je li ti ovo ozbiljno ili hoces da narod bezveze svrsava bez seksa i onanisanja.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 feb 2021, 13:02Uf kakav spic dolazi, 15 golova u nogama glat. Ovog se isplati cekat i da bez noge dodje, a ne nespreman, iako je spreman i u formi.
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
killafrommanilla
- Kontakt:
ja to malo da se gosti zabave. a ne stvarno, ceka se spic za inostrani angazman ako mu propadne, vratit ce se ovamo
Mancini aha
Mancini aha
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
A koji je spic u pitanju moze li u Ppkillafrommanilla je napisao/la: ↑01 feb 2021, 13:21ja to malo da se gosti zabave. a ne stvarno, ceka se spic za inostrani angazman ako mu propadne, vratit ce se ovamo
Mancini aha
doox je napisao/la: ↑01 feb 2021, 12:55uprava radi amaterski posao sto se tice pojacanja i dokazuju da ne znaju pronaci i potpisati igrace. je li u pitanju ego ili nesto drugo, ali trbali bi zaposliti nekoga ko je kompetentan. svaka cast njima, neka se bave finansijama, izgradnjom bolje da nisu, ali za dovodenje potrebnih igraca jednostavno nisu dorasli i nemaju taj kapacitet, ko god da im to radi. izgleda da ce se na pripreme opet ici bez popunjenog rostera koji bi trebao iznijeti proljetni dio....dovoljno.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
kako provuce jel u pitanju EGI ili nesto drugo
mora da je odletio iz hercegovina lijeka iz skladista iznenada
mora da je odletio iz hercegovina lijeka iz skladista iznenada
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Strašno. Idemo dalje.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Od vremenskih uvjeta ovisit će gdje će se igrati protiv Željezničara, najvjerovatnije u Čitluku, jer stadion Bare ima najbolji teren. Istog dana, u utorak, svi treneri i igrači bit će podvrgnuti testiranju na Covid-19, piše Bljesak.
U četvrtak će mostarska ekipa otputovati na pripreme u Antaliju, a u Tursku se sada može samo uz negativan PCR test. To znači da će do četvrtka Velež morati naći neko pojačanje, ako misle da prođe s njima glavni dio priprema, jer vremena je sve manje.
“Probat ćemo dovest nekoga u ovih nekoliko dana, a ako ne uspijemo, idemo s tim što imamo”, poručio je za Bljesak trener Dudić, koji je još na početku priprema kazao kako mu je prioritet pronaći stopera i napadača.
Stoperske pozicije ionako su bile problematične još kroz sezonu, a mjesto u navali se upraznilo odlaskom Fejsala Mulića u Koreju. Mulića je trebao zamijeniti grčki napadač Panagiotis Moraitis koji je u prošloj godini igrao za podgoričku Budućnost, no kada su u Veležu očekivali da Grk dođe jer je pristao na njihove uvjete, javio se dan kasnije i zatražio još novca.
“Imali smo dva-tri već završena igrača i kada smo već mislili da smo riješili obadvije pozicije, njihovi menadžeri postavljali su nove uvjete. Ali, tako to ide s igračima”, dodao je Dudić, potvrdivši da je među tim igračima bio i bivši napadač podgoričke Budućnosti Moraitis.
U četvrtak će mostarska ekipa otputovati na pripreme u Antaliju, a u Tursku se sada može samo uz negativan PCR test. To znači da će do četvrtka Velež morati naći neko pojačanje, ako misle da prođe s njima glavni dio priprema, jer vremena je sve manje.
“Probat ćemo dovest nekoga u ovih nekoliko dana, a ako ne uspijemo, idemo s tim što imamo”, poručio je za Bljesak trener Dudić, koji je još na početku priprema kazao kako mu je prioritet pronaći stopera i napadača.
Stoperske pozicije ionako su bile problematične još kroz sezonu, a mjesto u navali se upraznilo odlaskom Fejsala Mulića u Koreju. Mulića je trebao zamijeniti grčki napadač Panagiotis Moraitis koji je u prošloj godini igrao za podgoričku Budućnost, no kada su u Veležu očekivali da Grk dođe jer je pristao na njihove uvjete, javio se dan kasnije i zatražio još novca.
“Imali smo dva-tri već završena igrača i kada smo već mislili da smo riješili obadvije pozicije, njihovi menadžeri postavljali su nove uvjete. Ali, tako to ide s igračima”, dodao je Dudić, potvrdivši da je među tim igračima bio i bivši napadač podgoričke Budućnosti Moraitis.
Ti si naša ljubav jedina!
Covjek je nepopravljiv izgledadoox je napisao/la: ↑01 feb 2021, 12:55uprava radi amaterski posao sto se tice pojacanja i dokazuju da ne znaju pronaci i potpisati igrace. je li u pitanju ego ili nesto drugo, ali trbali bi zaposliti nekoga ko je kompetentan. svaka cast njima, neka se bave finansijama, izgradnjom bolje da nisu, ali za dovodenje potrebnih igraca jednostavno nisu dorasli i nemaju taj kapacitet, ko god da im to radi. izgleda da ce se na pripreme opet ici bez popunjenog rostera koji bi trebao iznijeti proljetni dio....dovoljno.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ma pusti ove crnjake. Čim neko dodje, izgube se.rodjak je napisao/la: ↑01 feb 2021, 15:27Covjek je nepopravljiv izgledadoox je napisao/la: ↑01 feb 2021, 12:55uprava radi amaterski posao sto se tice pojacanja i dokazuju da ne znaju pronaci i potpisati igrace. je li u pitanju ego ili nesto drugo, ali trbali bi zaposliti nekoga ko je kompetentan. svaka cast njima, neka se bave finansijama, izgradnjom bolje da nisu, ali za dovodenje potrebnih igraca jednostavno nisu dorasli i nemaju taj kapacitet, ko god da im to radi. izgleda da ce se na pripreme opet ici bez popunjenog rostera koji bi trebao iznijeti proljetni dio....dovoljno..
.Nisi upucen sta se desava i bolje ti je da ne pises nabuloze ,lahko je dovesti igraca iz druge lige neke drzave ,sami se nude ili nekih otpisanih igraca iz prve lige bilo koje drzave,ali za malo jaceg igraca treba malo vremena.Ako budemo pricali koji je to igrac moze nam ga MDK uzeti pa sta ce mo onda
zato bolje da sutimo
![]()
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jel to Nedim Hadžić s kim se pregovori vode, ako neko može potvrditi sa da il ne. Može i u pp
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nije nema niko pojma ko dolazi i ako dolazi, pa u jednu ruku je realna opcija da brandao bude spic..
Ti si naša ljubav jedina!
- OldFashioned
- Kontakt:
Molim ove dežurne advokate i kritičare dobronamjernih kritika pojedinih forumaša Veleža da mi kažu koje su im tačno pozicije u klubu ?!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ja režem lozu u vinogradu, a kolege su skladištari u HL-u.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pitao sam ove koji znaju sastaviti više od dvije rečenice i argumenti za raspravu im se ne sastoje od forum smajlića.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Na Selexu u 7 kafurina kao i obično?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
ja na traci lijepim cijene na lijekove, ljeti od 6 do 8 na viljuskaru u vrapcicina, tad cu vam slikat kako napreduje tribina kojom smo ogradili vinograd
kljuceve golfa trice cu uslikat sutra
kljuceve golfa trice cu uslikat sutra
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Otkako si se pojavio, na ovoj temi de facto nisi više od dvije rečenice spojio.OldFashioned je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:04Pitao sam ove koji znaju sastaviti više od dvije rečenice i argumenti za raspravu im se ne sastoje od forum smajlića.
Btw. kritičari dobronamjermih kritika

To ti dobio otkaz pa tako pricas?OldFashioned je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:46Molim ove dežurne advokate i kritičare dobronamjernih kritika pojedinih forumaša Veleža da mi kažu koje su im tačno pozicije u klubu ?!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- OldFashioned
- Kontakt:
A ljubi te majka tako plemenitog.
Ako imaš problem različitih mišljenja različitih ljudi, fino napraviš sebi viber grupičicu klimača glavom i dobro tebi a Boga mi dobro i nama koji ne bolujemo od te vrste problema.
@mozak Da, sad sam kivan na upravu kada pogriješi, do sada sam i ja klimao glavom.
Ako imaš problem različitih mišljenja različitih ljudi, fino napraviš sebi viber grupičicu klimača glavom i dobro tebi a Boga mi dobro i nama koji ne bolujemo od te vrste problema.
@mozak Da, sad sam kivan na upravu kada pogriješi, do sada sam i ja klimao glavom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.