Evo sklonit cemo se pa cemo sa strane citati postove velikih strucnjaka sa foruma.hordasDoboj je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:09Evo sjecamo se kako ste obecali do Maja ne pisati ovdje na temiskoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:52Ne trudi se, isto ovako je bilo ljetos nakon Doboj Kaknja i Tuzle, sa istim osobama smo se svađali, samo tad tema nije bila pojačanja nego Jela i Vinko i tempiranje forme. A hvala Bogu, ide sezona, mnogi će se sjetit ovih postova za koji mjesec.ajdohordas je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:43
Al sto si tvrdoglav covjece ? Ti vidis statistiku i znas 100% da ce biti promasaj ? Mozes li samo pustit kraju i dat podrsku momku ako dodje ?
Ti smatras da je cisti promasaj i okej, ali zasto se ubjedjujes sa ostalim forumasima i zasto nameces nekom svoje misljenje ?
Ja mislim da ce biti okej momak, i cak sta vise i odlican pa te ne ubjedjujem u to, jer ja imam svoje misljenje i ti svoje.
Ali ti si ivdje spreman zivotom braniti svoj stav da je on cisti promasaj a momak ni sletio nije u Sarajevo.
Boze sacuvaj kako ste naopaki, do neki dan je bilo, daj nam Bekica samo da Hare nije u napadu.
Levante i Huesca i PSV nisu Rudar iz Kaknja ili SimmBau pa da ga menadzeri poput Husare uguraju tu. Znaci nesto su vidjeli u njemu.
Mi nikad pameti doci sto se tice komentarisanja tih pojacanja, sve sto smo ikad komentarisali bilo je kontra od toga, osim Benke i Jajala.![]()
![]()
Nismo znali da nekome smetamo