FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slabo Dinamo igra baš, bit će povuci potegni mada bi trebali odbraniti titulu. Previše odskaču individualnim kvalitetom čak i od popriličnog dobrog Osijeka.
Što se tiče današnje tekme vidjeli smo ko ne može i zato pripreme i služe. Rezultat je u drugom planu. Džafić, Milanović, Hebibović, Dervišagić, Bešić... svi 0 bodova i ni jedan neće prismrditi udarnoj postavi. Hebibović se može koristiti isključivo kao zamjena za Fanima, jok kao bek. Hodžića istrpiti još pola sezone i doviđento. Milanović nema šta ponuditi, ne znam ni što su ga vraćali.
Uglavnom samo Pejović, Miličević i Tatar su starteri tako da nije toliko ni loše bilo. Dal zna lopte, ali mora fizički napredovati, preslab je. Ramić mi se dopao, odličan je.
Sad treba sačekati početak prelaznog roka i vidjeti šta će biti s Tatarom i Miličevićem, od toga nam zavisi sve, pa ćemo donositi sud. Za napadača se već poprilično odužili i počelo ić po živcima i meni, nadam se da imaju neki plan, da ne bude panične kupovine 5 do 12.
Što se tiče današnje tekme vidjeli smo ko ne može i zato pripreme i služe. Rezultat je u drugom planu. Džafić, Milanović, Hebibović, Dervišagić, Bešić... svi 0 bodova i ni jedan neće prismrditi udarnoj postavi. Hebibović se može koristiti isključivo kao zamjena za Fanima, jok kao bek. Hodžića istrpiti još pola sezone i doviđento. Milanović nema šta ponuditi, ne znam ni što su ga vraćali.
Uglavnom samo Pejović, Miličević i Tatar su starteri tako da nije toliko ni loše bilo. Dal zna lopte, ali mora fizički napredovati, preslab je. Ramić mi se dopao, odličan je.
Sad treba sačekati početak prelaznog roka i vidjeti šta će biti s Tatarom i Miličevićem, od toga nam zavisi sve, pa ćemo donositi sud. Za napadača se već poprilično odužili i počelo ić po živcima i meni, nadam se da imaju neki plan, da ne bude panične kupovine 5 do 12.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 30 jan 2021, 19:36, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema potrebe pratiti HNL kad prvi i drugi idu u LP
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Samo 1. ide u LP. To je bilo samo jednu sezonu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:23A čekajte, nama paše da Osijek bude prvak, imamo bolji koef. od njih? Jestel uzeli u obzir da kod njih prva dva idu u LP ako to kakve veze ima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- SarajevoForza
- Kontakt:
Odgovara nam Osijek iako ce tesko do titule, nema veze cak i da dva idu u LP, prvi ce biti sa nama u sampionskom putu, a drugi ide u ligaski putBordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:23A čekajte, nama paše da Osijek bude prvak, imamo bolji koef. od njih? Jestel uzeli u obzir da kod njih prva dva idu u LP ako to kakve veze ima.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
dajte da prvo titulu obezbjedimo živi bili
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Isto bih se osjecao, a i mislio i da smo 7-0 dobili i da je Handzic dao svih 7
Budite mi zdravi... cujemo se pocetkom sezone

Budite mi zdravi... cujemo se pocetkom sezone

Išli su samo ove sezone, sljedeće već ne idu. Dinamo i Rijeka imaju bolji koeficijent, a Osijek i Gorica slabijiBordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:23A čekajte, nama paše da Osijek bude prvak, imamo bolji koef. od njih? Jestel uzeli u obzir da kod njih prva dva idu u LP ako to kakve veze ima.
Hajde da mi osvojimo titulu prvo, onda gledati ostale lige.
-
- Kontakt:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
I da idu 2 iz HNL-a nas taj 2. i ne zanima jer ne bude u dijelu za prvake. Poslije 3 godine covjek bi pomislio da ste skontali vec taj model.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kad smo za Mujakica uzeli milion za svakog cemo, pa ovo je strasno kako igra momak, eto njega ubrzo u FKS jer ga niko nece htjeti.
Svaka cast tadasnjoj upravi i svima zaduzenima za transfere.
Svaka cast tadasnjoj upravi i svima zaduzenima za transfere.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ništa onda, navijamo za Osijek. Dinamo jest gigant, al i ovi strašan posao rade i itekako imaju šansu.
Meni fakat čudno što su već drugu prijateljsku Tatar i Miličević sa drugom ekipom, možda je to povezano sa novim ugovorom.. kad se malo prokonta, ističe im ugovor, u top 5 su nam najbitnijih igrača, cilj kluba je te ugovore produžiti a vrijeme ide a ništa se ne dešava. Nadam se da će se to riješiti jer njima je mjesto da se uigravaju za prvih 11 a ne sa drugom ekipom.
Samo da ne dođe do tribina, tad samo klub ispašta. Ako se i ove zime to dogodi, onda je do nas, moramo mjenjat taktiku.
Meni fakat čudno što su već drugu prijateljsku Tatar i Miličević sa drugom ekipom, možda je to povezano sa novim ugovorom.. kad se malo prokonta, ističe im ugovor, u top 5 su nam najbitnijih igrača, cilj kluba je te ugovore produžiti a vrijeme ide a ništa se ne dešava. Nadam se da će se to riješiti jer njima je mjesto da se uigravaju za prvih 11 a ne sa drugom ekipom.
Samo da ne dođe do tribina, tad samo klub ispašta. Ako se i ove zime to dogodi, onda je do nas, moramo mjenjat taktiku.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 30 jan 2021, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dodaš tu i Todorovića, dvije krampe. Ovdje najbolji stoper lige, tamo među najgorim.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bio jedan od bitnijih članova Hz kad su HZ bile najorganizivanije i jake ko NATO, nakon belaja u listici kad se digla država cijela na grupu ispalio se ko zadnja P... zato ga vjerovatno Niko ne gotiviOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 jan 2021, 18:12Moze li mi neko upuceniji reci sta je Zlatko Velic(vjerovatno novi predsjednik Sarajeva) uradio pa ga UNFKS ne moze organski?
Inače se zove Zlatan, prije mozda godinu je došao u Klubu, mislim na mjesto Poture Al nisam siguran, a na koju poziciju misliš da treba doći ? Umjesto Jahica ili ?
Inače ima mozga i kapacitet je, Al je i hinja i muljator
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ma kakav milion

-
- Kontakt:
Gdje je onaj kanarinac soudani završio u Saudijskoj Arabiji
U to vec ne zelim da ulazim, tako pise na transfermarktu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: fks74, Hajdeee, Simi, TigerWoods i 69 gostiju.