Hoces imena igraca u19 barselone reaala ajaxa i sl koji danas igraju amaterski fudbal?
Ta ekipa sluzi iskljucivo za odabir talenata 50% ih zavrsi u niheligasima
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hoces imena igraca u19 barselone reaala ajaxa i sl koji danas igraju amaterski fudbal?
Niti kritikujem, niti mu se pretjerano veselim. Skroz sam opusten i pustit cu momka da pokaže sta zna (ako dodje uopste).Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:17Pa normalno da ne dovodi,al je ovaj tad imao 17 god,sad ima 25 znas koja je to razlika? I plus nije nista pokazao tamo,pa cak ni u slovackoj na kraju nije opstao,i sta sad ti hoces da kazes? Do malo prije kritikujes ovaj potez![]()
Dobro ima i toga za ta imena,al cekamo na napadaca 3 mjeseca i na kraju dodje starnac,nepoznanica,i 20 dana do derbija e jbg,ja sam odma rekao sacekajmo,al opet tesko mozes vjerovati da ce bas kod nas nesto procepiti,sreca njegova pa je haman Regoje otisao u penzijuskoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:17Pa da u ovim godinama igra u PSVu ne bi nikad došao ni blizu BiH. Očito je da jedino možemo dovodit igrače koji su nekad imali talenat da ih može dovest ekipa poput PSVa, Pescare, Werdera itd.Sanchez1987 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:11Mislio sam na ovo sto su pojedini navalili "igrao za PSV,igrao za PSV" pa majku mu igrao kad je imao 17 god,sad ima 25 god,kakve to veze ima,mogao je do sad konobar postati..skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:05
I šta hoćeš time da kažeš? Jedan od najtalentovanijih igrača iz ove lige ikad, kod nas pokazao klasu i sa 90 kila i stomakom k'o trudnica, prodao se u Mamićev Dinamo, dobio par poziva za reprezentaciju... Haj da si rekao Crnički, Modić, Sead Hajrović il tako nekog idiota, al Said...
Problem su insajderi koji su najavili bombe tipa Ibišević, Matavž i slične. Neko pročita info i to se odmah uzme kao referenca, pa poslije se pljuje naš realan domet kakav je ovaj đetić.
Andrej je debitovao protiv Celtica (ako se ne varam), poslije je u toj sezoni uglavnom ulazio s klupe, kasnije i počinjao neke tekme kad smo baš bili oslabljeni povredama. Sjećam se ovako na prvu Lištice 3:0, het-trik Ahmeta, asistencija Đokanovića za drugi gol.Denchi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:16Ne bih bas rekao da je igrao Andrej redovno kod Husrefa, mozda na beku?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:04Djokanovic je redovno igrao mislim i kod Husrefa, a ova dvojica nisu bas nesto dobila sansu u ligi
Rekao bih da je igrao Stanojevic i Adukor, pa cak i Rahman i Gavric jedno vrijeme pomaknuti nazad...e sad ima cak i legenda koja kaze da je i Mustafic tu bio???
Ali eto, ne da mi se googlat i vadit
Zavrsi brate ali su to vecina oni koji su od malih nogu u tim klubovima i kad dodje ozbiljniji fudbal ili jesi za to ili ides vani.
Ne mora to ništa značiti.Jefferson koji je zabio gol Realu u pobjedi Barcelone 5:0, 2010 godine, neki dan dobio nogu u Slaven Belupu.
Debitovao je u sezoni 18/19 u zadnjem kolu protiv Goška.
Samo kad se sjetim tekena kosevu, pa licno zbog njeg nismo osvojii 3 boda. Mogao je hladno 2-3 gola dati. Okretan ko tenk iz 2 sv.rata
Eh kad smo kod povreda, ja sam kudio Milicevica jer je dolazio nakon bas teske povrede. Neka ovaj bude u pola kao on i na dobitku smo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.