SportSport.ba liga novine - komentari

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender

Urban Se Vratio
Kontakt:

Re: Sportsport.ba liga novine

Post Postao/la Urban Se Vratio » 17 dec 2010, 21:34

Jeste bistri. :mrgreen: :mrgreen:

Ja cu ipak otvorit novine pa ako se sekretaru ne svidja neka brise. :mrgreen:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 17 dec 2010, 23:23

Samo da se razumijemo.Novine moze raditi samo ucesnik ss.lige.tako da nebi bilo nesporazuma.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Urban Se Vratio
Kontakt:

Post Postao/la Urban Se Vratio » 18 dec 2010, 12:18

Ne vidim u cemu je problem.Cak sam na spisku buducih igraca.Sto me cini dijelom ovog projekta.

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 19 dec 2010, 15:03

jacky09 je napisao/la:
haris_alibaba je napisao/la:sto ne napisete i najave kola
mada je danas mozda i kasno ali mozete eto u buduce ako iamte vremena i ako vam se da napisete i najave kola i to bi bilo zanimljivo
Uzmi malo slobodnog vremena i pridnosi novinama pišući najave. Nisam ja robot niti mi je ovo jedina zanimacija u životu.
A najavu napišem pred kraj ovog izvještaja.. istina kratko ali bolje i to nego ništa.
ma nemam ja vremena sekunde tako da ja nemogu pomoci nikako,a razumijem ja tebe da je tesko nekad sam i pisao nesto slicno za trecu ligu samo dajem prijedlog posto eto ima dosta ljudi koji bi pisali pa eto podjelite nekom i na pisanje najava kola
inace najava sad za ovo kolo trece lige od ovog momka neznam tanco ko je napisao super

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 dec 2010, 16:49

Gdje ste s ostalim ligama? :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 21 dec 2010, 16:53

jacky09 je napisao/la:Gdje ste s ostalim ligama? :mrgreen:
Ja zaboravio na ovo,sad cemo to laganini odraditi. 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Kritike, Pohvale i prijedlozi.

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 23 dec 2010, 19:53

Evo tema na kojoj mozete pisati u vezi magazina, sta vam se svidja a sta ne.
Imate anketu :D.
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: Kritike, Pohvale i prijedlozi.

Post Postao/la deyo » 24 dec 2010, 13:09

Analiticar=Ahmo je napisao/la:Samo ako moze obrazlozenje, zasto ste napisali Da, a zasto ne ;),
Da,iako me strashi njegov avatar :o moglo bi biti nesta od ovoga,ima glavu i rep,a da mu odgovorim zasto postoji pravilo da igraci prave magazin :lol: jer ako nema obavezu i naviku da tipuje onda to ne traje dugo,e vidis koliko ima otvorenih tema na tu temu a sve bude max 3 kola...al et drz se mile jos si ziv 8-)
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Mont0
Kontakt:

Re: Kritike, Pohvale i prijedlozi.

Post Postao/la Mont0 » 26 dec 2010, 00:07

Ukoliko pravio neki intervju, najavi nam gosta, pa da raja postavi pitanja, pa ti izaberi najbolje po tebi, pa da cujemo odgovore, ako je moguce, naravno. U suprotnom, pardon :)
Support Velez, It's logical! ★

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Magazin ss.ba lige

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2010, 20:34

Gdje ti vidi da grizliji vode 2-1 :roll: :roll:
nema potpisa

AulleTa
Kontakt:

Re: Magazin ss.ba lige

Post Postao/la AulleTa » 27 dec 2010, 18:58

Analiticar=Ahmo je napisao/la:SEKRETAR DOBIO POLA MILIONA NA KLADIONICI !

slika

Provođenje dana u kladionici ponekad može zaista da se isplati, a najbolji primer za to je naš sugrađanin, Forumaš sa SS.BA po imenu Sekretar 123456. On je prošle nedelje uspeo da osvoji čak pola miliona eura kladeći se na rezultate fudbalskih utakmica.
Svako od nas ima poznanike koji provode previše vremena po kladionicama, ali ovakav način života ne mora uvek da bude zaludan. Mnogi radni ljudi tokom celog svog života ne zarade količinu novca koju je Sekretar 123456, Forumaš sa SS.BA, osvojio tokom prošle nedelje samo kladeći se na fudbalske utakmice. U pitanju je suma nešto veća od pola miliona eura, a u kraćem telefonskom intrevjuu Sekretar nam je otkrio detalje svog uspeha.

– Sada me zove po deset novinara dnevno, a dok nisam osvojio ovaj novac, svi su mi pričali da sam izgubljen slučaj i izbegavali me – priča 123456 i dodaje:

–Klađenje je nauka baš kao i nuklearna fizika ili filozofija. U stvari, mislim da je to spoj više nauka u jednoj, jer zahteva i logično razmišljanje i intuiciju. Kad sam počeo sa klađenjem, gubio sam po sto eura nedeljno, ali se nisam predavao jer sam verovao da mogu da uspem.

Sekretar već ima i novu devojku, a neke od njihovih fotografija objavljene su danas na sajtu Tračara.com .

Upitan kakvu je taktiku primenio da bi osvojio ovoliki novac, Sekretar se nasmejao i rekao:

–Tajna je u raspoređivanju novca. Ljudi koji sanjaju da osvoje ovoliki novac misle da se to radi stavljanjem jedne poveće sume na neverovatnu kombinaciju, pa ako imate sreće, to je to. U realnosti, to je daleko od istine. Ja sam rasporedio manje svote novca na više mesta, ali sam imao iza sebe i ogromno višegodišnje iskustvo. Pa život mi je ostao u ovoj kladionici, red je valjda sad i meni da grane sunce – priča veselim tonom ovaj Forumaš sa SS.BA.

Novac će, kako kaže, iskoristiti da kupi sebi dva stana - jedan u kome će živeti, a drugi za izdavanje. A od "kusura", dodaje, kupiće auto iz snova.

Sekretar i dalje dolazi u kladionicu, ali sada u njoj poteže novčanik samo kada treba da časti celu prostoriju pićem. Kako kaže, napraviće kraću pauzu od klađenja, a razmišlja da počne da radi kao taksista jer je to oduvek želeo.

Je'lde jes' moćno stranica :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 03 jan 2011, 20:22

Sve clanci do sada iz novina 1, novina 2, magazina, intervjui 1, 2 ... spojeni su u jednu temu "Sportsport.ba liga novine" : http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=2466
Od sada svi oni koji pisu novine svoje postove ostavljaju tu.

Svi komentari vezani za sve clanke iz novina i ostaloga se nalaze u temi: "Sportsport.ba liga novine - komentari":
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=3990
Svi koji imaju komentar, kritiku ili bilo sta da kazu o clancima iz novina neka to postaju tu.
Faraon iz Visokog je napisao/la:evo jacky prvu ligu,johny i ja drugu ligu i kup,urban trecu ligu :?:
Mozete li se dogovoriti sa Analiticar=Ahmom i AulleTom ( posto i oni pisu clanke, odvojeno od glavne teme "novine ss.lige ) do pocetka 5. sezone ( do 15.1.11) ko ce sta pisati :?:

edit: ostalo je sekretar objasnio ;)

Johnyx95
Kontakt:

Re: Sportsport.ba liga novine - komentari

Post Postao/la Johnyx95 » 03 jan 2011, 22:05

Imam ja pitanje:
Ko ce voditi ove novine i kako ?
Ja sam mislio napisati za ova dva kola trece lige i napisao sam,ali vidim da je Analiticar otvorio temu i napisao da ce on voditi novine.Nemam nista protiv toga i bilo bi dobro da mu dopustite da ako ima volju on sam uredjuje redovno novine i da se brine za sve tri lige. ;)
Gdje u pravilniku pise da on ne smije uredjivati novine ? :?

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 03 jan 2011, 22:13

Johnyx95 je napisao/la:Imam ja pitanje:
Ja sam mislio napisati za ova dva kola trece lige i napisao sam,ali vidim da je Analiticar otvorio temu i napisao da ce on voditi novine.Nemam nista protiv toga i bilo bi dobro da mu dopustite da ako ima volju on sam uredjuje redovno novine i da se brine za sve tri lige. ;)

U pravilniko to nigdje nepise.Ni u starom ni u novom.Ja sam njemu dopustio da pise ako stvarno to misli raditi na jedan fin nacin i da bude redovan.Do sada nije prekrsio niti jedno od toga i dok je tako po meni je to uredu.

Tacno je da sam ja napisao da ko ne igra ligu nemoze uredjivati novine ali sam mislio kako ce to biti uradjeno jednom i onda ostaviti ali on se pokazao bar do sada kao redovan cak i kreativan po meni.Znaci moje misljenje je da nema problema da to on nastavi raditi sve dok ne spama i nevrijedja same igrace.

Ali ja vise nisam sam u savezu(sto mi je drago) i ako ostala dva clana saveza misle da nemoze uredjivati novine niko ko ne igra samu ligu ja tu nemogu nista.Vecina odlucuje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 03 jan 2011, 22:25

Ma momak pise super :) e sad sta su se ova dva uzvrtili to neam pojma,valjda kontaju da moraju i oni nesta zabraniti :mrgreen: niti moze sekretar zabraniti njemu a kamoli oni OI :mrgreen: jednostavno se sad moze izglasati ali mislim da nema potrebe,samo treba definisati taj "savez",sta je sekretar to svi znamo,a 8-) 8-) oni mogu valjda samo pomoci oko tehnickih stvari sekretaru i to da ih on nadgleda,sve odluke mi donosimo kao kapiteni,tako da jedina njihova funkcija je tehnicke prirode,ali treba im to obasniti :roll:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 03 jan 2011, 22:26

Johnyx95 je napisao/la:Imam ja pitanje:
Novine ce se voditi ko i do sad, samo sto se nece otvarati milion tema za svakog novinara :D
Zato sam i napisao da se ovi sto su redovno pisali ( jacky09, Analiticar, AulleTa, Marseille84, Faraon iz Visokog, ti ... )
dogovore oko novina i ko ce sta pisati, pa ce tako npr. jacky09 voditi prvu ligu, ti drugu analaticar trecu, AulleTa intervjue, Faraon neke prognoze nesto... :) dogovorite se samo da se ne duplate i da ne otvarate x tema.

deyo je napisao/la:Ma momak pise super :) e sad sta su se ova dva uzvrtili to neam pojma,valjda kontaju da moraju i oni nesta zabraniti :mrgreen: niti moze sekretar zabraniti njemu a kamoli oni OI :mrgreen: jednostavno se sad moze izglasati ali mislim da nema potrebe,samo treba definisati taj "savez",sta je sekretar to svi znamo,a 8-) 8-) oni mogu valjda samo pomoci oko tehnickih stvari sekretaru i to da ih on nadgleda,sve odluke mi donosimo kao kapiteni,tako da jedina njihova funkcija je tehnicke prirode,ali treba im to obasniti :roll:
editovao sam svoj post. Mislio sam da je sekretar odlucio davno ( jer sam prosao kroz sve komentare novina i vidio sam par postava i prije ) da ne pisu novine oni koji nisu clanovi lige i zato sam to stavio. Sekretar je sad sve objasnio i nema nikakih problema, Analiticar=Ahmo moze nastaviti pisati novine, ako hoce. :)

@deyo savez ne moze nista zabraniti ni odobriti. Ko god je u savezu ima zadatak da provodi napisana pravila prije pocetka svake sezone. Uostalom procitaj svoj prijedlog koji ce najvjerovatnije i biti izglasan.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 03 jan 2011, 22:32

Zar nije jednostavnije da Analiticar sam vodi ove novine i pise za sve lige kao sto je uradio dosad ? :|
Vidim da mu je sekretar dozvolio i on to radi vrlo dobro.Nema potrebe da se ubacujemo mi ostali i stvaramo guzvu. ;)
Mislim,mogu ja uskociti nekad nesto ako treba,ali ako ce on to odraditi posteno i redovno sto je najbitnije,onda mu treba pustiti da to i radi.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 jan 2011, 22:40

Pošto mi se neda pisati više neka netko drugi preuzme slobodno..
...što je više lome to je volim jače...

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 03 jan 2011, 22:43

Johnyx95 je napisao/la:Zar nije jednostavnije da Analiticar sam vodi ove novine i pise za sve lige kao sto je uradio dosad ? :|
Vidim da mu je sekretar dozvolio i on to radi vrlo dobro.Nema potrebe da se ubacujemo mi ostali i stvaramo guzvu. ;)
Mislim,mogu ja uskociti nekad nesto ako treba,ali ako ce on to odraditi posteno i redovno sto je najbitnije,onda mu treba pustiti da to i radi.
Ako je njemu jednostavno zasto ne. :) Ja sam samo mislio da se podijelite da covjek sam sve ne pise al ako njemu ne smeta onda neka nastavi voditi sve kao i do sad.

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 03 jan 2011, 23:35

Meni ovo nije nikakav problem, ovo sto sam stao sa pisanjem je zato jer nemam sto osim intervjua, a ja sam se nudio niko nije odgovarao ;) . Hvala svima na pohvalama :lol: :lol: .
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva SportSport.ba lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.