FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je ovo, fino izgleda, imamo nesto vise od igre, jos da imamo napadaca extra bi izgledali 

U novi boj ...
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bas lice Tino i Krste 

Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 02 feb 2021, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Malo smo oštri danas sa startovima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će ovo extra do početka proljetnog dijela sezone
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja ću uletiti na drugo poluvrijeme kad uđe Matavž.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa tako vjerovatno i jeste, taman kako si napisao. Samo sto ne mijenja cinjenicu da se moglo ranije reagovati oko ugovora.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:57Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pa ja sam istog mišljenja da se ništa još ne zna da se pregovaralo, čekale možda ponude šta već ne kako bi se vidjelo na čemu smo. Iako sve ovo predugo traje oko produženja, ne samo Tataru nego i svim ostalim, nadam se da će uskoro sve biti zvanično bili mi zadovoljni ishodom ili ne.(a nadam se da ćemo bitiskoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:57Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.

-
- Kontakt:
I Lazić je putovao u Antaliju prije godinu dana, pa znamo kako je završilo.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:57Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako bi bilo dobro vidjet danas Fanima, makar na 5 minuta 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Niđe veze ti logika, džaba braniš, kad svi znamo da nema plata evo već treći mjesec.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 14:57Znaš kako ja ovo posmatram, s Miličevićem i Tatarom se pregovara oko produženja, ništa nije izgubljeno, pa Vinko uigrava prvu postavu bez njih dvojice za svaki slučaj (Mili je danas tu jer nema ko). Da se definitivno zna da Tatar odlazi, kao što neki pišu, onda nema smisla nikako da on igra. I bez njega imamo 4 krila da igraju u dvije postave ovdje (Krste - Milanović i Jukić - Hebib, recimo). Besmisleno bi bilo odvest lika na pripreme i davat mu da igra, ako znaš 100% da će ti za mjesec bit na tribinama i neće dobit ni minute u nastavku. Nekako mi je to jedino logično.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne napadamo nikako po desnoj strani.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Desna strana sterilna a vamo lijevo Krle ne moze duela dobit...
- AlfredNobel
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Valjda nece Tatar otici jer cemo tada ostati na jednom krilu (Fanimo). Ove ostale ne racunam jer vise odmazu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zatvorili su sredinu skroz, a desno je Jukic...ne znam sto ne stavi Hebiba malo tu...johntravolta123 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:08Desna strana sterilna a vamo lijevo Krle ne moze duela dobit...
Ako se zna sve za Tatara nadam se da ono krilo Moussa Djie bude opcija....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Susic klasa na terenu,odskace od sviju
Trenutno korisnika/ca: alacious, fks74, Google Adsense [Bot], Hamagara, James1987, kogmagie46, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 110 gostiju.