RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Konzerva
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Konzerva » 01 feb 2021, 13:17

killafrommanilla je napisao/la:
01 feb 2021, 13:02
Uf kakav spic dolazi, 15 golova u nogama glat. Ovog se isplati cekat i da bez noge dodje, a ne nespreman, iako je spreman i u formi.
je li ti ovo ozbiljno ili hoces da narod bezveze svrsava bez seksa i onanisanja.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 feb 2021, 13:21

ja to malo da se gosti zabave. a ne stvarno, ceka se spic za inostrani angazman ako mu propadne, vratit ce se ovamo

Mancini aha
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Mostarskirodjeni
Kontakt:

Post Postao/la Mostarskirodjeni » 01 feb 2021, 13:30

killafrommanilla je napisao/la:
01 feb 2021, 13:21
ja to malo da se gosti zabave. a ne stvarno, ceka se spic za inostrani angazman ako mu propadne, vratit ce se ovamo

Mancini aha
A koji je spic u pitanju moze li u Pp

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2021, 13:44

doox je napisao/la:
01 feb 2021, 12:55
uprava radi amaterski posao sto se tice pojacanja i dokazuju da ne znaju pronaci i potpisati igrace. je li u pitanju ego ili nesto drugo, ali trbali bi zaposliti nekoga ko je kompetentan. svaka cast njima, neka se bave finansijama, izgradnjom bolje da nisu, ali za dovodenje potrebnih igraca jednostavno nisu dorasli i nemaju taj kapacitet, ko god da im to radi. izgleda da ce se na pripreme opet ici bez popunjenog rostera koji bi trebao iznijeti proljetni dio....dovoljno.
:rol: :rol: :rol:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 feb 2021, 14:22

kako provuce jel u pitanju EGI ili nesto drugo :mrgreen:
mora da je odletio iz hercegovina lijeka iz skladista iznenada :(

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 01 feb 2021, 14:59

Strašno. Idemo dalje.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 01 feb 2021, 15:15

Od vremenskih uvjeta ovisit će gdje će se igrati protiv Željezničara, najvjerovatnije u Čitluku, jer stadion Bare ima najbolji teren. Istog dana, u utorak, svi treneri i igrači bit će podvrgnuti testiranju na Covid-19, piše Bljesak.

U četvrtak će mostarska ekipa otputovati na pripreme u Antaliju, a u Tursku se sada može samo uz negativan PCR test. To znači da će do četvrtka Velež morati naći neko pojačanje, ako misle da prođe s njima glavni dio priprema, jer vremena je sve manje.

“Probat ćemo dovest nekoga u ovih nekoliko dana, a ako ne uspijemo, idemo s tim što imamo”, poručio je za Bljesak trener Dudić, koji je još na početku priprema kazao kako mu je prioritet pronaći stopera i napadača.

Stoperske pozicije ionako su bile problematične još kroz sezonu, a mjesto u navali se upraznilo odlaskom Fejsala Mulića u Koreju. Mulića je trebao zamijeniti grčki napadač Panagiotis Moraitis koji je u prošloj godini igrao za podgoričku Budućnost, no kada su u Veležu očekivali da Grk dođe jer je pristao na njihove uvjete, javio se dan kasnije i zatražio još novca.

“Imali smo dva-tri već završena igrača i kada smo već mislili da smo riješili obadvije pozicije, njihovi menadžeri postavljali su nove uvjete. Ali, tako to ide s igračima”, dodao je Dudić, potvrdivši da je među tim igračima bio i bivši napadač podgoričke Budućnosti Moraitis.
Ti si naša ljubav jedina!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 feb 2021, 15:27

doox je napisao/la:
uprava radi amaterski posao sto se tice pojacanja i dokazuju da ne znaju pronaci i potpisati igrace. je li u pitanju ego ili nesto drugo, ali trbali bi zaposliti nekoga ko je kompetentan. svaka cast njima, neka se bave finansijama, izgradnjom bolje da nisu, ali za dovodenje potrebnih igraca jednostavno nisu dorasli i nemaju taj kapacitet, ko god da im to radi. izgleda da ce se na pripreme opet ici bez popunjenog rostera koji bi trebao iznijeti proljetni dio....dovoljno.
Covjek je nepopravljiv izgleda :urnebes: . :wtf: .Nisi upucen sta se desava i bolje ti je da ne pises nabuloze ,lahko je dovesti igraca iz druge lige neke drzave ,sami se nude ili nekih otpisanih igraca iz prve lige bilo koje drzave,ali za malo jaceg igraca treba malo vremena.Ako budemo pricali koji je to igrac moze nam ga MDK uzeti pa sta ce mo onda :think: zato bolje da sutimo :yawn:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 01 feb 2021, 17:28

rodjak je napisao/la:
01 feb 2021, 15:27
doox je napisao/la:
Covjek je nepopravljiv izgleda :urnebes: . :wtf: .Nisi upucen sta se desava i bolje ti je da ne pises nabuloze ,lahko je dovesti igraca iz druge lige neke drzave ,sami se nude ili nekih otpisanih igraca iz prve lige bilo koje drzave,ali za malo jaceg igraca treba malo vremena.Ako budemo pricali koji je to igrac moze nam ga MDK uzeti pa sta ce mo onda :think: zato bolje da sutimo :yawn:
Ma pusti ove crnjake. Čim neko dodje, izgube se.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 01 feb 2021, 18:33

Jel to Nedim Hadžić s kim se pregovori vode, ako neko može potvrditi sa da il ne. Može i u pp

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 01 feb 2021, 21:32

1981ultra je napisao/la:
01 feb 2021, 18:33
Jel to Nedim Hadžić s kim se pregovori vode, ako neko može potvrditi sa da il ne. Može i u pp

Nije nema niko pojma ko dolazi i ako dolazi, pa u jednu ruku je realna opcija da brandao bude spic..
Ti si naša ljubav jedina!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 feb 2021, 21:46

Molim ove dežurne advokate i kritičare dobronamjernih kritika pojedinih forumaša Veleža da mi kažu koje su im tačno pozicije u klubu ?!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2021, 21:56

Ja režem lozu u vinogradu, a kolege su skladištari u HL-u.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 feb 2021, 22:04

Pitao sam ove koji znaju sastaviti više od dvije rečenice i argumenti za raspravu im se ne sastoje od forum smajlića.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 01 feb 2021, 22:12

Baader je napisao/la:
01 feb 2021, 21:56
Ja režem lozu u vinogradu, a kolege su skladištari u HL-u.
Na Selexu u 7 kafurina kao i obično?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 feb 2021, 22:13

ja na traci lijepim cijene na lijekove, ljeti od 6 do 8 na viljuskaru u vrapcicina, tad cu vam slikat kako napreduje tribina kojom smo ogradili vinograd

kljuceve golfa trice cu uslikat sutra

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2021, 22:16

OldFashioned je napisao/la:
01 feb 2021, 22:04
Pitao sam ove koji znaju sastaviti više od dvije rečenice i argumenti za raspravu im se ne sastoje od forum smajlića.
Otkako si se pojavio, na ovoj temi de facto nisi više od dvije rečenice spojio.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 feb 2021, 22:18

Btw. kritičari dobronamjermih kritika :rol: :tokralju:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 01 feb 2021, 22:19

OldFashioned je napisao/la:
01 feb 2021, 21:46
Molim ove dežurne advokate i kritičare dobronamjernih kritika pojedinih forumaša Veleža da mi kažu koje su im tačno pozicije u klubu ?!
To ti dobio otkaz pa tako pricas?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 feb 2021, 22:20

A ljubi te majka tako plemenitog.
Ako imaš problem različitih mišljenja različitih ljudi, fino napraviš sebi viber grupičicu klimača glavom i dobro tebi a Boga mi dobro i nama koji ne bolujemo od te vrste problema.

@mozak Da, sad sam kivan na upravu kada pogriješi, do sada sam i ja klimao glavom.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.