FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ovome teren ne moze biti mjerilo kad nije igrao.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobro je pa su svi nasi ostali igraci imali priliku gledati trening jednog kluba kao sto je PSV, Huesce, Levante..Tarpi1234 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:19Gdje ba igrao po Spanish,Holandiji,Austria.. mkzda je gledao i trenirao al igrao Nije,I golove zabijao nije,vecinu golova sto je I postigao su iz juniora psv a..pogledajte klubove poslije juniora,nigdje se duze nije zadrzao I ode besplatno uvijek..NisamInSajder je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:14E moj Aduka, ovdje su neki pisali kako Fanimo nema mjesto u prvih 11 i kako je promasaj. A sad tuguju za njim. A isti Fanimo bio u West Hamu, pa sve nize i nize dok nije dosao u Mladost...Aduka87 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:06Boze sacuvaj decko nije ni istrcao na teren vec ga popljuvali, sta mislite kako bi se osjecao kad bi citao kom vas strucnjaka ovoliko nabijanje pritiska ni Ronaldo ne bi izdrzao. Suludo je uporedjivat igrace iz nase lige sa njim, decko je igrao u Slovackoj, Spaniji, Holandiji, Austriji ligama koje su 1000x jace od nase. Daj malo sabura nek se dokaze, pa mu onda sudite a ne otici na TM i onda govrit kako ne valja...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ti ne mozes izgleda da shvatis da bolji igraci nece da dodju u nasu ligu. Pisali smo ovdje svi 348 puta iz kojih razloga. Ovakvi igraci su nasa realnost dok se ne promjene neke stvari. Prihvati bice ti lakse.
- forza_juve
- Kontakt:
Garonju kakvog iz Afrike treba dovest tu nema promašaja 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
I Beciraj ima statistiku da se zaledis...
Ode u Wislu i dva puta opuca pored gola...
Daj ga da igra poljski kup, covjek se u sansi nije nasao cak ni protiv nizeligasa, daj ga da igra prijateljske ni gola tu nije postigao...
U nas je Altiparmakovski u Butmiru bar zabio onaj jedan protiv Rudara koliko se sjećam...
Nista me ne zanima, a i da zanima niti me ko sta pita niti ih nesto tangira da li meni odgovara ili ne odgovara...
Ima teren pa ce se pokazati...
Daj ga da igra poljski kup, covjek se u sansi nije nasao cak ni protiv nizeligasa, daj ga da igra prijateljske ni gola tu nije postigao...
U nas je Altiparmakovski u Butmiru bar zabio onaj jedan protiv Rudara koliko se sjećam...
Nista me ne zanima, a i da zanima niti me ko sta pita niti ih nesto tangira da li meni odgovara ili ne odgovara...
A na kojem je ovaj terenu igrao pa mu je to mjerilo u ovih 7-8 sezona
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- hordasDoboj
- Kontakt:
Da li ste vi normalni, pa jel vam u cilju da ovaj klub napreduje? Znate li kako je osjetljiva pozicija napadac?
Dat ce ga Cmiljo mozda protiv Krupe, Mladosti dat ce ga mozda i protiv Zelje al uz takve igrace klub ne moze napredovati.
Dat ce ga Cmiljo mozda protiv Krupe, Mladosti dat ce ga mozda i protiv Zelje al uz takve igrace klub ne moze napredovati.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Davno to rece jedan stari forumas...forza_juve je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:26Garonju kakvog iz Afrike treba dovest tu nema promašaja![]()
Postao/la Azzurri dana 07 jul 2012, 01:33
Imati omladinsku skolu u BiH je totalno sra.nje. Polazes nadu u par momaka koji ti na kraju pljunu u lice i odu kud im je kurcu cejf. Sve te pare sto se daju za omladinski pogon treba uloziti u jednog mladog Brazilca, Argentinca ili nekog iz zemalja treceg svijeta (svake godine). Najbolji primjer je Dialiba. Momak je trcao kao lud. Ovi nasi mu nisu mogli dogovoriti da ne postize golove jer je utakmica namjestena. A ako cemo realno u sportu bolje idu latinoamericki igraci i nigeri, barem ovi anonimusi jer nece niko kupiti malog Ahmu iz Miševića kada za manje pare moze uzeti nekog nigera i jos sevapa zaraditi na njemu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jbga ocekuju nekog Ibisevica, Ibarba da igra po nasim poljima

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Al da je zabio bar 30 golova u 2. ligi Sudana i da mu je Sarajevo prvi klub u Europi sa kojim razgovara. Jer ocito da boravak u Europskim klubovima to nista ne znaci, takvi igraci su 0.forza_juve je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:26Garonju kakvog iz Afrike treba dovest tu nema promašaja![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Ako ga uopste zavrse i bude li igrao spica, dat ce momak hladno 10/15... smiri se Panto oguli jabukicu sve je bolje od Hareta
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 02 feb 2021, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
A ko kaže brate da bi Beciraj kod nas imao takvu statistiku kao u Poljskoj, možda bi kod nas zabio 30 golova , ako za ove anonimusa možemo reci treba mu dati priliku da pokaže onda smo trebali i Beciraju dati priliku da pokažeVanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:27I Beciraj ima statistiku da se zaledis...
Znam ja da su ti igrači nama nerealni Al me Niko ne može uvjerit da je ovaj naša realnost
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sreća pa navijače niko ništa ne pita i mogu pisati qrcu,ima gazda koji daje pare i radi kako hoće
A ko kaze da ovaj nece dati 15 golovaInijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:30A ko kaže brate da bi Beciraj kod nas imao takvu statistiku kao u Poljskoj, možda bi kod nas zabio 30 golova , ako za ove anonimusa možemo reci treba mu dati priliku da pokaže onda smo trebali i Beciraju dati priliku da pokažeVanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:27I Beciraj ima statistiku da se zaledis...
Znam ja da su ti igrači nama nerealni Al me Niko ne može uvjerit da je ovaj naša realnost
Kova vjerovatno ide...bezveze napadamo Borisa kad je covjek visok 193cm i doveden je da bude golman.
Zip je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:33A ko kaze da ovaj nece dati 15 golovaInijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:30A ko kaže brate da bi Beciraj kod nas imao takvu statistiku kao u Poljskoj, možda bi kod nas zabio 30 golova , ako za ove anonimusa možemo reci treba mu dati priliku da pokaže onda smo trebali i Beciraju dati priliku da pokažeVanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:27I Beciraj ima statistiku da se zaledis...

Al je Beqiraj skuplji pet puta od ovog, a niko nije rekao da smo završili prelazni rok ovim transferom.Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:30A ko kaže brate da bi Beciraj kod nas imao takvu statistiku kao u Poljskoj, možda bi kod nas zabio 30 golova , ako za ove anonimusa možemo reci treba mu dati priliku da pokaže onda smo trebali i Beciraju dati priliku da pokažeVanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:27I Beciraj ima statistiku da se zaledis...
Zapravo, niko ne zna da li je doveden u špica ili na krilo, na TMu mu stoji krilo, na 90% vremena u ovim klipovima je na krilu. Možda je zamjena za Tatara.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: boki86, johntravolta123, mnon46, napoleon72, propoklopac, Proximic, ronaldo99, skoJaa i 81 gost.