Dal je prosječan BH fudbaler a Andrej je natprosječan. Tu je i ova razlika.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dal je prosječan BH fudbaler a Andrej je natprosječan. Tu je i ova razlika.
Vidi se da ste mi obojica fudbalski neobrazovani pa ce vam Cartel pojasniti malo
Mozda slobodne igrace mogu registrovat i kasnije, ako su dobili papire prije 31.1.
Jedva čekam da taj Dalov kvalitet vidimo na proljece.
zlo87 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:28feniksptica je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:10Hadzija mi poslao exkluzivu. Kapitalac uskoro uhvacen
![]()
E valjda nije ovaj
Pa taj trojac ce i poceti na Grbavici, ali eto neki bi Dala odmah u prvih 11hordasDoboj je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:12Ma ne stavljajte pritisak na momka, imamo dovoljno opcija da se ne mora odmah pokazat za prvih 11, pa i sama jucerasnja utakmica je pokazala da je trenutno u 2. ekipi. Treba dopustiti tako mladom momku da se i asimilira na uslove kod nas. Ali glupo ga je i otpisivat radi jedne utakmice..
Prema trenutnom na grbavici ja bih izveo sredinu
Djokan - Pejovic
Susic
I sa klupe onda imas Zinedina, Dala, Salcina svi opcije za 10-tku
Ma mislim da su se vise upalili jer je VenamaH napisao da od njega nema nista ili tako nesto da ne provjeravamHistoricar je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:16Pa taj trojac ce i poceti na Grbavici, ali eto neki bi Dala odmah u prvih 11hordasDoboj je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:12Ma ne stavljajte pritisak na momka, imamo dovoljno opcija da se ne mora odmah pokazat za prvih 11, pa i sama jucerasnja utakmica je pokazala da je trenutno u 2. ekipi. Treba dopustiti tako mladom momku da se i asimilira na uslove kod nas. Ali glupo ga je i otpisivat radi jedne utakmice..
Djokan - Pejovic
Susic
Ma nema tu puno priče, ne znam šta se može promijeniti da neko drugi dobije priliku.hordasDoboj je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:12Ma ne stavljajte pritisak na momka, imamo dovoljno opcija da se ne mora odmah pokazat za prvih 11, pa i sama jucerasnja utakmica je pokazala da je trenutno u 2. ekipi. Treba dopustiti tako mladom momku da se i asimilira na uslove kod nas. Ali glupo ga je i otpisivat radi jedne utakmice..
Djokan - Pejovic
Susic
Samo nam elaboriraj po čemu je bolja Antalija od Umaga? Šta tebi znači kao navijaču jesmo li u Turskoj ili Hrvatskoj ili Mijanmaru? Što je Umag bezveze odluka?
sve clanarine do sada bi taman pokrile sve kovid protokole... a ako je neko pozitivan odose pripreme u 3pmAlfredNobel je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:22Samo nam elaboriraj po čemu je bolja Antalija od Umaga? Šta tebi znači kao navijaču jesmo li u Turskoj ili Hrvatskoj ili Mijanmaru? Što je Umag bezveze odluka?
Bitno je da imaju odlične uslove, lijepo vrijeme, dobre terene i protivnike za odigravanje mečeva. Imaju li sve to? Imaju.
Zato ne vidim uopšte poentu ovoga, osim možda da se kurcimo što u Antaliji, a ne ovako u tamo nekom Umagu. Ako je bila planirana Antalija i ljudi odlučili da je bolja varijanta Umag, onda je to to.
Trenutno korisnika/ca: JuricaSpindl, Paromlinac, Serha, strahmeipomisliti i 36 gostiju.