FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najveca ubleha ovdje je to sto se covjek omalozava a nije ni sedmicu dana rada obavio u Zelji...to je stvarno fenomen bosanskog naroda da sve zivo popljuje se i omalozava, ali to je nerezonsko pljuvanje i omalozavanje Cerica kao da se imalo na stolu jos jedna opcija pa u Zelji procijenili da je Ceric bolji od ovih drugih a vi se kao neslazete sa tim...pa udri onda. Da nista drugo samo uvodjenje tog Lee:a i Dine sto imaju CV sto nema niko od sportskih radnika u premijer ligi. Jad i cemer bosanskog covjeka i njegove ucmalosti jeste da se pljuje onaj ko ti pruzi ruku spasa,, jer Zeljo je sad zbog pandemije u takvoj situaciji da je do guse u blatu samo jos falilo da nos potone a usta su vec potonula bila da bi dzenaza bila klubu.
a samo nek dovede jedno bas kvalitetno pojacanje ne kazem sponzora ni nesto drugo, nego samo jedno jako pojacanje svi ce te redom svrsavati ovdje. a da ne pricam da nadje sponzora koji daje 1 -2 miliona eura godisnje ili da zapocne gradnju kampa ili istoka.
a samo nek dovede jedno bas kvalitetno pojacanje ne kazem sponzora ni nesto drugo, nego samo jedno jako pojacanje svi ce te redom svrsavati ovdje. a da ne pricam da nadje sponzora koji daje 1 -2 miliona eura godisnje ili da zapocne gradnju kampa ili istoka.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Slažem se s tobom za sve napisano.Konzerva je napisao/la: ↑30 jan 2021, 09:55Najveca ubleha ovdje je to sto se covjek omalozava a nije ni sedmicu dana rada obavio u Zelji...to je stvarno fenomen bosanskog naroda da sve zivo popljuje se i omalozava, ali to je nerezonsko pljuvanje i omalozavanje Cerica kao da se imalo na stolu jos jedna opcija pa u Zelji procijenili da je Ceric bolji od ovih drugih a vi se kao neslazete sa tim...pa udri onda. Da nista drugo samo uvodjenje tog Lee:a i Dine sto imaju CV sto nema niko od sportskih radnika u premijer ligi. Jad i cemer bosanskog covjeka i njegove ucmalosti jeste da se pljuje onaj ko ti pruzi ruku spasa,, jer Zeljo je sad zbog pandemije u takvoj situaciji da je do guse u blatu samo jos falilo da nos potone a usta su vec potonula bila da bi dzenaza bila klubu.
Ma pasa problem je ovdje sto se svodi a samo da dovede a samo da ovo ono onda ako bude bice ako nebude hajd pokuso je.Zeljo nije granap pa da neko nesto proba.Zeljo treba nekog koji zna sta hoce i odma kaze to i to a ne daj mi sansu pa lakapo ja cu ovo ono.Ja prvi cu go trcat po Alipasinu ako ovaj obeca 30% sto obecava.
Eto ti sponzori jedva čekaju da nekome daju milion € za godinu. Oni će to bacit Badžaku,Osimu,Nurki,Ustamujiću(imena su nebitna) onako sa neba eto vam pa vi to potrošite a mi moramo imati status na dresu,zvaničnoj,na panelima,u tunelu itd.
mosa lošmi stićko tit-ula!
DaBogdo nam sve i jedan Lee bio u skupštini, pa da se ne mogu kafe ispitati i saznati kakve informacije iz Želje. Fakat ste dno, šta ste vi to uradili za Želju? Pola ih nema člansku, a hoće da se nešto pitaju i glume nekakve face, napaćeni bošnjo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
O tome se i radi Badžak koji je godinama tu i oko Želje pomaže i pomagao na sve moguce nacine izdvajao svoja sredstva i to ne mala
Dosao je na njegovu preporuku i treba da vjerujemo prvo njemu a zatim i Ceriću
Vrijeme leti i ono ce sve pokazati a po ovome za manje od sedam dana lijepo je krenuo da vidimo ostatak i rezultate
Dvadesetdvogodišnji fudbaler, Jasmin Čeliković, naredni dio sezone nosit će dres našeg tima. FK Željezničar i HNK Rijeka potpisali su ugovor o posudbi fudbalera do kraja sezone.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eto, je l lego potpis?
Izvinjenja prihvatam u narednih pola sata!
Izvinjenja prihvatam u narednih pola sata!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Koliko god meni novi predsjednik izgledao kao lafinas u fazonu Neleta kada tusi vijecnicu Amerikancu, mi nemamo druge opcije nego da se strpimo i sacekamo par mjeseci da vidimo da li on stvarno moze privuci sponzore i investitore. Druga stvar, tu je Badzak kao glavni operativni. **** misa, pa nije se ni on obogatio jer je naivan kao francuska sobarica, valjda bi skont'o ili ce skontati na vrijeme da nas ovaj zavlaci.
Ako nam dogovori generalnog sponzora, meni ce to biti znak da mu prica ima pokrice.
Ako nam dogovori generalnog sponzora, meni ce to biti znak da mu prica ima pokrice.
Voli Amar ove igrače koji su obećavali pa da proba izvući iz njih ono najbolje. Eto neki dan Amar govori za Jasmina kako 5 godina nešto obećava, pa valjda je vakat da nešto pokaže. Vjerujem da može Brko od njega nešto napraviti.
Isto tako je napravio i s Dadom, a umalo i s Radovcem koji je bio na korak od potpisa kod se Amar vratio ali nije došlo do toga. A i u tom trenutku je Radovac bio "propali talenat", a sad je jedan od boljih veznjaka lige.
Imamo primjer i sa starijim igračima tipa Meše koji je isto "prop'o", a Amar izvlači najbolje iz njega kao onda kad je bio top HNL igrač.
Tako da Brko umije s ovim igračima koji imaju neki background jer zna da takvi igrači imaju to znanje, on "samo" mora da ih nekako natjera da taj talenat i umijeće izađe na površinu.
Isto tako je napravio i s Dadom, a umalo i s Radovcem koji je bio na korak od potpisa kod se Amar vratio ali nije došlo do toga. A i u tom trenutku je Radovac bio "propali talenat", a sad je jedan od boljih veznjaka lige.
Imamo primjer i sa starijim igračima tipa Meše koji je isto "prop'o", a Amar izvlači najbolje iz njega kao onda kad je bio top HNL igrač.
Tako da Brko umije s ovim igračima koji imaju neki background jer zna da takvi igrači imaju to znanje, on "samo" mora da ih nekako natjera da taj talenat i umijeće izađe na površinu.
Bravo Admire, jest da nije petak al svaka cast i nemoj vise majke ti

Brate vise puta sam ti htio odgovoriti pa odustanem ,prva lekcija u zivotu koju nisi naucio da nikad nikog nemoj podcjeniti (nisam jednom u zivotu vidio kako je neka **** ili levat napravio posao) prije mjesec dana sam najavio sve ovo sto ce se desiti Badzak da ce se maksimalno ukljuciti ,Hajro sportski direktor,promjenu statuta ... rekao sam da u svoj ovoj prici ni ovaj Cedric nije bitan toliko I da imaju ljudi iza koji stoje iza svega ovoga .Brat ti kaze ovo je preopasna prica I biti ce na kraju predobro

Mi sa Cericem nemamo šta izgubiti. Statut će biti promjenjen, vrata potencijalnim investitorima otvorena, a Samir ako ne bude ispostovao obecano, biće promjenjen. Jednostavno. Do tada, pružiti covjeku maksimalnu podršku. Ako uspije, odlično. Ako ne, traziti selameta na drugom mjestu.
Meni ovaj @KANA daje vise nade da je ovo dobar potez nego Ceric i Badzak zajedno.KANA je napisao/la: ↑30 jan 2021, 11:22Brate vise puta sam ti htio odgovoriti pa odustanem ,prva lekcija u zivotu koju nisi naucio da nikad nikog nemoj podcjeniti (nisam jednom u zivotu vidio kako je neka **** ili levat napravio posao) prije mjesec dana sam najavio sve ovo sto ce se desiti Badzak da ce se maksimalno ukljuciti ,Hajro sportski direktor,promjenu statuta ... rekao sam da u svoj ovoj prici ni ovaj Cedric nije bitan toliko I da imaju ljudi iza koji stoje iza svega ovoga .Brat ti kaze ovo je preopasna prica I biti ce na kraju predobro![]()
![]()
![]()
![]()

Predobre majice 

Pa ovo ces vjerovatno pripisati onom 'cekajte petak' ili pak cekas ne bil se desio kakav bumm pa onda...

Sretno Jasmine! Nadam se da ćeš opravdati povjerenje!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], b00t, svemalim1 i 45 gostiju.