Zato sto niko i ne dolazi, je li to zelis reciElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:33Jeste li vi svjesni, da uopste niste svjesni ko nam dolazi?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato sto niko i ne dolazi, je li to zelis reciElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:33Jeste li vi svjesni, da uopste niste svjesni ko nam dolazi?
"Moguce je da je neko znao, isto je tako moguce da ja ne znam da je neko znao nego da sam saznao onako iz medija..." - A.Č.ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:33Jeste li vi svjesni, da uopste niste svjesni ko nam dolazi?
Ih treba nam i jedan ovakav agresivac na terenu. A moze i na beka i na stoperaAduka87 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:12Pored Pecija nema on tu sta trazitNisamInSajder je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:08Sta mislis o ovome?
https://www.transfermarkt.de/muhamed-be ... eler/93905![]()
Goni ga u PM.NisamInSajder je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:08Sta mislis o ovome?
https://www.transfermarkt.de/muhamed-be ... eler/93905
Da će ići, ne bi igrali ni sa rezervama.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2021, 21:39Rezultati pripremni utakmica uopšte nisu bitni.
Ono sto mene brine je Miličević i Tatar bojim se da ne odu, danas su igrali s ovim rezervama a Milicevic i prošlu utakmicu igrao s rezervama.
@bordopoeta jbt evo ti unuka.
Sve tacno,Posebno ovo za napadaca. Pa SD je najavio u interviju na kraju sezone. Stvano pa necemo valjda u sezonu samo sa Handzicem, sta ako se on povrjedi. Ovo moze bit i da je Nam zavrno pipu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑31 jan 2021, 10:05Poraz u prijateljskoj je bolji od pobjede, ako se iz istog nešto nauči i stekne uvid u realne dosege kluba. Poraz jeste, mrvicu, prevelik i ne oslikava stvarno stanje na terenu, ali je dobar nauk šta nas čeka, ako ne iskoristimo šanse.
Uglavnom, i više nego jasno je da ekipa koja je jučer izašla, barem većina njih, nije ni za klupe, a kamoli ozbiljnog fudbala. Kako su već ostali napisali, Džafić, osim što je loš, unosi nesigurnost u ekipu, pa je zbog njega i ekipa bila loša. Budući da je u Umagu, preporučiti mu da ostane tamo uz otvaranje neke kafane, ćevabdžinice i sl. Cijeniče strani turisti bosanske ćevape. Dervišagić, uz najveće simpatije, jedva za trećeg napadača, uz sve olakotne okolnosti, jerbo mu to nije primarna funkcija. Dal - prosječni bosanskohercegovački igrač... i da ne nabrajam dalje. Ono što me najviše razočaralo, jest što je dedo Ibričić bio nerješiva enigma. Čovjek koji se već dvije godine fudbalom bavi rekreativno i skraćuje dane do penzije.
Ono s čime se ne slažem, jest postavljanje ovakve ekipe na jučerašnjem meču. Po mome skromnom mišljenju, mogućnosti igrača se ispitaju u prvoj, eventualno drugoj pripremnoj utakmici. Umag su ozbiljne pripreme, pa je nužan i ozbiljniji sastav i pristup. Koliko god je ono jučer bila pripremna i koliko god smo izašli sa trećim sastavom, oni reprezentuju FKS i primiti 4 gola od prosječnog slovenačkog ligaša nije nimalo ugodno. Ovu ekipu je trebalo izvesti protiv Čapljine i Višića.
Ono što mi se dopalo, jest stavljanje Tatara i Miličevića u kadar sa ovim. Na taj način, bili su primorani biti fokusirani čitavu tekmu i SŠ je mogao uvidjeti koje su im granice i koliko se iste mogu pomjerati. Vrlo važno za nastavak sezone. Također, Jukić je pokazao da kao rezerva može biti od koristi. Ostalo, osim Ramića, 0 bodova.
Što se tiče nasušno potrebnog napadača, ovo već prelazi u lakrdiju. Sve i da sutra dođe, proći će tek pola priprema. Tako se ne može nigdje, a ne u Europu.
Što bi rek'o moj komšija; Dajbože da izdobri...
Ne bih se petljao u rad SŠ, ali moramo tempirati formu za prvih pet utakmica. Ako to apsolviramo, ostatak mogu iznijeti hebibovići, džafići, dervišagići i ini...
Od sutra ganjamo kapitalce.
Juce utakmicu gledalo 400 ljudi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2021, 10:23@Evander, šta sad misliš o ovom naplaćivanju prijateljskih utakmica? Za petak i subotu cirka 200 novih članova a bili smo do tada stali, ni po 10ak novih dnevno.
feniksptica je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:10Hadzija mi poslao exkluzivu. Kapitalac uskoro uhvacen
![]()
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Grk1234, JavierBosnia, laznokrilo, mosarajvosa83, Proximic, Sazg, SilaMoc1946 i 99 gostiju.