Koliko nam fali Rahman

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj zaebavat, nasi su dosta dosta agresivni danas. Ne smijem ni zamislit sta bi bilo da je Rahman tu, neko bi krvavog nosa zavrsio tekmu.
Nema se tu sta puno raspravljati. Potpises ugovor igraces, ne potpises neces.Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:13Sigurnija lopta u Tininim nogama nego u sefu![]()
Sto se tiče Tatara mi smo bas u nezavidnoj poziciji, ako ne produži a ti ga na tribine pošalješ gubiš najboljeg i najbitnijeg igrača u timu( Jukic Krle i Milanović mu ne mogu kopačke čistiti) , jedino ako se dovede adekvatna zamjena onda šalji u picku materinu, Al pojačanja nigdje ni na vidiku
Ako ga pustiš da igra i da ide djaba na ljeto, neće ti vise nijedan igrač nikad produžiti
Mislim da i Hadziju mozak dobro boli od dumanja
Ma najbolje i jest riješene da produži a na ljeto ide za neku manju odštetuElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:16Nema se tu sta puno raspravljati. Potpises ugovor igraces, ne potpises neces.Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:13Sigurnija lopta u Tininim nogama nego u sefu![]()
Sto se tiče Tatara mi smo bas u nezavidnoj poziciji, ako ne produži a ti ga na tribine pošalješ gubiš najboljeg i najbitnijeg igrača u timu( Jukic Krle i Milanović mu ne mogu kopačke čistiti) , jedino ako se dovede adekvatna zamjena onda šalji u picku materinu, Al pojačanja nigdje ni na vidiku
Ako ga pustiš da igra i da ide djaba na ljeto, neće ti vise nijedan igrač nikad produžiti
Mislim da i Hadziju mozak dobro boli od dumanja
Mozda neka suluda ideja, da se odmah produzi sad ugovor do recimo 01.01.2022 i da moze na ljeto ici, a nama ide obestecenje i svi sretni.
Jado jedanJVVVST je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:53Jesam vam rekao, kakvi debilni zakljucci sabrinih pickolizacafeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:45Nema Sancheza, kamuflaznog i ostale onog sto navija za Mancester samo onog jsvvstjvsstjvst sad nesto. Ne modu docekat gol Levskog sigurno da kaze jesmo vam rekli![]()