Prepadnu se cak i na ove novinarske spekulacije.
Sad se opet moraju logovat, pa pisat
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prepadnu se cak i na ove novinarske spekulacije.
Tebi gola zenska da se skine i naguzi, ti bi joj rekao "de bona nemoj me zayebavati, obuci se pa kad budes ozbiljno mislila, vrati se"Surreal je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:17Ali ima ogromnu želju da igra u m:tel Premijer ligi.Navodno, Dejan Stanković je već video Matavža kao opciju u napadu, međutim Slovenac nema preteranu želju da zaigra u Superligi nakon više od jedne decenije u nekim od najjačih liga u Evropi poput Serije A, Bundeslige, Eredivizije...![]()
A sta ako se nije izjasnio do kad je imao rok i ako mi to nismo htjeli dat ?Benjolos je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:00Pa jel ovdje jedan forumaš, neću ga imenovati rekao da je lokomotiva dala njemu 25 000KM platu a mi to nismo mogli.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:49Mozes li nam samo pojasniti sta se podrazumjeva pod tim "nismo mogli" ?
Et to se podrazumijeva kuknjava
Hoce li biti kakav stream prilikom zongliranja na hasetu, kad bude potpisivao ugovor?AlfredNobel je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:28Hahahahahahahahahah sav Adukin karakter opisan u dva posta.![]()
Moj post je bio malo sarkastički, razlog tome sto su neki “pljuvali” sto je Hadzic potpisao za Lokomotivu a ne za nas, i navodili su neke razloge (tipa eto ta plata). Nismo se skontaliajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:24A sta ako se nije izjasnio do kad je imao rok i ako mi to nismo htjeli dat ?Benjolos je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:00Pa jel ovdje jedan forumaš, neću ga imenovati rekao da je lokomotiva dala njemu 25 000KM platu a mi to nismo mogli.ajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:49
Mozes li nam samo pojasniti sta se podrazumjeva pod tim "nismo mogli" ?
Et to se podrazumijeva kuknjava
O tome nisi razmisljao ocigledno.
Jako ruzan post gdje totalno podcjenjujes svoj klub i njegove mogucnosti.
Klasicni balkanski pesimizam.
Zip je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:22Tebi gola zenska da se skine i naguzi, ti bi joj rekao "de bona nemoj me zayebavati, obuci se pa kad budes ozbiljno mislila, vrati se"Surreal je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:17Ali ima ogromnu želju da igra u m:tel Premijer ligi.Navodno, Dejan Stanković je već video Matavža kao opciju u napadu, međutim Slovenac nema preteranu želju da zaigra u Superligi nakon više od jedne decenije u nekim od najjačih liga u Evropi poput Serije A, Bundeslige, Eredivizije...![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], rimljanin90, sarajevo19461987 i 48 gostiju.