Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Jbg jarane mnogo je to jedva sam izabrao temu na kojoj da napišem 2000 postSexmachineboy je napisao/la:Nije ni tebi lahkoLBJ MVP je napisao/la:2000 POST
Za nešto manje od godine sa ovim accom bliži mi se i rođendan
Sada očekujem forumski rođendan čudan nakav osjećaj
Ti si još mlad pohaskontaćeš
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ih kad sam ja to skupio ima 4, ako nema i 5 danaLBJ MVP je napisao/la:2000 POST
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dobro i ja sam sa ovog profila pisao na chatu kad mi je bio 1000. post.LBJ MVP je napisao/la: Jbg jarane mnogo je to jedva sam izabrao temu na kojoj da napišem 2000 post![]()
Sada očekujem forumski rođendan čudan nakav osjećaj![]()
![]()
Ti si još mlad pohaskontaćeš![]()
Meni već 6 mjeseci kako sam na forumu, ali dobro je, nisam ni jednom banovan, ko neki.
Za rođendan imaš poklon od mene, pustiit ću ti 2-3 poena, kad budemo igrali
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lahka i duga noć prijatelji.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ih ja 2 godine i 4 mjeseca na forumu pa nisam nijednom banovan
BTW otnys, takodje
zar ti sad ne koristis novi profil THE PHICHOLOGIST
BTW otnys, takodje
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Bolje da me banuju, nego da mi kažu da sam isti k'o AlfaUnica_Liverpool_ je napisao/la:ih ja 2 godine i 4 mjeseca na forumu pa nisam nijednom banovan![]()
![]()
![]()
![]()
BTW otnys, takodje
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ti si moderan nisiko ja zaostoUnica_Liverpool_ je napisao/la:ih kad sam ja to skupio ima 4, ako nema i 5 danaLBJ MVP je napisao/la:2000 POST
Ja tebi onda puštam 5 poena za onaj 1000. postSexmachineboy je napisao/la:Dobro i ja sam sa ovog profila pisao na chatu kad mi je bio 1000. post.LBJ MVP je napisao/la: Jbg jarane mnogo je to jedva sam izabrao temu na kojoj da napišem 2000 post![]()
Sada očekujem forumski rođendan čudan nakav osjećaj![]()
![]()
Ti si još mlad pohaskontaćeš![]()
![]()
Meni već 6 mjeseci kako sam na forumu, ali dobro je, nisam ni jednom banovan, ko neki.![]()
Za rođendan imaš poklon od mene, pustiit ću ti 2-3 poena, kad budemo igrali
Šta bi ovo boldano trebalo značit
Takođe a sviđa mi se ovo duga noć stvarno neka potraje dok je dan užasno sam raspoložen neštoOTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noć prijatelji.
Ja sam sveukupno sa banovima i svim godinu i 8ili 9 mjeseciUnica_Liverpool_ je napisao/la:ih ja 2 godine i 4 mjeseca na forumu pa nisam nijednom banovan![]()
![]()
![]()
![]()
BTW otnys, takodje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da odgovorim i bježim.Unica_Liverpool_ je napisao/la:ih ja 2 godine i 4 mjeseca na forumu pa nisam nijednom banovan![]()
![]()
![]()
![]()
BTW otnys, takodje
Dobio sam dosta poruka gdje ljudi apeluju da vratim stari profil pa sam to i uradio. Sve za ljubav.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ma ja ba,,,, nako kvaris ugled,,, ja jedva skontao da si to ti
- Sexmachineboy
- Kontakt:
@LBJ MVP
Šta bi trebalo značiti, bolje i biti banovan, nego da te porede s nekim likovima. Doduše ti si dežurna budala, tako da..
Kud ranije na spavanje ljudi, jest da me boli zub, ali većeras ću opet bar do 3..
Šta bi trebalo značiti, bolje i biti banovan, nego da te porede s nekim likovima. Doduše ti si dežurna budala, tako da..
Kud ranije na spavanje ljudi, jest da me boli zub, ali većeras ću opet bar do 3..
I to neko treba da bude tako da mi ne smeta ta uloga i nosim je s ponosomSexmachineboy je napisao/la:@LBJ MVP
Šta bi trebalo značiti, bolje i biti banovan, nego da te porede s nekim likovima. Doduše ti si dežurna budala, tako da..![]()
Mada ima i većih budala
Laku noć svima odo malo odmorit igrat FM-a,ali bit ću prijavljen na forumu za svaki slučaj
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Moraš li sve raditi ko i ja?LBJ MVP je napisao/la:I to neko treba da bude tako da mi ne smeta ta uloga i nosim je s ponosomSexmachineboy je napisao/la:@LBJ MVP
Šta bi trebalo značiti, bolje i biti banovan, nego da te porede s nekim likovima. Doduše ti si dežurna budala, tako da..![]()
Kud ranije na spavanje ljudi, jest da me boli zub, ali većeras ću opet bar do 3..![]()
![]()
Mada ima i većih budala![]()
Laku noć svima odo malo odmorit igrat FM-a,ali bit ću prijavljen na forumu za svaki slučaj
Baš i ja krenuo Managera malo razaliti, valja s West Hamom harati engleskom iako sam nakon 17. kola, na 13 mjestu
Ja mislim da veče budale od tebe nema
Sexmachineboy je napisao/la:Moraš li sve raditi ko i ja?LBJ MVP je napisao/la:I to neko treba da bude tako da mi ne smeta ta uloga i nosim je s ponosomSexmachineboy je napisao/la:@LBJ MVP
Kud ranije na spavanje ljudi, jest da me boli zub, ali većeras ću opet bar do 3..![]()
![]()
Mada ima i većih budala![]()
Laku noć svima odo malo odmorit igrat FM-a,ali bit ću prijavljen na forumu za svaki slučaj![]()
Baš i ja krenuo Managera malo razaliti, valja s West Hamom harati engleskom iako sam nakon 17. kola, na 13 mjestu![]()
Ja mislim da veče budale od tebe nema![]()
Čudna situacija ja preuzeo West Hamm bio jednom bili oni zadnji,a 20 kolo još oduzeo FA 9 bodova zbog dugova ja na kraju završio 15
Sada sam ispočetka krenuo sa Cityem prva sezona potrošio 300 miliona na pojačanja sad mi je nekad prvo kolo
Budale veće od mene nema to mi kažu i školski drugovi,a sad što ja ne znam
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Možda zato što je istinaLBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Čudna situacija ja preuzeo West Hamm bio jednom bili oni zadnji,a 20 kolo još oduzeo FA 9 bodova zbog dugova ja na kraju završio 15![]()
Sada sam ispočetka krenuo sa Cityem prva sezona potrošio 300 miliona na pojačanja sad mi je nekad prvo koloNa prošlom saved gameu sve igrao da spašavam timove koji se bore za opstanak,a sad hoću da dovodim igrače i osvajam
![]()
Budale veće od mene nema to mi kažu i školski drugovi,a sad što ja ne znam
Ma ne možeš ništa kod mene, jbt United rastura, stvarno preteško, ali sad ću dovesti par pojačanja pa ću bar u ligu europe. Inače, kad god igram, prosjek godina je uvijek 18 očo 19, napravim igrača i kad postane pravo dobar prodam ga ta dobru lovu. Buđet mi preko 500 miliona € ali i ne treba mi stvarno. Yebo PES kakva je uživancija igrati menađera.
- legenda reala
- Kontakt:
Gdje ste ,Mladi košarkaški talenti ,igrate li vi ikad ,ili samo po forumima ,vidim tražite menadžera 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gdje je alfa, dosadno bez njega 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jah tražim menađera imaš koga mi preporučiti?legenda reala je napisao/la:Gdje ste ,Mladi košarkaški talenti ,igrate li vi ikad ,ili samo po forumima ,vidim tražite menadžera
Hajd ti napolje pa igraj
- Nail for Real
- Kontakt:
Opametio se covjek i otis'o da spavaPuma je napisao/la:Gdje je alfa, dosadno bez njega
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pa kako sad da spava, znas li ti koliko je sati u KanadiNail for Real je napisao/la:Opametio se covjek i otis'o da spavaPuma je napisao/la:Gdje je alfa, dosadno bez njega
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1 i 49 gostiju.