Vazi
Osvojite titulu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vazi
Pa eto osvojicemo.
Zato što Sarajevo regularno sve plaća i prikazuje a ne recimo kao sisoje na 600 keka prijavljen igrač, zamisli sada TSS prijavljen da ima platu 700 KM. Ne ide jel da?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:56Odakle Sarajevu dug od skoro milion maraka...Gledaj Sirokog jbt skoro trica...Zeljo vec 2.5 mil...
forza_juve je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:02Zato što Sarajevo regularno sve plaća i prikazuje a ne recimo kao sisoje na 600 keka prijavljen igrač, zamisli sada TSS prijavljen da ima platu 700 KM. Ne ide jel da?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:56Odakle Sarajevu dug od skoro milion maraka...Gledaj Sirokog jbt skoro trica...Zeljo vec 2.5 mil...
Nema kluba na svijetu koji nije u minusu osim Bayerna i to je to. Ja ne znam šta je pojedincima smiješno, najzalosnije je što ti neki klubovi kod nas kao TC prijavi igrača na minimalac, i niko ne reaguje, pa ybt prijava jednaka sa penzijom od moje stare 370 km
Haj ne se.ri vise svega ti, brukas se pasha. Kakve nebuloze i gluposti pises.PappiPapp je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:00Pa eto osvojicemo.
Mi smo Rodjeni prkosni i ponosni.
Ne trebaju nam titule unaprijed dogovorene a jos manje korona titule.
Sarajevo da sve regularno placa ne bi imali 1 mil, poreznog duga.forza_juve je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:02Zato što Sarajevo regularno sve plaća i prikazuje a ne recimo kao sisoje na 600 keka prijavljen igrač, zamisli sada TSS prijavljen da ima platu 700 KM. Ne ide jel da?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:56Odakle Sarajevu dug od skoro milion maraka...Gledaj Sirokog jbt skoro trica...Zeljo vec 2.5 mil...
Po tvom bi Sarajevo trebalo imati jedno 5 miliona duga jel?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:26Sarajevo da sve regularno placa ne bi imali 1 mil, poreznog duga.forza_juve je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:02Zato što Sarajevo regularno sve plaća i prikazuje a ne recimo kao sisoje na 600 keka prijavljen igrač, zamisli sada TSS prijavljen da ima platu 700 KM. Ne ide jel da?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:56Odakle Sarajevu dug od skoro milion maraka...Gledaj Sirokog jbt skoro trica...Zeljo vec 2.5 mil...
Plate jesu velike kada pogledas ostale timove, ali daleko da je sve sjajno i bajno. 4 plate se akumuliralo samo Ahmetovicu do sada.
Sve ukupno oni dobro stoje ali s obzirom da imaju "gazdu "i da su privatni tim ne razumijem te dugove. Pa nismo u Spaniji ili Engleskoj.
Ma vi ste qrac od ovce, kakvi prkosni i ponosniPappiPapp je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:00Pa eto osvojicemo.
Mi smo Rodjeni prkosni i ponosni.
Ne trebaju nam titule unaprijed dogovorene a jos manje korona titule.
Vis Simm Bau nema dugova takođerforza_juve je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:21Nema kluba na svijetu koji nije u minusu osim Bayerna i to je to. Ja ne znam šta je pojedincima smiješno, najzalosnije je što ti neki klubovi kod nas kao TC prijavi igrača na minimalac, i niko ne reaguje, pa ybt prijava jednaka sa penzijom od moje stare 370 km
Djeste prvaci..nikad hahahahahahahah
Da i to svaka 3 mjeseca 10.000 KMSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:03Juve@
Gdje sam ja napisao koliko bi Sarajevo trebalo imati duga.
Ocigledno ne razumijes, pa cemo prekinuti raspravu na vrijeme.
TSS ti prima cirka 10 000 km platu druze te bajke "ko neciji cijeli tim "ostavi za predskolsko.
Sloboda koja skoro najmanje izdvaja za plate mjesecno trosi izmedju 35-40 000 na plate. Pa Tino u zivotu nije imao toliku mjesecnu platu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.