FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2021, 22:45

miky_hz je napisao/la:
02 feb 2021, 22:40
Haretova noga danas nakon utakmice,dobro se marisalo sa Bugarima

slika
Sad sam htjeo postavit, ona pichka bugarska kae crveni za hareta pa mamu vam bugarsku

slika

Halalite nisam mu stomak fotosopiro :kafa: da lakse mozete pljuvat :puke:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 feb 2021, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 02 feb 2021, 22:46

Je li ovo Hare malo smršao ili mi se čini ?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 feb 2021, 22:46

Nema veze Denchi, ispostovo te je, uvuko je on sam za sliku
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 feb 2021, 22:47

Aduka87 je napisao/la:
02 feb 2021, 22:34

Evo premotajte na 1:10:00 decko ima pehova sa povredama, prvo u PSV gdje nije igrao godinu a onda u Spaniji sjebo ligamnete koljena sta vec to mu je sjebalo karijeru i zbog toga mu je ovakva statistika. A vi forumski strucnjaci idalje serite...

E jbg brate onda smo mi Opsta bolnica Abdulah Nakaš, vracamo mrtve u zivot. Ako nam je to vrh da dovodimo ove koji nisu igrali po 1-2god ozbiljni fudbal, i ove koji su imali teske povrede pa nigdje ne mogu al hajd ti u Sarajevo...onda nikad na zelenu granu necemo izaci.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 feb 2021, 22:47

Mnogo bitnije da ostanu Tatar i Milicevic.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 02 feb 2021, 22:47

Šta ti je reć' Mediteranska ishrana. :mrgreen:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 02 feb 2021, 22:49

Haver ! je napisao/la:
02 feb 2021, 22:46
Ne jede poslije 9
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 feb 2021, 22:50

Haver ! je napisao/la:
Izbacio hljeb
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 feb 2021, 22:50

Zip je napisao/la:
02 feb 2021, 22:30
Daj anketu, "Da li ste nekada culi za Borisa kak se vec preziva?"

98% glasova bi bilo za NE

Al eto, oni znaju da nista lik ne zna....
Krivo insajderima što nisu uboli, što je mahala mrtva... Milion napadača se spomenulo, ovaj nije. :rol:
Kod nas se insajderske svode na vađenje svakog bivšeg špica Zvezde, Dinama, Hajduka i Partizana.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 feb 2021, 22:51

ado-hz je napisao/la:
02 feb 2021, 22:47
Aduka87 je napisao/la:

Evo premotajte na 1:10:00 decko ima pehova sa povredama, prvo u PSV gdje nije igrao godinu a onda u Spaniji sjebo ligamnete koljena sta vec to mu je sjebalo karijeru i zbog toga mu je ovakva statistika. A vi forumski strucnjaci idalje serite...

E jbg brate onda smo mi Opsta bolnica Abdulah Nakaš, vracamo mrtve u zivot. Ako nam je to vrh da dovodimo ove koji nisu igrali po 1-2god ozbiljni fudbal, i ove koji su imali teske povrede pa nigdje ne mogu al hajd ti u Sarajevo...onda nikad na zelenu granu necemo izaci.
Moj Ado, ne znam sta ocekujemo..Pa isto ko da do sad nismo tako radili..jedini igraci koje mi mozemo trenutno dovesti, a da su u dobroj formi, su iz nase lige, ala Fanimo i slicni njemu.
Mili dosao nakon bruku povreda, evo molimo Boga da ostane..Evo sad kad vidim kroz sta je sve momak prosao, jasnije je sto ima ovako slabu statistiku..
To sto smo se mi nafurali, pa mislimo da mozemo dovesti Vukusice i sl, je druga stvar..Naici ce neko ala Susic, ali nemojte se navikavati na takve tipove igraca, ma da i njega smo doveli sa dostaaa povreda...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 feb 2021, 22:51

ado-hz je napisao/la:
02 feb 2021, 22:47
Aduka87 je napisao/la:

valjda je okej sada, uglavnom to je jedan od razloga sto nije uspio vise u svojoj karijeri al haj i Mili je bio takav pa smo ga vratili iz mrtvih :urnebes:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 feb 2021, 22:52

From being touted as 'The New Pele' at 14 to searching for a club at 28, perhaps no prodigy has suffered a more spectacular fall from grace than Freddy Adu. Capped by his country by the age of 16, superstardom beckoned when the forward moved to Benfica the following year. However, Adu failed dismally to prove his worth at the Estadio da Luz and he ultimately became the quintessential journeyman footballer, plying his trade in the likes of Serbia and Finland before being released by the Tampa Bay Rowdies in January 2017.

Chelsea, Tottenham, Liverpool and even Real Madrid were all said to have been interested in signing Macauley Chrisantus after he exploded onto the under-age scene by firing Nigeria to victory at the 2007 U-17 World Cup. Indeed, the striker had only been denied a Golden Shoe and Golden Ball double by a certain Toni Kroos. However, it's been all downhill ever since, with the forward having erred in joining Hamburg over one of Europe's elite. "I know very soon I will have the world calling my name again," he later declared - but that was nine years ago and he is presently plying his trade in the third tier of Spanish football with Real Murcia.

Da ne ulazim u ove manje poznate igrace koji su bili u lamasiji, ajaxu a danas su konobari.
To sto je neko negdje trenirao a nije igrao nista ne znaci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 feb 2021, 22:53

Sutra skupština, izbor novog predsjednika. Ode Jahic i ako su ga ovdje likovali u najboljeg predsjednika ikad, medjutim pade brzo, zavalio klub za seate i porez.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2021, 22:54

skoroalen je napisao/la:
02 feb 2021, 22:24
Denchi je napisao/la:
02 feb 2021, 22:16
feniksptica je napisao/la:
02 feb 2021, 22:04

Djokanovic je redovno igrao mislim i kod Husrefa, a ova dvojica nisu bas nesto dobila sansu u ligi
Ne bih bas rekao da je igrao Andrej redovno kod Husrefa, mozda na beku?

Rekao bih da je igrao Stanojevic i Adukor, pa cak i Rahman i Gavric jedno vrijeme pomaknuti nazad...e sad ima cak i legenda koja kaze da je i Mustafic tu bio???

Ali eto, ne da mi se googlat i vadit
Andrej je debitovao protiv Celtica (ako se ne varam), poslije je u toj sezoni uglavnom ulazio s klupe, kasnije i počinjao neke tekme kad smo baš bili oslabljeni povredama. Sjećam se ovako na prvu Lištice 3:0, het-trik Ahmeta, asistencija Đokanovića za drugi gol.
Al npr, nije počeo derbi na Grbavici 5:2, ušao s klupe na beka umjesto Šabanovića.
Zbog povreda je igrao to sto je igrao, tako se i ja sjecam, uostalom kao i svaki drugi akademac kod Kesoljuba

Ali hajde...Djokanovic je kod njega se afirmirao ne broji se...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2021, 22:56

Pantelija je napisao/la:
02 feb 2021, 22:52
From being touted as 'The New Pele' at 14 to searching for a club at 28, perhaps no prodigy has suffered a more spectacular fall from grace than Freddy Adu. Capped by his country by the age of 16, superstardom beckoned when the forward moved to Benfica the following year. However, Adu failed dismally to prove his worth at the Estadio da Luz and he ultimately became the quintessential journeyman footballer, plying his trade in the likes of Serbia and Finland before being released by the Tampa Bay Rowdies in January 2017.

Chelsea, Tottenham, Liverpool and even Real Madrid were all said to have been interested in signing Macauley Chrisantus after he exploded onto the under-age scene by firing Nigeria to victory at the 2007 U-17 World Cup. Indeed, the striker had only been denied a Golden Shoe and Golden Ball double by a certain Toni Kroos. However, it's been all downhill ever since, with the forward having erred in joining Hamburg over one of Europe's elite. "I know very soon I will have the world calling my name again," he later declared - but that was nine years ago and he is presently plying his trade in the third tier of Spanish football with Real Murcia.

Da ne ulazim u ove manje poznate igrace koji su bili u lamasiji, ajaxu a danas su konobari.
To sto je neko negdje trenirao a nije igrao nista ne znaci
Freddy Adu je lazirao godine imas dokumentarac o tome

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2021, 22:57

bordobijeli je napisao/la:
02 feb 2021, 22:53
Sutra skupština, izbor novog predsjednika. Ode Jahic i ako su ga ovdje likovali u najboljeg predsjednika ikad, medjutim pade brzo, zavalio klub za seate i porez.
Ostat ce upisan zlatnim slovima jer je dao otkaz Kesoljubu i ucinio nas nepobjedivim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2021, 22:59

feniksptica je napisao/la:
Nema veze Denchi, ispostovo te je, uvuko je on sam za sliku
Ma ja

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 feb 2021, 23:00

Yebo sad spica, sta mislite o novom predsjedniku UO, i novom clanu UO ?
Novi predsjednik UO - Hajrudin Kapetanović
Novi clan UO - Jasmin Salkic
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 feb 2021, 23:01

Denchi je napisao/la:
02 feb 2021, 22:57
bordobijeli je napisao/la:
02 feb 2021, 22:53
Ostat ce upisan zlatnim slovima jer je dao otkaz Kesoljubu i ucinio nas nepobjedivim
Svaka mu cast.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 feb 2021, 23:05

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 feb 2021, 23:00
Yebo sad spica, sta mislite o novom predsjedniku UO, i novom clanu UO ?
Novi predsjednik UO - Hajrudin Kapetanović
Novi clan UO - Jasmin Salkic
Potpisujem :salut:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], keli, Lecler i 53 gosta.