Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2011, 00:50

[youtube][/youtube]

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 00:53

Sexmachineboy je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:2000 POST
Za nešto manje od godine sa ovim accom bliži mi se i rođendan :lol:
Nije ni tebi lahko :lol:
Jbg jarane mnogo je to jedva sam izabrao temu na kojoj da napišem 2000 post :lol:
Sada očekujem forumski rođendan čudan nakav osjećaj :mrgreen: :P
Ti si još mlad pohaskontaćeš :P :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 jan 2011, 00:59

ih kad sam ja to skupio ima 4, ako nema i 5 dana :mrgreen:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 01:00

LBJ MVP je napisao/la: Jbg jarane mnogo je to jedva sam izabrao temu na kojoj da napišem 2000 post :lol:
Dobro i ja sam sa ovog profila pisao na chatu kad mi je bio 1000. post. :D
Meni već 6 mjeseci kako sam na forumu, ali dobro je, nisam ni jednom banovan, ko neki. :lol:
Za rođendan imaš poklon od mene, pustiit ću ti 2-3 poena, kad budemo igrali :P
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2011, 01:01

Lahka i duga noć prijatelji.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 jan 2011, 01:03

ih ja 2 godine i 4 mjeseca na forumu pa nisam nijednom banovan :D :mrgreen: :D :mrgreen:

BTW otnys, takodje ;)
zar ti sad ne koristis novi profil THE PHICHOLOGIST

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 01:04

Unica_Liverpool_ je napisao/la:ih ja 2 godine i 4 mjeseca na forumu pa nisam nijednom banovan :D :mrgreen: :D :mrgreen:

BTW otnys, takodje ;)
Bolje da me banuju, nego da mi kažu da sam isti k'o Alfa :twisted:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 01:05

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
ih kad sam ja to skupio ima 4, ako nema i 5 dana :mrgreen:
Ti si moderan nisiko ja zaosto :lol: :mrgreen:
LBJ MVP je napisao/la: Jbg jarane mnogo je to jedva sam izabrao temu na kojoj da napišem 2000 post :lol:
Dobro i ja sam sa ovog profila pisao na chatu kad mi je bio 1000. post. :D
Meni već 6 mjeseci kako sam na forumu, ali dobro je, nisam ni jednom banovan, ko neki. :lol:
Za rođendan imaš poklon od mene, pustiit ću ti 2-3 poena, kad budemo igrali :P
Ja tebi onda puštam 5 poena za onaj 1000. post
Šta bi ovo boldano trebalo značit :lol: :P Više puta mislim da sam među hall of fame što se tiče banovanja možda imaju trojica sa više banova od mene :P :mrgreen:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noć prijatelji.
Takođe a sviđa mi se ovo duga noć stvarno neka potraje dok je dan užasno sam raspoložen nešto :?
Unica_Liverpool_ je napisao/la:ih ja 2 godine i 4 mjeseca na forumu pa nisam nijednom banovan :D :mrgreen: :D :mrgreen:

BTW otnys, takodje ;)
Ja sam sveukupno sa banovima i svim godinu i 8ili 9 mjeseci :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2011, 01:06

BTW otnys, takodje ;)
zar ti sad ne koristis novi profil THE PHICHOLOGIST
Da odgovorim i bježim.
Dobio sam dosta poruka gdje ljudi apeluju da vratim stari profil pa sam to i uradio. Sve za ljubav. :mrgreen:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 jan 2011, 01:11

ma ja ba,,,, nako kvaris ugled,,, ja jedva skontao da si to ti

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 01:12

@LBJ MVP
Šta bi trebalo značiti, bolje i biti banovan, nego da te porede s nekim likovima. Doduše ti si dežurna budala, tako da.. :P
Kud ranije na spavanje ljudi, jest da me boli zub, ali većeras ću opet bar do 3.. :?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 01:15

Sexmachineboy je napisao/la:@LBJ MVP
Šta bi trebalo značiti, bolje i biti banovan, nego da te porede s nekim likovima. Doduše ti si dežurna budala, tako da.. :P
Kud ranije na spavanje ljudi, jest da me boli zub, ali većeras ću opet bar do 3.. :?
I to neko treba da bude tako da mi ne smeta ta uloga i nosim je s ponosom :lol: :P
Mada ima i većih budala :P
Laku noć svima odo malo odmorit igrat FM-a,ali bit ću prijavljen na forumu za svaki slučaj :lol:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 01:17

LBJ MVP je napisao/la:
I to neko treba da bude tako da mi ne smeta ta uloga i nosim je s ponosom :lol: :P
Laku noć svima odo malo odmorit igrat FM-a,ali bit ću prijavljen na forumu za svaki slučaj :lol:
Moraš li sve raditi ko i ja? :D
Baš i ja krenuo Managera malo razaliti, valja s West Hamom harati engleskom iako sam nakon 17. kola, na 13 mjestu :evil:
Ja mislim da veče budale od tebe nema ;) :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 01:21

LBJ MVP je napisao/la:
Moraš li sve raditi ko i ja? :D
Baš i ja krenuo Managera malo razaliti, valja s West Hamom harati engleskom iako sam nakon 17. kola, na 13 mjestu :evil:
Ja mislim da veče budale od tebe nema ;) :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Čudna situacija ja preuzeo West Hamm bio jednom bili oni zadnji,a 20 kolo još oduzeo FA 9 bodova zbog dugova ja na kraju završio 15 :P
Sada sam ispočetka krenuo sa Cityem prva sezona potrošio 300 miliona na pojačanja sad mi je nekad prvo kolo :mrgreen: Na prošlom saved gameu sve igrao da spašavam timove koji se bore za opstanak,a sad hoću da dovodim igrače i osvajam 8-)
Budale veće od mene nema to mi kažu i školski drugovi,a sad što ja ne znam :mrgreen:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 01:26

LBJ MVP je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol:
Čudna situacija ja preuzeo West Hamm bio jednom bili oni zadnji,a 20 kolo još oduzeo FA 9 bodova zbog dugova ja na kraju završio 15 :P
Sada sam ispočetka krenuo sa Cityem prva sezona potrošio 300 miliona na pojačanja sad mi je nekad prvo kolo :mrgreen: Na prošlom saved gameu sve igrao da spašavam timove koji se bore za opstanak,a sad hoću da dovodim igrače i osvajam 8-)
Budale veće od mene nema to mi kažu i školski drugovi,a sad što ja ne znam :mrgreen:
Možda zato što je istina :D
Ma ne možeš ništa kod mene, jbt United rastura, stvarno preteško, ali sad ću dovesti par pojačanja pa ću bar u ligu europe. Inače, kad god igram, prosjek godina je uvijek 18 očo 19, napravim igrača i kad postane pravo dobar prodam ga ta dobru lovu. Buđet mi preko 500 miliona € ali i ne treba mi stvarno. Yebo PES kakva je uživancija igrati menađera. 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jan 2011, 01:29

Gdje ste ,Mladi košarkaški talenti ,igrate li vi ikad ,ili samo po forumima ,vidim tražite menadžera :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jan 2011, 01:31

Gdje je alfa, dosadno bez njega slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 01:31

legenda reala je napisao/la:Gdje ste ,Mladi košarkaški talenti ,igrate li vi ikad ,ili samo po forumima ,vidim tražite menadžera :)
Jah tražim menađera imaš koga mi preporučiti? :lol:
Hajd ti napolje pa igraj 8-)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jan 2011, 01:32

Puma je napisao/la:Gdje je alfa, dosadno bez njega slika
Opametio se covjek i otis'o da spava :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jan 2011, 01:34

Nail for Real je napisao/la:
Puma je napisao/la:Gdje je alfa, dosadno bez njega slika
Opametio se covjek i otis'o da spava :D
pa kako sad da spava, znas li ti koliko je sati u Kanadi :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa, kraljttbvb, numanumaye23, VolimBiH96 i 47 gostiju.