PlavaOfanziva je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:43Opet sjajna prilika za Željezničar. Veselinović prijeti, ali gola ovaj put nema
Neke se stvari bas tesko mijenjaju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
PlavaOfanziva je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:43Opet sjajna prilika za Željezničar. Veselinović prijeti, ali gola ovaj put nema
Treba ga šakama protjerati iz kluba. Smeće ono piskutavo.maldini3 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:45PlavaOfanziva je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:43Opet sjajna prilika za Željezničar. Veselinović prijeti, ali gola ovaj put nema
Neke se stvari bas tesko mijenjaju![]()
Eto je u Sarajevo. Cuvajte se ljudi.Veselinović šutira preko gola nakon par kombinacija. Nastavak dominacije Plavih na ovom meču.
Ermin samo 16 utakmica od prve minute otkad je došao u Želju, a sveukupna statistika 8 golova i 5 asistencijaSudoHusika je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:43Ne treba nam niko kada imaš spremnog Zeca. Koliko puta sam samo poželio da bude zdrav i spreman, više sam sebi dosadan. Preopasan je.
Sjajna igra veznog reda Plavih. Lijepo kombinuju Bojo, Alispahić, Štilić, kao i Kendeš koji je na probi.
Pa padni jadan ne bioSjajna prilika za Kendeša koji se dobro snašao u šesnaestercu koji se spetljao u odsudnom momentu. Da je pao sigurno da bit to bio kazneni udarac.
Pamti pa vratiJedanaesterac za Mladost. Hadžić je oboren u kaznenom prostoru, a penalu je prethodio prekršaj nad Šehićem, no ekipa iz Doboja kod Kaknja nije izbacila loptu nego je nastavila sa igrom.
Samo da bude zdrav i čitavbraco je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:54Ermin samo 16 utakmica od prve minute otkad je došao u Želju, a sveukupna statistika 8 golova i 5 asistencijaSudoHusika je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:43Ne treba nam niko kada imaš spremnog Zeca. Koliko puta sam samo poželio da bude zdrav i spreman, više sam sebi dosadan. Preopasan je.
Nismo braca a i nisi trebao paragraf pisati. Eto ti znas sta ja nisam a sta jesam naucio.KANA je napisao/la: ↑30 jan 2021, 11:22Brate vise puta sam ti htio odgovoriti pa odustanem ,prva lekcija u zivotu koju nisi naucio da nikad nikog nemoj podcjeniti (nisam jednom u zivotu vidio kako je neka **** ili levat napravio posao) prije mjesec dana sam najavio sve ovo sto ce se desiti Badzak da ce se maksimalno ukljuciti ,Hajro sportski direktor,promjenu statuta ... rekao sam da u svoj ovoj prici ni ovaj Cedric nije bitan toliko I da imaju ljudi iza koji stoje iza svega ovoga .Brat ti kaze ovo je preopasna prica I biti ce na kraju predobro![]()
![]()
![]()
![]()
I nek nisu izbacili. Kad napokon naucimo da nije faul sve dok ga sudija ne svira i da se ne zaustavljas jer ti mislis da je faul, da nije kraj utakmice sve dok sudija ne oznaci kraj, onda cemo i na taj nacin napredovati..