FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 30 jan 2021, 20:46

Inijesta je napisao/la:
30 jan 2021, 20:39
OsmaDolazi je napisao/la:
30 jan 2021, 18:12
Moze li mi neko upuceniji reci sta je Zlatko Velic(vjerovatno novi predsjednik Sarajeva) uradio pa ga UNFKS ne moze organski?
Bio jedan od bitnijih članova Hz kad su HZ bile najorganizivanije i jake ko NATO, nakon belaja u listici kad se digla država cijela na grupu ispalio se ko zadnja P... zato ga vjerovatno Niko ne gotivi

Inače se zove Zlatan, prije mozda godinu je došao u Klubu, mislim na mjesto Poture Al nisam siguran, a na koju poziciju misliš da treba doći ? Umjesto Jahica ili ?

Inače ima mozga i kapacitet je, Al je i hinja i muljator
Ne znam po cemu si zakljucio da je Vela hinja i muljator? Znam ga od malena pojma nisam imao da je u klubu i na kojoj je poziciji? Malo mi glupo javno ovako pisat o bilo kojoj osobi al hajd. Znam da je u BIHAMKU neka funkcija bio

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 jan 2021, 20:49

“Sarajevo me nije zvalo, a i da jeste, moj odgovor se zna”

“Što se tiče tih raznoraznih priča, direktno za Sarajevo, ja nisam imao nikakav poziv ni od trenera, od predsjednika, tu je neko pokušao nešto da uradi, ali mu to nije uspjelo. Nisam se dosad dovodio u situaciju da sam između dva kluba zbog tog nekog rivalstva, kao što je između Željezničara za koji sam igrao i Sarajeva. Potpuno pravo imaju sve ekipe da kontaktiraju igrače i bore se za svoje bolje sutra. Ja ne želim ni da se priča protiv Sarajeva, Želje i drugih. I da je došlo do kontakta, što ne bi bilo ništa loše, ali ja već znam svoj odgovor. Što se tiče Sarajeva, to je ozbiljan klub, imaju kvalitet i želim im svu sreću. Trenutno sam ovdje, namjestio sam glavu”, rekao je Zakarić za Mondo.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 jan 2021, 20:50

zagor1987 je napisao/la:
30 jan 2021, 20:46
Inijesta je napisao/la:
30 jan 2021, 20:39
OsmaDolazi je napisao/la:
30 jan 2021, 18:12
Moze li mi neko upuceniji reci sta je Zlatko Velic(vjerovatno novi predsjednik Sarajeva) uradio pa ga UNFKS ne moze organski?
Bio jedan od bitnijih članova Hz kad su HZ bile najorganizivanije i jake ko NATO, nakon belaja u listici kad se digla država cijela na grupu ispalio se ko zadnja P... zato ga vjerovatno Niko ne gotivi

Inače se zove Zlatan, prije mozda godinu je došao u Klubu, mislim na mjesto Poture Al nisam siguran, a na koju poziciju misliš da treba doći ? Umjesto Jahica ili ?

Inače ima mozga i kapacitet je, Al je i hinja i muljator
Ne znam po cemu si zakljucio da je Vela hinja i muljator? Znam ga od malena pojma nisam imao da je u klubu i na kojoj je poziciji? Malo mi glupo javno ovako pisat o bilo kojoj osobi al hajd. Znam da je u BIHAMKU neka funkcija bio
Po njegovim djelima
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 30 jan 2021, 21:06

Da li je živ onaj portugalac sto su ga na infu najavljivali :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jan 2021, 21:15

forgempp je napisao/la:
30 jan 2021, 20:31
Kad smo za Mujakica uzeli milion za svakog cemo, pa ovo je strasno kako igra momak, eto njega ubrzo u FKS jer ga niko nece htjeti.
Svaka cast tadasnjoj upravi i svima zaduzenima za transfere.
Ma cijeli Hajduk je kharina teška. Kad je tek došao bio je odličan, Splićani ga hvalili na sva usta, sad je u velikom padu forme. Ne znači da je momak inače truba, svakom se desi pad forme, vidi Lazića, Šerbečića...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 jan 2021, 21:23

Zukanovic je napisao/la:
30 jan 2021, 20:49
“Sarajevo me nije zvalo, a i da jeste, moj odgovor se zna”

“Što se tiče tih raznoraznih priča, direktno za Sarajevo, ja nisam imao nikakav poziv ni od trenera, od predsjednika, tu je neko pokušao nešto da uradi, ali mu to nije uspjelo. Nisam se dosad dovodio u situaciju da sam između dva kluba zbog tog nekog rivalstva, kao što je između Željezničara za koji sam igrao i Sarajeva. Potpuno pravo imaju sve ekipe da kontaktiraju igrače i bore se za svoje bolje sutra. Ja ne želim ni da se priča protiv Sarajeva, Želje i drugih. I da je došlo do kontakta, što ne bi bilo ništa loše, ali ja već znam svoj odgovor. Što se tiče Sarajeva, to je ozbiljan klub, imaju kvalitet i želim im svu sreću. Trenutno sam ovdje, namjestio sam glavu”, rekao je Zakarić za Mondo.
Pošteno..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jan 2021, 21:39

Rezultati pripremni utakmica uopšte nisu bitni.
Ono sto mene brine je Miličević i Tatar bojim se da ne odu, danas su igrali s ovim rezervama a Milicevic i prošlu utakmicu igrao s rezervama.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 jan 2021, 21:44

bordobijeli je napisao/la:
30 jan 2021, 21:39
Ono sto mene brine je Miličević i Tatar bojim se da ne odu, danas su igrali s ovim rezervama a Milicevic i prošlu utakmicu igrao s rezervama.
ja skroz podržavam tu eventualnu odluku, ako već ne žele produžiti ugovor da se presele na klupu. Znači minute na kapaljku na proljeće, čisto da se tim uigra i spremi za ljeto bez njih dvojice.
Imaš Adukora mjesto Milija te Jukića umjesto Tatara

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 30 jan 2021, 21:47

Po toj logici i Pejovic treba preselit na klupu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jan 2021, 21:53

Zoran28 je napisao/la:
30 jan 2021, 18:41
"Dze napadac piqka vam materina, raditel ista"

Odgovor Kluba:

"Postovani Iversen, trenutno pregovaramo sa dva jaka imena, jedan je Bezjak, ali trazi mnogo para, drugi je Vukusic ali bi on ugovor na 6 mjeseci. Ukoliko Bezjak pristane na 12 ooo € dolazi, ako ne, probat cemo Catakovica bar dovesti. Molim bez nervoze i lijep pozdrav."
I ako može ekskluziva za Iversena aka Historicara - sastav za derbi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 jan 2021, 21:55

FoSte95 je napisao/la:
30 jan 2021, 21:44
ja skroz podržavam tu eventualnu odluku, ako već ne žele produžiti ugovor da se presele na klupu. Znači minute na kapaljku na proljeće, čisto da se tim uigra i spremi za ljeto bez njih dvojice.
Sto je najgore Adukor uopste nije s ekipom na pripremama i neće ni biti, neko sranje oko vize
Mi možemo moliti Boga da Milicevic i Tatar produže, jer **** naći kvalitetne zamjene a bgm bi se dobro osjetio njihovizostanak
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jan 2021, 21:56

Napapijri je napisao/la:
30 jan 2021, 17:55
amypitar je napisao/la:
30 jan 2021, 17:40
Stroj1946 je napisao/la:
30 jan 2021, 17:37
Ja ne kontam sto ne potpisu na godinu dana Bekica ili Komazeca. Svakako ce se na ljeto dovoditi neki jaci napadac. Potpisi sad nekog samo da imas za rotacije jbga zemlja. Isto kod ih je stid sve gami. Ja bi doveo Bekica za svaki slucaj i jos jednog napadaca. Pa nek imaju 3.
Bolje nikog ne dovoditi, nego neke polovnjake.
Ja se ipak nadam nekom napadaču koji će biti vrh za ovu ligu.
Kako bolan kad ti je polovnjak prvi napadac? Pa je li bolje kao prelazno rjesenje makar dovesti boljeg polovnjaka od tog kojeg imas? Komazec na 30% onoga ranijeg je dva puta bolji od ovog Handzica.
Daj Moraitisa :rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 30 jan 2021, 22:11

E sjeb ako je istina za Adukora, a vjerujem da jeste, jer @inijesta nije neko ko baca bimbe...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 jan 2021, 22:25

Inijesta je napisao/la:
30 jan 2021, 21:55
FoSte95 je napisao/la:
Sto je najgore Adukor uopste nije s ekipom na pripremama i neće ni biti, neko sranje oko vize
Mi možemo moliti Boga da Milicevic i Tatar produže, jer **** naći kvalitetne zamjene a bgm bi se dobro osjetio njihovizostanak
Pa bio na spisku za Umag

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2021, 22:26

Zoran28 je napisao/la:
30 jan 2021, 22:11
E sjeb ako je istina za Adukora, a vjerujem da jeste, jer @inijesta nije neko ko baca bimbe...
I ja vjerujem da ne baca bimbe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 jan 2021, 22:29

SarajevoJeBordo je napisao/la:
30 jan 2021, 21:53
Zoran28 je napisao/la:
30 jan 2021, 18:41
"Dze napadac piqka vam materina, raditel ista"

Odgovor Kluba:

"Postovani Iversen, trenutno pregovaramo sa dva jaka imena, jedan je Bezjak, ali trazi mnogo para, drugi je Vukusic ali bi on ugovor na 6 mjeseci. Ukoliko Bezjak pristane na 12 ooo € dolazi, ako ne, probat cemo Catakovica bar dovesti. Molim bez nervoze i lijep pozdrav."
I ako može ekskluziva za Iversena aka Historicara - sastav za derbi.
Ti si izgleda neki teški pacijent i pačenik.Čovječe ti svakom forumašu odgovaraš sa nekom negativom, mržnjom, frustracijom, kao da te izjeda neko teško zlo.Smiri se malo čovječe, opusti se, daj malo pozitive.Nevjerovatnu količinu mržnje ispoljavaš prilikom svakog odgovora.
Što se tice tog Iversen, više puta sam objašnjavao, ja pojma nemam o cemu ti i još par idiota sa foruma pišete, kakav Iversen, ne kontam.Par forumaša me pitalo u pp jesam li neki Iversen sa fb, još nekoliko me pitalo jesam li jedan drugi lik da fb, jedan me lik odavde pitao jesam li jedan treci lik........nemam dodirne tačke ni sa kakvim Iversenom, ni sa tim fb profilima za koje su me pitali, imam svoj regularni profil od 2008 sa kojeg normalno pišem i komentarišem. Ovo je zadnji put da objašnjavam za tog Iversena, stvarno nemam više živaca.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 jan 2021, 22:42

Jel makar Fanimo sa ekipom ili su samo na spisak dodali sve igrače kao putnike za Umag? Nadam se da će se to sa Adukorom riješiti. Fanima još ni na jednoj slici nisam primjetio. Valjda je tačna ona izjava Vinka iz novina da ništa ozbiljno nije sa Fanimom i da uskoro kreće sa treninzima.
Opet kakvi su to smećari ne bi me iznenadili da je to lažna izjava i da to uopšte nije tačno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 30 jan 2021, 22:42

MortemHz je napisao/la:
30 jan 2021, 22:26
Zoran28 je napisao/la:
30 jan 2021, 22:11
I ja vjerujem da ne baca bimbe
:urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jan 2021, 22:44

Inijesta je napisao/la:
30 jan 2021, 21:55
FoSte95 je napisao/la:
Ozbiljno nema Adukora ??
Bitna informacija a niko je nije prenio, bar ja ovo prvi put cujem.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 jan 2021, 22:53

:hmmmmm: :hmmmmm:
Koliko ja znam on nije iz Sarajeva :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], benko21, Chony533, juka55, nedimmmm1337, TETRAPAK i 59 gostiju.