratko ali bolje i to nego ništa.
Ja zaboravio na ovo,sad cemo to laganini odraditi.jacky09 je napisao/la:Gdje ste s ostalim ligama?
Da,iako me strashi njegov avatarAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Samo ako moze obrazlozenje, zasto ste napisali Da, a zasto ne,
Analiticar=Ahmo je napisao/la:SEKRETAR DOBIO POLA MILIONA NA KLADIONICI !
Provođenje dana u kladionici ponekad može zaista da se isplati, a najbolji primer za to je naš sugrađanin, Forumaš sa SS.BA po imenu Sekretar 123456. On je prošle nedelje uspeo da osvoji čak pola miliona eura kladeći se na rezultate fudbalskih utakmica.
Svako od nas ima poznanike koji provode previše vremena po kladionicama, ali ovakav način života ne mora uvek da bude zaludan. Mnogi radni ljudi tokom celog svog života ne zarade količinu novca koju je Sekretar 123456, Forumaš sa SS.BA, osvojio tokom prošle nedelje samo kladeći se na fudbalske utakmice. U pitanju je suma nešto veća od pola miliona eura, a u kraćem telefonskom intrevjuu Sekretar nam je otkrio detalje svog uspeha.
– Sada me zove po deset novinara dnevno, a dok nisam osvojio ovaj novac, svi su mi pričali da sam izgubljen slučaj i izbegavali me – priča 123456 i dodaje:
–Klađenje je nauka baš kao i nuklearna fizika ili filozofija. U stvari, mislim da je to spoj više nauka u jednoj, jer zahteva i logično razmišljanje i intuiciju. Kad sam počeo sa klađenjem, gubio sam po sto eura nedeljno, ali se nisam predavao jer sam verovao da mogu da uspem.
Sekretar već ima i novu devojku, a neke od njihovih fotografija objavljene su danas na sajtu Tračara.com .
Upitan kakvu je taktiku primenio da bi osvojio ovoliki novac, Sekretar se nasmejao i rekao:
–Tajna je u raspoređivanju novca. Ljudi koji sanjaju da osvoje ovoliki novac misle da se to radi stavljanjem jedne poveće sume na neverovatnu kombinaciju, pa ako imate sreće, to je to. U realnosti, to je daleko od istine. Ja sam rasporedio manje svote novca na više mesta, ali sam imao iza sebe i ogromno višegodišnje iskustvo. Pa život mi je ostao u ovoj kladionici, red je valjda sad i meni da grane sunce – priča veselim tonom ovaj Forumaš sa SS.BA.
Novac će, kako kaže, iskoristiti da kupi sebi dva stana - jedan u kome će živeti, a drugi za izdavanje. A od "kusura", dodaje, kupiće auto iz snova.
Sekretar i dalje dolazi u kladionicu, ali sada u njoj poteže novčanik samo kada treba da časti celu prostoriju pićem. Kako kaže, napraviće kraću pauzu od klađenja, a razmišlja da počne da radi kao taksista jer je to oduvek želeo.
Mozete li se dogovoriti sa Analiticar=Ahmom i AulleTom ( posto i oni pisu clanke, odvojeno od glavne teme "novine ss.lige ) do pocetka 5. sezone ( do 15.1.11) ko ce sta pisatiFaraon iz Visokog je napisao/la:evo jacky prvu ligu,johny i ja drugu ligu i kup,urban trecu ligu
Johnyx95 je napisao/la:Imam ja pitanje:
Ko ce voditi ove novine i kako ?
Ja sam mislio napisati za ova dva kola trece lige i napisao sam,ali vidim da je Analiticar otvorio temu i napisao da ce on voditi novine.Nemam nista protiv toga i bilo bi dobro da mu dopustite da ako ima volju on sam uredjuje redovno novine i da se brine za sve tri lige.![]()
Gdje u pravilniku pise da on ne smije uredjivati novine ?
Novine ce se voditi ko i do sad, samo sto se nece otvarati milion tema za svakog novinaraJohnyx95 je napisao/la:Imam ja pitanje:
Ko ce voditi ove novine i kako ?
Ja sam mislio napisati za ova dva kola trece lige i napisao sam,ali vidim da je Analiticar otvorio temu i napisao da ce on voditi novine.Nemam nista protiv toga i bilo bi dobro da mu dopustite da ako ima volju on sam uredjuje redovno novine i da se brine za sve tri lige.![]()
Gdje u pravilniku pise da on ne smije uredjivati novine ?
editovao sam svoj post. Mislio sam da je sekretar odlucio davno ( jer sam prosao kroz sve komentare novina i vidio sam par postava i prije ) da ne pisu novine oni koji nisu clanovi lige i zato sam to stavio. Sekretar je sad sve objasnio i nema nikakih problema, Analiticar=Ahmo moze nastaviti pisati novine, ako hoce.deyo je napisao/la:Ma momak pise supere sad sta su se ova dva uzvrtili to neam pojma,valjda kontaju da moraju i oni nesta zabraniti
niti moze sekretar zabraniti njemu a kamoli oni OI
jednostavno se sad moze izglasati ali mislim da nema potrebe,samo treba definisati taj "savez",sta je sekretar to svi znamo,a
![]()
oni mogu valjda samo pomoci oko tehnickih stvari sekretaru i to da ih on nadgleda,sve odluke mi donosimo kao kapiteni,tako da jedina njihova funkcija je tehnicke prirode,ali treba im to obasniti
Ako je njemu jednostavno zasto ne.Johnyx95 je napisao/la:Zar nije jednostavnije da Analiticar sam vodi ove novine i pise za sve lige kao sto je uradio dosad ?![]()
Vidim da mu je sekretar dozvolio i on to radi vrlo dobro.Nema potrebe da se ubacujemo mi ostali i stvaramo guzvu.![]()
Mislim,mogu ja uskociti nekad nesto ako treba,ali ako ce on to odraditi posteno i redovno sto je najbitnije,onda mu treba pustiti da to i radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.