Sad sam htjeo postavit, ona pichka bugarska kae crveni za hareta pa mamu vam bugarsku

Halalite nisam mu stomak fotosopiro

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad sam htjeo postavit, ona pichka bugarska kae crveni za hareta pa mamu vam bugarsku
Izbacio hljeb
Krivo insajderima što nisu uboli, što je mahala mrtva... Milion napadača se spomenulo, ovaj nije.
Moj Ado, ne znam sta ocekujemo..Pa isto ko da do sad nismo tako radili..jedini igraci koje mi mozemo trenutno dovesti, a da su u dobroj formi, su iz nase lige, ala Fanimo i slicni njemu.ado-hz je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:47
E jbg brate onda smo mi Opsta bolnica Abdulah Nakaš, vracamo mrtve u zivot. Ako nam je to vrh da dovodimo ove koji nisu igrali po 1-2god ozbiljni fudbal, i ove koji su imali teske povrede pa nigdje ne mogu al hajd ti u Sarajevo...onda nikad na zelenu granu necemo izaci.
valjda je okej sada, uglavnom to je jedan od razloga sto nije uspio vise u svojoj karijeri al haj i Mili je bio takav pa smo ga vratili iz mrtvihado-hz je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:47
E jbg brate onda smo mi Opsta bolnica Abdulah Nakaš, vracamo mrtve u zivot. Ako nam je to vrh da dovodimo ove koji nisu igrali po 1-2god ozbiljni fudbal, i ove koji su imali teske povrede pa nigdje ne mogu al hajd ti u Sarajevo...onda nikad na zelenu granu necemo izaci.
Zbog povreda je igrao to sto je igrao, tako se i ja sjecam, uostalom kao i svaki drugi akademac kod Kesoljubaskoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:24Andrej je debitovao protiv Celtica (ako se ne varam), poslije je u toj sezoni uglavnom ulazio s klupe, kasnije i počinjao neke tekme kad smo baš bili oslabljeni povredama. Sjećam se ovako na prvu Lištice 3:0, het-trik Ahmeta, asistencija Đokanovića za drugi gol.Denchi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:16Ne bih bas rekao da je igrao Andrej redovno kod Husrefa, mozda na beku?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:04
Djokanovic je redovno igrao mislim i kod Husrefa, a ova dvojica nisu bas nesto dobila sansu u ligi
Rekao bih da je igrao Stanojevic i Adukor, pa cak i Rahman i Gavric jedno vrijeme pomaknuti nazad...e sad ima cak i legenda koja kaze da je i Mustafic tu bio???
Ali eto, ne da mi se googlat i vadit
Al npr, nije počeo derbi na Grbavici 5:2, ušao s klupe na beka umjesto Šabanovića.
Freddy Adu je lazirao godine imas dokumentarac o tomePantelija je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:52From being touted as 'The New Pele' at 14 to searching for a club at 28, perhaps no prodigy has suffered a more spectacular fall from grace than Freddy Adu. Capped by his country by the age of 16, superstardom beckoned when the forward moved to Benfica the following year. However, Adu failed dismally to prove his worth at the Estadio da Luz and he ultimately became the quintessential journeyman footballer, plying his trade in the likes of Serbia and Finland before being released by the Tampa Bay Rowdies in January 2017.
Chelsea, Tottenham, Liverpool and even Real Madrid were all said to have been interested in signing Macauley Chrisantus after he exploded onto the under-age scene by firing Nigeria to victory at the 2007 U-17 World Cup. Indeed, the striker had only been denied a Golden Shoe and Golden Ball double by a certain Toni Kroos. However, it's been all downhill ever since, with the forward having erred in joining Hamburg over one of Europe's elite. "I know very soon I will have the world calling my name again," he later declared - but that was nine years ago and he is presently plying his trade in the third tier of Spanish football with Real Murcia.
Da ne ulazim u ove manje poznate igrace koji su bili u lamasiji, ajaxu a danas su konobari.
To sto je neko negdje trenirao a nije igrao nista ne znaci
Ostat ce upisan zlatnim slovima jer je dao otkaz Kesoljubu i ucinio nas nepobjedivimbordobijeli je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:53Sutra skupština, izbor novog predsjednika. Ode Jahic i ako su ga ovdje likovali u najboljeg predsjednika ikad, medjutim pade brzo, zavalio klub za seate i porez.
Ma jafeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:46Nema veze Denchi, ispostovo te je, uvuko je on sam za sliku
Svaka mu cast.Denchi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:57Ostat ce upisan zlatnim slovima jer je dao otkaz Kesoljubu i ucinio nas nepobjedivimbordobijeli je napisao/la: ↑02 feb 2021, 22:53Sutra skupština, izbor novog predsjednika. Ode Jahic i ako su ga ovdje likovali u najboljeg predsjednika ikad, medjutim pade brzo, zavalio klub za seate i porez.
PotpisujemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:00Yebo sad spica, sta mislite o novom predsjedniku UO, i novom clanu UO ?
Novi predsjednik UO - Hajrudin Kapetanović
Novi clan UO - Jasmin Salkic