Bomba Mujezinovića, ali je stativa spasila Mladost!
Željezničar ponovo dolazi do gola nakon kornera. U skoku je najvisočiji bio Vrhovac i pogodio za 3:1!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bomba Mujezinovića, ali je stativa spasila Mladost!
Željezničar ponovo dolazi do gola nakon kornera. U skoku je najvisočiji bio Vrhovac i pogodio za 3:1!
Nervozan si muhoni ovih dana.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 15:42Nismo braca a i nisi trebao paragraf pisati. Eto ti znas sta ja nisam a sta jesam naucio.KANA je napisao/la: ↑30 jan 2021, 11:22Brate vise puta sam ti htio odgovoriti pa odustanem ,prva lekcija u zivotu koju nisi naucio da nikad nikog nemoj podcjeniti (nisam jednom u zivotu vidio kako je neka **** ili levat napravio posao) prije mjesec dana sam najavio sve ovo sto ce se desiti Badzak da ce se maksimalno ukljuciti ,Hajro sportski direktor,promjenu statuta ... rekao sam da u svoj ovoj prici ni ovaj Cedric nije bitan toliko I da imaju ljudi iza koji stoje iza svega ovoga .Brat ti kaze ovo je preopasna prica I biti ce na kraju predobro![]()
![]()
![]()
![]()
Ti podrzavas ovu upravu taman da nas ugasi, dok si prijasnju kudio na sav glas.
Uostalom ja nisam nista lose napisao![]()
Treba istaći i odličnu partiju novog igrača Željezničara Čelikovića kojeg ima posvuda na terenu i koji je presjekao veliki broj lopti.
14' Opet sjajna prilika za Željezničar. Veselinović prijeti, ali gola ovaj put nema. Minute koje pripadaju timu Amara Osima sada.
23' Veselinović šutira preko gola nakon par kombinacija. Nastavak dominacije Plavih na ovom meču.
Gasalu halal43' Sjajna prilika za Kendeša koji se dobro snašao u šesnaestercu koji se spetljao u odsudnom momentu. Da je pao sigurno da bit to bio kazneni udarac.
52' Dobar ubačaj Juričića za Gasala, koji iz prve šutira, no odlazi to pred stative gola Mladosti.
Biće čupanja kose i u drugoj polusezoni.71' Dobra prilika za Sedada Subašića koji loše šutira iz dosta izgledne situacije. Ostaje 2:1.
Subašić je sve lijepo odradio i uposlio Lendrića, koji zaobilazi golmana Mladosti i pogađa za 4:1.
Sad moram i ja tebe demantovat, nije ljoŽoni Subašić asistirao Lendriću nego Vrhovac.
Vrhovac je pretrčao više od 40 metara i dodao do Lendrića koji je prešao Dizdarevića i postigao gol za Plave.
Narednu pripremnu utakmicu Željezničar igra u utorak protiv Veleža.
Igrači na probi su i danas nastupili za naš najtrofejniji klub, a Osim je istakao da će prvo njima saopštiti kakva im je sudbina.
- Poslije utakmice imamo jasniju sliku, čut ćete šta smo odlučili sa njima, prvo treba njima to da saopštimo, zaključio je trener Željezničara.
Da je k'o što nije, njega su trebali nabiti nogom iz kluba. Ne mogu da vjerujem da je Amar prešao preko svega.