FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 02 feb 2021, 21:15

hordasDoboj je napisao/la:
02 feb 2021, 21:09
skoroalen je napisao/la:
02 feb 2021, 20:52
ajdohordas je napisao/la:
02 feb 2021, 20:43

Al sto si tvrdoglav covjece ? Ti vidis statistiku i znas 100% da ce biti promasaj ? Mozes li samo pustit kraju i dat podrsku momku ako dodje ?
Ti smatras da je cisti promasaj i okej, ali zasto se ubjedjujes sa ostalim forumasima i zasto nameces nekom svoje misljenje ?
Ja mislim da ce biti okej momak, i cak sta vise i odlican pa te ne ubjedjujem u to, jer ja imam svoje misljenje i ti svoje.

Ali ti si ivdje spreman zivotom braniti svoj stav da je on cisti promasaj a momak ni sletio nije u Sarajevo.
Boze sacuvaj kako ste naopaki, do neki dan je bilo, daj nam Bekica samo da Hare nije u napadu.

Levante i Huesca i PSV nisu Rudar iz Kaknja ili SimmBau pa da ga menadzeri poput Husare uguraju tu. Znaci nesto su vidjeli u njemu.

Mi nikad pameti doci sto se tice komentarisanja tih pojacanja, sve sto smo ikad komentarisali bilo je kontra od toga, osim Benke i Jajala.
Ne trudi se, isto ovako je bilo ljetos nakon Doboj Kaknja i Tuzle, sa istim osobama smo se svađali, samo tad tema nije bila pojačanja nego Jela i Vinko i tempiranje forme. A hvala Bogu, ide sezona, mnogi će se sjetit ovih postova za koji mjesec. ;)
Evo sjecamo se kako ste obecali do Maja ne pisati ovdje na temi ;)
Evo sklonit cemo se pa cemo sa strane citati postove velikih strucnjaka sa foruma.
Nismo znali da nekome smetamo :salut:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 feb 2021, 21:15

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i trenutni generalni direktor kompanije BH Gas Jasmin Salkić kandidat je za novog člana Upravnog odbora kluba sa Koševa.

Nakon odlaska sa pozicije predsjednika Senada Jahića, Sarajevo će morati popuniti pozicije u Upravnom odboru, pogotovo jer ni ranije nije zamijenjena članica Ema Bukovica koja je podnijela ostavku prije više od godinu dana.

Salkić ima bogato iskustvo na rukovodećim pozicijama u brojnim kompanijama, a dva upražnjena mjesta u Upravnom odboru FK Sarajevo trebali bi popuniti on i Hajrudin Kapetanović, koji se od ranije spominje kao glavni kandidat da bude predsjednika kluba.

Inače, vanredna Skupština FK Sarajevo bit će održana sutra, a tom prilikom bit će popunjene upražnjene pozicije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 feb 2021, 21:16

Aduka87 je napisao/la:
02 feb 2021, 20:59
Zip je napisao/la:
02 feb 2021, 20:58
Pantelija je napisao/la:
02 feb 2021, 20:51

O tome pisem. Al neki da dovedu drvo i stave ga rekli bi" tako treba".
Cuj nece niko u ligu a ko je do sad igrao ?
Benko susic? Budale? Onaj u zrinjskom? Da ne nabrsjam dalje odlicne igrace. Najlakse je reci nece niko pa dovesti menagersku provalu
slika
Sa kim ja dijelim zrak hahahahahahahahaha

Jel to Alene oprosti psuje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 02 feb 2021, 21:17

Ovdje je problem sto neki ljudi slijepo brane neke ljude, jedni slijepo brane Upravu, Emira, neki Husrefa, neki Safeta i tako u krajnost.

Ljudi skontajte se da su svi oni ljudi i svi mogu pogrijesiti, a kao javne licnosti su otvoreni na kritike javnosti. I ja smatram da je ovo najuspjesnija Uprava Sarajeva ikad, Hadzija najuspjesniji SD ovog kluba ikad pa eto i Husref najuspjesniji trener ovog kluba.

Ali greska je ovakvog igraca dovesti, prije bih doveo onog Sretena sto je na portalu neki dan intervju imao, i njega kad dovedes znas da si doveo zalog za buducnost, rezervu.

Od ovog mi necemo nista imati, ni mogucnost prodaje, nece donijeti kvalitet neki presudan, opteretit ce kvotu stranaca i budzet..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 feb 2021, 21:17

Šta vam je ljudi nije ništa zvanično , portali su lupali i prije. Sačekajmo da potpiše pa da ga popljujemo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 feb 2021, 21:18

feniksptica je napisao/la:
02 feb 2021, 21:13
Nemojte pravdati nemoguce kad znate i sami da to nije to. Nije se ovakav kvalitet cekao ovako dugo, nije se ovakav stranac koji je duplo bolji od domacii cekao ovako dugo. Zao mi nasih akademaca.
Samo dva pitanja.
1. Kako znaš da je doveden za prvog špica, i špica inače?
2. Kako znaš da je ovo kraj prelaznog roka, da neće doći još neko?

Prije godinu dana su došla tri zadnja vezna, a trubilo nas je 90% ovdje kako nam treba više od jednog špica. Možda se ovaj planira za backupa, Hare ide na ljeto, a dolazi bolji špic? Daj da sačekamo sezonu majku mu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 02 feb 2021, 21:19

Haris Handzic je za ovog alfa Romeo i omega

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 02 feb 2021, 21:20

02 feb 2021, 21:15
skoroalen je napisao/la:
02 feb 2021, 20:52

Ne trudi se, isto ovako je bilo ljetos nakon Doboj Kaknja i Tuzle, sa istim osobama smo se svađali, samo tad tema nije bila pojačanja nego Jela i Vinko i tempiranje forme. A hvala Bogu, ide sezona, mnogi će se sjetit ovih postova za koji mjesec. ;)
Evo sklonit cemo se pa cemo sa strane citati postove velikih strucnjaka sa foruma.
Niste se sa mnom tad prepirali, tad sam vas ja cak prizivao da se vratite. Ne smetate mi ni sad. Ja vas sad samo pozivam da ne budete slijepi pored ociju, zar su ovo odluke kluba za kojeg imate zelju da napreduje?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 feb 2021, 21:21

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 feb 2021, 21:21

Samo da kazem da je bila prica i da se stranci dovode za prvu postavu. Ne trazimo mi napadaca zato sto nam trebu dvojica ( a trebaju ). Mi napadaca trazimo iskljucivo da zamjeni Hareta jer je pokazao da nije za prvu postavu. makar rezerve nemali
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 feb 2021, 21:22

Eto Vede u Sarajevu hajde Hadzija zaganjaj napadaca pred nosom ti je :mrgreen: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 02 feb 2021, 21:22

Rule_hz je napisao/la:
02 feb 2021, 21:16
Aduka87 je napisao/la:
Zip je napisao/la:
02 feb 2021, 20:58

slika

Ovo bi kao trebao bit navijac

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 feb 2021, 21:23

02 feb 2021, 21:17
Ovdje je problem sto neki ljudi slijepo brane neke ljude, jedni slijepo brane Upravu, Emira, neki Husrefa, neki Safeta i tako u krajnost.

Ljudi skontajte se da su svi oni ljudi i svi mogu pogrijesiti, a kao javne licnosti su otvoreni na kritike javnosti. I ja smatram da je ovo najuspjesnija Uprava Sarajeva ikad, Hadzija najuspjesniji SD ovog kluba ikad pa eto i Husref najuspjesniji trener ovog kluba.

Ali greska je ovakvog igraca dovesti, prije bih doveo onog Sretena sto je na portalu neki dan intervju imao, i njega kad dovedes znas da si doveo zalog za buducnost, rezervu.

Od ovog mi necemo nista imati, ni mogucnost prodaje, nece donijeti kvalitet neki presudan, opteretit ce kvotu stranaca i budzet..
Niko ne brani ovde Upravu, nego valjda se dopusti igracu da potpise, pa da odradi koji trening, koju pripremnu utskmicu pa onda ligasku utakmicu da bi znali jel pojacanje ili nije...

Cinjenica da je doveden u PSV, Huescu i Levante sigurno ima kvalitet, koliki to treba da vidimo.

Pitar nebi bio pitar da ne poyebe sve zbog igraca koji dolazi i nakon nekog vremena pojedu sva govhna koja su izasrali...

Zlatno pravilo za igraca koji dolazi u nasu ligu je, da NEMA NIKAKVIH PRAVILA...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 feb 2021, 21:24

skoroalen je napisao/la:
02 feb 2021, 21:18
Nemojte pravdati nemoguce kad znate i sami da to nije to. Nije se ovakav kvalitet cekao ovako dugo, nije se ovakav stranac koji je duplo bolji od domacii cekao ovako dugo. Zao mi nasih akademaca.
Samo dva pitanja.

Prije godinu dana su došla tri zadnja vezna, a trubilo nas je 90% ovdje kako nam treba više od jednog špica. Možda se ovaj planira za backupa, Hare ide na ljeto, a dolazi bolji špic? Daj da sačekamo sezonu majku mu.
I ja se tješim da ovo nije definitivno rijesenje, jer vrlo moguće da Hare ide sad tako bar pričaju , onda po toj logici ovaj je igrač za klupe( E sad stranac za klupe, to bi već bilo ****)
Dakle Boris je novi spic za prvih 11 ako ga Nedim Hadzic ne izbaci iz prve postave
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 feb 2021, 21:25

Kockoglavi je napisao/la:
02 feb 2021, 21:22
Rule_hz je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:

I ono poletilo da se slika na stadionu sa Tatarom...

Ova slika pokazuje ko su pitari...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 feb 2021, 21:27

skoroalen je napisao/la:
02 feb 2021, 21:18
Samo dva pitanja.

Evo ja ću ti odgovorit.
Velike su šanse da ne bude više pojačanja, nit nam trebaju osim napadača a slušajući intervjue Hadžića možeš zaključiti da i po njihovom mišljenju nam ne treba ništa osim napadača. Svi mi ovdje ćemo se složiti da nam treba samo dobar napadač i eventualno Hadžić da imamo 3 napadača za ne daj Bože.
Zašto to gore mislim je i vrijeme, eto ti uskoro sezone, vidi kad smo prošle zime dovodili igrače.

Mene brinu Tatar i Miličević što neće produžit ugovor a slanje na tribinu nije opcija jer ništa ne dobijamo odnosno ponavlja nam ss svake zime isto, samo što je sad gore, sad nas dva igrača yebu...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 02 feb 2021, 21:28

Zip je napisao/la:
02 feb 2021, 21:25
Kockoglavi je napisao/la:
02 feb 2021, 21:22
Rule_hz je napisao/la:

I ono poletilo da se slika na stadionu sa Tatarom...

Ova slika pokazuje ko su pitari...
To je taj mozak. 🙃

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 feb 2021, 21:28

Vadi ih Hadzija iz naftalina ko Venger svojevremeno.
Gledaj ovdje rasprava na temi ko da se pregovara za novi Deyton, a ne o tamo nekom članku za napadača. Idite djeco u školu ipobogu.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 02 feb 2021, 21:30

02 feb 2021, 20:50
Ima l neko ko brani djelo i lik novog pojacanja.. da objasni zasto on prije Dervisagica ??
Ima.
Sef struke i ljudi iz hijerarhije,po vertikali.
Mi smo samo navijaci,i diskutujemo. Nasa obaveza je, zna se sta...
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 feb 2021, 21:33

02 feb 2021, 21:20
02 feb 2021, 21:15

Niste se sa mnom tad prepirali, tad sam vas ja cak prizivao da se vratite. Ne smetate mi ni sad. Ja vas sad samo pozivam da ne budete slijepi pored ociju, zar su ovo odluke kluba za kojeg imate zelju da napreduje?
Ja ne branim nikog a pogotovo ne slijepo ili na bilo koji nacin... ja samo hocu da kazem da niko od nas ne moze znati kakav ce ovaj momak biti, star nije, potencijala ima... sta ako kod nas eksplodira ?
Ne mozemo se mi uvijek praviti pametni i pljuvati sve zivo jer vidimo tamo neke brojke.
Nek momak dodje i nek odigra koju tekmu, da vidimo na cemu smo, yebavat cemo majke svi kolektivno ako ne bude to to. A titulu mi ionako necemo zijanit 99%.
Najsvjeziji primjer je Tatar toliko spomenuti. Pa ja sam prvi bio nezadovoljan i pljuvao njegovo dovodjenje a gledaj sta danas taj momak znaciza nas klub i nasu igru.
Nadam se da si razumio moj stav i moje razmisljanje...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”