FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima na fb frajer, kad je objavljeno da je Tatar novi igrac Sarajeva, pisao sta ce nam ovaj anonimus. A sad mu slika s Benjom profilna...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Da li sam očekivao bolje nakon tolikog čekanja? Jesam vala! Ne znam ništa o momku, iskren da budem, ali kad vidim mu nastupe i minute po ekipama, teško da se i može puno znati. Djeluje mi kao neko ko je imao odličan početak i juniorske dane, a onda ga je seniorska karijera progutala i nije napravio ama baš ništa, osim selidbe svako malo. Da je došao kao rezervni napadač, super bi mi bio i rekao bih da treba probati sa njim, jer možda bude "boom". Kao prva opcija, nisam baš optimista, ali voljan sam sačekati, pa da vidimo hoće li biti novi Tatar ili nova krampa...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gdje je onaj kanarinac nek potvrdi da će doći ovaj Crnogorac da nam lakše bude 
- forza_juve
- Kontakt:
Ma samo dimnjačara i nema brige, ako išta treba u našoj ligi to je da ore, ganja a oni su puni snage. Vjerujem da za bagatelu ima dobrih igrača koji bi pristali na sve da vide Evropu.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:29Al da je zabio bar 30 golova u 2. ligi Sudana i da mu je Sarajevo prvi klub u Europi sa kojim razgovara. Jer ocito da boravak u Europskim klubovima to nista ne znaci, takvi igraci su 0.forza_juve je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:26Garonju kakvog iz Afrike treba dovest tu nema promašaja![]()
@Kaunas treba gurati omladince ali isto tako vezati ih ugovorom pa da ne ode gdje želi i kako želi.
Vrati Noukena da zabije na derbiju

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Kaze njegovih 8 golova sa 25 godina
Ponavljam tatar je u 2hnl zabio 25 golova u 50 utakmica (kup prvenstvo) tako da poredjenje njega i ovoga poluprofi fudbalera je za zatvors
Ponavljam tatar je u 2hnl zabio 25 golova u 50 utakmica (kup prvenstvo) tako da poredjenje njega i ovoga poluprofi fudbalera je za zatvors
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa za razliku od Beciraja ili ovih drugih spiceva koji su nama realniji Irfan i slicni a koji zabiju bar 10 po sezoni, ovaj u 8 sezona zabio 16 znaci ima neke šanse u promilima da zabije bar 2Zip je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:33A ko kaze da ovaj nece dati 15 golovaInijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:30A ko kaže brate da bi Beciraj kod nas imao takvu statistiku kao u Poljskoj, možda bi kod nas zabio 30 golova , ako za ove anonimusa možemo reci treba mu dati priliku da pokaže onda smo trebali i Beciraju dati priliku da pokažeVanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:27I Beciraj ima statistiku da se zaledis...
Ode u Wislu i dva puta opuca pored gola...
Daj ga da igra poljski kup, covjek se u sansi nije nasao cak ni protiv nizeligasa, daj ga da igra prijateljske ni gola tu nije postigao...
U nas je Altiparmakovski u Butmiru bar zabio onaj jedan protiv Rudara koliko se sjećam...
Nista me ne zanima, a i da zanima niti me ko sta pita niti ih nesto tangira da li meni odgovara ili ne odgovara...
Ima teren pa ce se pokazati...
Znam ja da su ti igrači nama nerealni Al me Niko ne može uvjerit da je ovaj naša realnost
Dabogda sto se mene tiče zabio 30, samo ja licno sam očekivao boljeg igrača s obzirom da nam samo ta jedna pozicija škripi
Nego kad si već javio, znaš li ti šta bi sa onim Rumenim i Seatima ?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
MOZDA role,sad jedino da bacimo grah ili da nam neko gleda u kasike, MOZDA ce role ovaj zabiti 15 golova u polusezoni, kazem MOZDA...Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:30A ko kaže brate da bi Beciraj kod nas imao takvu statistiku kao u Poljskoj, možda bi kod nas zabio 30 golova , ako za ove anonimusa možemo reci treba mu dati priliku da pokaže onda smo trebali i Beciraju dati priliku da pokažeVanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:27I Beciraj ima statistiku da se zaledis...
Ode u Wislu i dva puta opuca pored gola...
Daj ga da igra poljski kup, covjek se u sansi nije nasao cak ni protiv nizeligasa, daj ga da igra prijateljske ni gola tu nije postigao...
U nas je Altiparmakovski u Butmiru bar zabio onaj jedan protiv Rudara koliko se sjećam...
Nista me ne zanima, a i da zanima niti me ko sta pita niti ih nesto tangira da li meni odgovara ili ne odgovara...
Ima teren pa ce se pokazati...
Znam ja da su ti igrači nama nerealni Al me Niko ne može uvjerit da je ovaj naša realnost
-
- Kontakt:
Da,bas cudno odakle je covjek krenuo i gdje zavrsi,u onoj selendri tamo,i mi ga uzesmo jer nismo sposobni dovesti kapitalca kojem kad izgovoris ime trebaju se momentalno konkurenti usrati od straha.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:14E moj Aduka, ovdje su neki pisali kako Fanimo nema mjesto u prvih 11 i kako je promasaj. A sad tuguju za njim. A isti Fanimo bio u West Hamu, pa sve nize i nize dok nije dosao u Mladost...Aduka87 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:06Boze sacuvaj decko nije ni istrcao na teren vec ga popljuvali, sta mislite kako bi se osjecao kad bi citao kom vas strucnjaka ovoliko nabijanje pritiska ni Ronaldo ne bi izdrzao. Suludo je uporedjivat igrace iz nase lige sa njim, decko je igrao u Slovackoj, Spaniji, Holandiji, Austriji ligama koje su 1000x jace od nase. Daj malo sabura nek se dokaze, pa mu onda sudite a ne otici na TM i onda govrit kako ne valja...
Kakav strmoglavi pad u karijeri,naravno s pravom jer lik veze o fudbalu nema,a i taj cv mu je za drkicu baciti,koliko golova je samo uvalio,asistencija,i to sve na otoku,a u Mladosti dok je bio prekuco ligu kao prvi strijelac i sprinter regiona.
Sta ces,ne znamo mi,pa daj sta das...
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
I dok god poredite tatsra i ovoga ja cu svaki drugk post da pisem
Tatar sa 23 godine 25 golova u 50 nastupa u 2hnl
Ova prevara da 25 godina 8 golova i 10 klubova
Poyyy
Tatar sa 23 godine 25 golova u 50 nastupa u 2hnl
Ova prevara da 25 godina 8 golova i 10 klubova
Poyyy
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- feniksptica
- Kontakt:
Ne treba opravdat ni svako pojacanje ni potez Emira i uprave pravdajuci ih time da su oni prije bili losi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Radije bih imao Suareza malog ko prvog napadača onda do ljeta, pa na ljeto dovesti neko jače ime. Možda bolji napadač dođe, a ovaj momak bude rezervna opcija, jer i Handže i Ahmet su pri kraju ugovora. Jedino ona o strancima i kvalitetu se tu ne uklapa, ali eto, na hajr. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gdje su oni sto su mi se rugali kad sam prizivao Moraitisa
Hocete li sad sa mnom u auto i da idemo po covjeka u Podgoricu ili gdje je vec sada 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Evo joker najbolji neki osvrt napisao 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evo Beganovic zabio gol, i to kakav, kazu Ronaldo bi mu pozavidio. Sto njega ne dovedemo u napad,bar je zabio vise golova nego Cmiljanic, jest da nije nigdje mrdnuo iz Tuzle, mada je mogao i doci do Siminog Hana, ali et kazu da ih je odbio.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- PeppermintSA
- Kontakt:
I šta si ti dobio time sto si ga sjebo? Apsolutno ništa. Samo si sebi odmogao - plaćaš frajera od kojeg nemaš ama baš ništa.skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:44Zato što tako najbolje syebeš igrača ako neće da produži. Kako znaš da mu nisu na ljeto dali novi ugovor? Da nije obećao da će na zimu produžit ako XYZ stvari budu posložene? I sad kad je došlo vrijeme, on neće? Staviš ga na tribinu pa nek razvija karijeru ako može, koji će ozbiljan klub uzet igrača koji nema utakmice u nogama od novembra do juna. Vidimo dokle su Lazić i Adukor dogurali, Adukor se vratio podvijenog repa a Lazić od decembra 2019. odigrao tri takmičarske utakmice. A ima 26 godina, još mlad, al ko će ga uzet? Samo neka amaterska liga koja može to istrpit.PeppermintSA je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:22To slanje na tribine mi je potpuno suludo. Eto, pošalješ ga na tribine i šta? Opet će te napustiti na kraju sezone bez obeštećenja. Mi ove sezone naprosto moramo uzeti titulu. Prevelika je lova u opticaju od Evrope. Jeste li ikad čuli da neki veliki klub, koji barata ogromnim ciframa i očekuje ogromne cifre na konto obeštećenja, najboljeg igrača pošalje na tribine? Pregovori oko novog ugovora se započnu na vakat, ako igrač ne želi potpisati ugovor onda ga prodaš. Ako ga ne prodaš, ****. Odlazi bez obeštećenja. Ali sto bi ga slao na tribine? Makar izvuci korist od njega dok je to. Poslao ga na tribine ili ne, opet ga moraš plaćati. Igranjem će makar otplatiti pare.
-
- Kontakt:
[quote=Pantelija post_id=8124575 time=1612294630 user_id=37424]
Kaze njegovih 8 golova da 25 godina
[/quote]
Al sto si tvrdoglav covjece ? Ti vidis statistiku i znas 100% da ce biti promasaj ? Mozes li samo pustit kraju i dat podrsku momku ako dodje ?
Ti smatras da je cisti promasaj i okej, ali zasto se ubjedjujes sa ostalim forumasima i zasto nameces nekom svoje misljenje ?
Ja mislim da ce biti okej momak, i cak sta vise i odlican pa te ne ubjedjujem u to, jer ja imam svoje misljenje i ti svoje.
Ali ti si ivdje spreman zivotom braniti svoj stav da je on cisti promasaj a momak ni sletio nije u Sarajevo.
Boze sacuvaj kako ste naopaki, do neki dan je bilo, daj nam Bekica samo da Hare nije u napadu.
Levante i Huesca i PSV nisu Rudar iz Kaknja ili SimmBau pa da ga menadzeri poput Husare uguraju tu. Znaci nesto su vidjeli u njemu.
Mi nikad pameti doci sto se tice komentarisanja tih pojacanja, sve sto smo ikad komentarisali bilo je kontra od toga, osim Benke i Jajala.
Kaze njegovih 8 golova da 25 godina
[/quote]
Al sto si tvrdoglav covjece ? Ti vidis statistiku i znas 100% da ce biti promasaj ? Mozes li samo pustit kraju i dat podrsku momku ako dodje ?
Ti smatras da je cisti promasaj i okej, ali zasto se ubjedjujes sa ostalim forumasima i zasto nameces nekom svoje misljenje ?
Ja mislim da ce biti okej momak, i cak sta vise i odlican pa te ne ubjedjujem u to, jer ja imam svoje misljenje i ti svoje.
Ali ti si ivdje spreman zivotom braniti svoj stav da je on cisti promasaj a momak ni sletio nije u Sarajevo.
Boze sacuvaj kako ste naopaki, do neki dan je bilo, daj nam Bekica samo da Hare nije u napadu.
Levante i Huesca i PSV nisu Rudar iz Kaknja ili SimmBau pa da ga menadzeri poput Husare uguraju tu. Znaci nesto su vidjeli u njemu.
Mi nikad pameti doci sto se tice komentarisanja tih pojacanja, sve sto smo ikad komentarisali bilo je kontra od toga, osim Benke i Jajala.
Danas su ih u koloni iz Butmira prevukli u Rajlovac, u Skodi se suti o tome. Ugovori su prekinuti. Lojalni su prema gazdi. Sad sta je tu bilo, ne znam ti 100% reci tako.Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:38Pa za razliku od Beciraja ili ovih drugih spiceva koji su nama realniji Irfan i slicni a koji zabiju bar 10 po sezoni, ovaj u 8 sezona zabio 16 znaci ima neke šanse u promilima da zabije bar 2Zip je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:33A ko kaze da ovaj nece dati 15 golovaInijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:30
A ko kaže brate da bi Beciraj kod nas imao takvu statistiku kao u Poljskoj, možda bi kod nas zabio 30 golova , ako za ove anonimusa možemo reci treba mu dati priliku da pokaže onda smo trebali i Beciraju dati priliku da pokaže
Dabogda sto se mene tiče zabio 30, samo ja licno sam očekivao boljeg igrača s obzirom da nam samo ta jedna pozicija škripi
Nego kad si već javio, znaš li ti šta bi sa onim Rumenim i Seatima ?
Znam da je bila dobra prica oko ovoga, gdje je zapelo nzm.
Mozda je opet bosnjo pokazao u cemu je najbolji.
-
- Kontakt:
Tu smo, necemo sa tobom u Podgoricu, i dalje smo misljenja da ako ne dodje ovaj Cmiljanic bolje je i Hareta gledati.

Možda i nije taj u pitanju možda je neki drugi igrač.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, Burberry46, iliyaa8, insimadop, Kaunas, ledesma, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 131 gost.