FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

- hordasDoboj
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će ovo extra do početka proljetnog dijela sezone
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa tako vjerovatno i jeste, taman kako si napisao. Samo sto ne mijenja cinjenicu da se moglo ranije reagovati oko ugovora.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:57Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.
Pa ja sam istog mišljenja da se ništa još ne zna da se pregovaralo, čekale možda ponude šta već ne kako bi se vidjelo na čemu smo. Iako sve ovo predugo traje oko produženja, ne samo Tataru nego i svim ostalim, nadam se da će uskoro sve biti zvanično bili mi zadovoljni ishodom ili ne.(a nadam se da ćemo bitiskoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:57Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.

-
- Kontakt:
I Lazić je putovao u Antaliju prije godinu dana, pa znamo kako je završilo.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:57Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.
- hordasDoboj
- Kontakt:

- AlfredNobel
- Kontakt:
Niđe veze ti logika, džaba braniš, kad svi znamo da nema plata evo već treći mjesec.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:57Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Desna strana sterilna a vamo lijevo Krle ne moze duela dobit...
- AlfredNobel
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
EDIN DŽEKO!!!
Zatvorili su sredinu skroz, a desno je Jukic...ne znam sto ne stavi Hebiba malo tu...johntravolta123 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:08Desna strana sterilna a vamo lijevo Krle ne moze duela dobit...
Ako se zna sve za Tatara nadam se da ono krilo Moussa Djie bude opcija....
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Arhitekt, Bejker, Bordo10, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, budzak, Dave, gh0stHZ, Giuseppe1, Google [Bot], Hamagara, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, johntravolta123, JuricaSpindl, keli, Konzerva, kupus army, Kyle88, Lecler, ledesma, leo1946, Lokomotifa, macahz, mnon46, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, nedimmmm1337, pitara, Proximic, relativizam, rimljanin90, Rodman, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, SHZ82, SilaMoc1946, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, TefalTava, UltraSa46, USB, VolimoSarajevo, zagorski i 735 gostiju.