FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2021, 10:47

Kemo88 je napisao/la:
03 feb 2021, 09:54
Zoran28 je napisao/la:
03 feb 2021, 09:46
Kemo88 je napisao/la:
03 feb 2021, 09:37
Ja ovog Cmiljanica na TM ne mogu da nadjem, postoji li čovjek uopšte?
Ne postoji, prodavao trenerke u Bugarskoj, i Hadzija ga doveo, da se rastale naravno :plac:
E cuj nema ga na TM, e jadno Bgm
Zaista ne mogu da ga nadjem, ali ocito je neki problem u mom racunaru jer bilo koje ime i prezime da ukucam izbaci mi da ne postoji taj igrač. Da se razumijemo ja vjerujem Hadžiji, pa kada bi ga doveo iz iz Bugarske kao nekog ko je prodavao trenerke. Ne znam odakle tolika negativa ... :stop:
Nisi jedini, meni je jučer bilo tako. Samo refresh page i bit će ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 feb 2021, 10:51

BordoSarajevo je napisao/la:
03 feb 2021, 10:37
Vanja8 je napisao/la:
03 feb 2021, 10:14
Ma ovdje se nastoji izgleda stvoriti opet podjela,kao ovi sto kritikuju rad Emira,Uprave i ovi kao sto ih brane...
To je nepotrebno stvaranje takve atmosfere jer apsolutno nije tacno...

Jednostavno sam protiv svakog pljuvanja dok se taj neko ne pokaze i ne dokaze u bilo kom smislu...
Unapred nekoga etiketirati to ne...
Momak je doveden u klub i svim srcem se nadam da ce itekako doprinijeti ekipi u ponovnom osvajanju duple krune...
Pa šta ima loše ako je neko nezadovoljan izborom napadača? Pa u svakom klubu, kakve god uspjehe imao, imaš dosta kritika i nezadovoljnih nakon nekih poteza. Nisu to podjele.
Evo ovaj napadač, pretanka statiskika, imaju ljudi pravo bit nezadovoljni i razočarani. Dobacio je nekih finih klubova gdje nije igrao - imaju ljudi pravo bit maximalno optimistični i misliti da će bit jači od Benke i Ahmetovića zajedno.
Činjenicama diskutovat i palamudit hoćel-nećel bit pojačanje je jedino što nam preostaje dok ga ne vidimo na terenu. Svi iskreno navijači će, bili zadovoljni njime ili ne, poželit mu sreću i nadat se da će bit pojačanje.

Nisam vidio nit pročito da se tjera neko nakon ovog napadača. Da je to u pitanju, druga bi priča bila.
Procitaj post jos jednom pa ces valjda skontati sta sam napisao...
Ali da te ne zamaram evo ukratko da ti objasnim...
Nigdje nisam napisao da ne smije niko biti nezadovoljan...
Post je samo u vezi nepotrebnog pljuvanja nekog za koga i ne znas kakav moze biti u nasoj ekipi...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2021, 10:52

Vanja8 je napisao/la:
03 feb 2021, 10:40
Ja mislim da ljudi iz Uprave kad bi slusali likove poput @historicara, da bi mi imali roster od jedno 146 igraca i jos bi trazili pojacanja... :wtf:
Joj jesam mu ga sukno sa drugog profila :tralala: :tralala: :rol: :rol: :rol: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2021, 10:54

Kemo88 je napisao/la:
Zoran28 je napisao/la:
Kemo88 je napisao/la:
03 feb 2021, 09:37
Ja ovog Cmiljanica na TM ne mogu da nadjem, postoji li čovjek uopšte?
Ne postoji, prodavao trenerke u Bugarskoj, i Hadzija ga doveo, da se rastale naravno :plac:
Zaista ne mogu da ga nadjem, ali ocito je neki problem u mom racunaru jer bilo koje ime i prezime da ukucam izbaci mi da ne postoji taj igrač. Da se razumijemo ja vjerujem Hadžiji, pa kada bi ga doveo iz iz Bugarske kao nekog ko je prodavao trenerke. Ne znam odakle tolika negativa ... :stop:
Kemo nemoj se sad izvlaciti to si napisao da napadaš klub, dušamanu kluba :rol: :rol:
I nemoj da ti se ponavlja, vojnici kluba Zoran i ostali su tu da brane cast kluba od nas dušmana.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2021, 10:54

bordobijeli je napisao/la:
03 feb 2021, 10:54
Kemo88 je napisao/la:
Zoran28 je napisao/la:

Kemo nemoj se sad izvlaciti to si napisao da napadaš klub, dušamanu kluba :rol: :rol:
I nemoj da ti se ponavlja, vojnici kluba Zoran i ostali su tu da brane cast kluba od nas dušmana.
NE CEMO mi nista braniti.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2021, 10:55

Anex je napisao/la:
03 feb 2021, 10:46
Boli me qrac koga ce dovesti sve dok imaju rezultate i čine me ponosnim imaju moju punu podršku
:bow: :bow: :bow: :bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 03 feb 2021, 10:56

SiJux i Historicar svrsavaju na lika koji je igrao u B timu neke ekipe iz Madzarske :bow: :bow: :bow:

slika
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2021, 11:09

Zoran28 je napisao/la:
03 feb 2021, 10:56
SiJux i Historicar svrsavaju na lika koji je igrao u B timu neke ekipe iz Madzarske :bow: :bow: :bow:

slika
Al ima statistiku, znaš ti šta to znači? Sjeti se strašnog Cezara, bog statistike, gol po utakmici, hiljade i hiljade golova...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 feb 2021, 11:12

Zoran28 je napisao/la:
03 feb 2021, 10:56

slika
Za početak nauci razlikovati dž i đ.Kad vec porediš Georgijevića i Cmiljanića, pogledaj statistku golova.Georgijević je za samo za Voždovac dao golova više nego Cmiljanić za cijelu karijeru i ti golovi su ga prodali u Ferencvaros.Ok, nije se u Mađarskoj uspio nametnuti, ali što se golova tice, od Cmiljanića je puno efikasniji.Ali hajd, vidjecemo, imaju te dvije prijateljske do početka prvenstva, nadam se da cemo vidjeti šta zna.

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 03 feb 2021, 11:16

bordobijeli je napisao/la:
03 feb 2021, 10:54
Kemo88 je napisao/la:
Zoran28 je napisao/la:

:kafa: :kafa:
Ovdje je svaki post mač sa dvije oštrice. Ako napišeš nešto dvosmisleno, "jedni" i "drugi" protumace na svoje načine, eh onda- gotov si. Nisam ga mogao naći na TM i odmah sam protiv Kluba, protiv Emira, neprijatelj kluba...( sreca nisam jedini koji to nije mogao). Ne daj Bože kada bi neko pomislio da se Hare dozvao i da nam je on najbolji izbor...uh :hmmmmm:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2021, 11:20

Vanja8 je napisao/la:
03 feb 2021, 10:32
Ma impresivno je koliku dozu negativnosti ljudi izvlače...
Hajde evo jedan svjezi primjer...

Tino, dodje covjek euforija, svrsavanje...
Odigra par tekmi,yebe se sve zivo ...
Kad se sjetim postova, ko dovede ovo invalida,da zna igrao bi u onom austrijskom drugoligašu, ovaj nije ni za termina...
E onda se poce prebirati njegova plata, pa se dodje do konstatacije da je bolje bilo za te pare dovesti 2-3 igraca iz PL...
I opet isti kao i danas pljuju i opet isti kao i danas traze strpljenje...
I svi Tinini pljuvaci, oni koji su prebirali po loncu sta je rucao covjek,danas se kunu u njega...
Uzmite primjer Jeleskovica, uzmite primjer Oremusa...Fujjj
Koliko ovdje dvolicnjaka i beskicmenjaka obitava da se covjek dobro ispovrsca...
Citajuci imena za koja su ovdje ljudi mislili da su realna ovakve reakcije me ne bi iznenadile i da je Obradovic došao umjesto ovog Cmiljanica.
Ne volim previse da kritikujem a rijetko koga branim eto kakva je situacija s Tinom bila kad sam ga i ja morao braniti :mrgreen:
Ovaj Cmiljanic ako mu se poklopi moze kod nas odlican biti, trebalo bi da mu odgovara nas sistem igre ali treba biti iskren i reci da je nepoznanica. Po meni je svaki transfer rizik posebno kod nas gdje si znao dovesti ponajboljeg igraca iz lige i on se pogubi tako da i ovdje je jedino pametno sacekati da momak nesto odigra pa onda pricati o njegovim kvalitetima i manama.
Ja bi najvise volio da su se vratili Catakovic i Suarez ali takav rasplet bi isto bio popljuvan ovdje jer kad ti ocekujes Matavza, Ibisevica i slicne tesko ces biti zadovoljan s ovim sto je realno. Nasmija se sinoc neko kaze victora ibarba smo spominjali a ja bezveze u zahebanciji napisao na inicijale vedada ibisevica da je mozda victor ibarbo :-)
Sto se tice stranaca ja sam prvi koji ce reci da nije zadovoljan s tim segmentom, kad imas pravo na 5 stranaca to bi trebali biti igraci koji donose razliku ali bi ti igraci bili duplo bolji i duplo skuplji od domacih. Nemam pojma kakve su kod nas plate al sumnjam da su nam stranci placeniji od domacih igraca i to treba uzeti u obzir. Kod nas su Oremus i Fanimo pozitivan primjer, da su ostali stranci na tom nivou bio bi zadovoljan.
Vjerujem ovom strucnom stabu i upravi zbog rezultata koje su ostvarili i nacina na koji rade. Evo to sa Jahicem ako je istina ostali nisu gledali da se ugrade i oni nego su pokazali odanost klubu i investitoru i odstranili rumenog...
Nekad uđem na teme drugih klubova i gledam bez obzira na puno losiju situaciju skoro na svakoj temi je bolja atmosfera nego kod nas.
You are someone else I am still right here

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 03 feb 2021, 11:21

Ko nam je predsjednik?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 feb 2021, 11:24

fera je napisao/la:
03 feb 2021, 11:20
Vanja8 je napisao/la:
03 feb 2021, 10:32
Ma impresivno je koliku dozu negativnosti ljudi izvlače...
Hajde evo jedan svjezi primjer...

Tino, dodje covjek euforija, svrsavanje...
Odigra par tekmi,yebe se sve zivo ...
Kad se sjetim postova, ko dovede ovo invalida,da zna igrao bi u onom austrijskom drugoligašu, ovaj nije ni za termina...
E onda se poce prebirati njegova plata, pa se dodje do konstatacije da je bolje bilo za te pare dovesti 2-3 igraca iz PL...
I opet isti kao i danas pljuju i opet isti kao i danas traze strpljenje...
I svi Tinini pljuvaci, oni koji su prebirali po loncu sta je rucao covjek,danas se kunu u njega...
Uzmite primjer Jeleskovica, uzmite primjer Oremusa...Fujjj
Koliko ovdje dvolicnjaka i beskicmenjaka obitava da se covjek dobro ispovrsca...
Citajuci imena za koja su ovdje ljudi mislili da su realna ovakve reakcije me ne bi iznenadile i da je Obradovic došao umjesto ovog Cmiljanica.
Ne volim previse da kritikujem a rijetko koga branim eto kakva je situacija s Tinom bila kad sam ga i ja morao braniti :mrgreen:
Ovaj Cmiljanic ako mu se poklopi moze kod nas odlican biti, trebalo bi da mu odgovara nas sistem igre ali treba biti iskren i reci da je nepoznanica. Po meni je svaki transfer rizik posebno kod nas gdje si znao dovesti ponajboljeg igraca iz lige i on se pogubi tako da i ovdje je jedino pametno sacekati da momak nesto odigra pa onda pricati o njegovim kvalitetima i manama.
Ja bi najvise volio da su se vratili Catakovic i Suarez ali takav rasplet bi isto bio popljuvan ovdje jer kad ti ocekujes Matavza, Ibisevica i slicne tesko ces biti zadovoljan s ovim sto je realno. Nasmija se sinoc neko kaze victora ibarba smo spominjali a ja bezveze u zahebanciji napisao na inicijale vedada ibisevica da je mozda victor ibarbo :-)
Sto se tice stranaca ja sam prvi koji ce reci da nije zadovoljan s tim segmentom, kad imas pravo na 5 stranaca to bi trebali biti igraci koji donose razliku ali bi ti igraci bili duplo bolji i duplo skuplji od domacih. Nemam pojma kakve su kod nas plate al sumnjam da su nam stranci placeniji od domacih igraca i to treba uzeti u obzir. Kod nas su Oremus i Fanimo pozitivan primjer, da su ostali stranci na tom nivou bio bi zadovoljan.
Vjerujem ovom strucnom stabu i upravi zbog rezultata koje su ostvarili i nacina na koji rade. Evo to sa Jahicem ako je istina ostali nisu gledali da se ugrade i oni nego su pokazali odanost klubu i investitoru i odstranili rumenog...
Nekad uđem na teme drugih klubova i gledam bez obzira na puno losiju situaciju skoro na svakoj temi je bolja atmosfera nego kod nas.
:bow: klanjam se sam sebi... :rol:

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 03 feb 2021, 11:28

Tarpi1234 je napisao/la:
03 feb 2021, 11:21
Ko nam je predsjednik?
Trenutno je Dodik predsjedavajući :mrgreen:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 feb 2021, 11:28

Ja bgm ne vidjoh sliku tog Cmiljanica u nasem dresu.
1946~

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 feb 2021, 11:29

Ovaj Cmiljanic MOZDA da 15 golova u nasoj ali nam nece biti od koristi u Evropi.
Ovdje su svi u pravu sto negoduju a argument ovih drugih je MOZDA i samo MOZDA.

Mi nismo trebali platiti odstetu za Zinedin te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Sezonu prije nismo trebali seate i te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Prosle sezone bi prosli Bate-a, ove sezone bi prosli Bresta i bili bi u grupama.
I mimo navedenog smo potrosila para na igrace koji nisu imali nikakav doprinos i znalo se da nece imati doprinos.

OK je meni Boris kao rezerva za nasu ligu ali mi je Nedim bolji od njega.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2021, 11:29

Ovaj Vlado Georgijev je napadač ranga Dženisa Beganovića jbt, u ispodprosječnoj srpskoj ekipi ima prosječnu statistiku (ako je već statistika bitna, je l'). Ovom đetiću se zamjeri što se nije nametnuo u PSVu i Levanteu, a ovaj nije u mađarskoj ligi dan te yebo.

Al mi pitari smo generalno gov.na koja se vole pokrvit oko nečeg nego hljeba se najest. Evo činjenice:
1. Čovjek još nije ni potpisao
2. Ne znamo gdje se planira koristit, eto u ovoj jednoj tekmi za Slovan ove sezone je igrao na krilu. Možda se pravi podloga za odlazak Tatara, kao što su u zadnjem prelaznom roku došla dva AMFa, kao što je sad došao i ovaj Kanurić na gol. Očito da se dovode igrači na pozicijama gdje očekujemo odlaske, da ne bismo krpili poziciju nekim lijevim.
3. Niko nije rekao da je za nas prelazni rok gotov, da je ovo zadnji igrač koji je došao.
4. Ne znamo ni pod kojim je uslovima doveden ni šta mu je obećano, možda se planira koristit kao drugi napadač, možda za prvog dođe bolji, a Hareta bacimo u ćošak jer i njemu ugovor ističe na ljeto, bolje uigravat ljude koji će tu bit i iduće sezone.

Ne znamo apsolutno ništa oko ovog transfera al već smo se podijelili i napljuvali upravu, Emira, Vinka i momka koji ni opremu još nije zadužio.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 feb 2021, 11:33

Cmiljanica smo potpisali isto kao sto smo i Matavza potpisali :mrgreen:
1946~

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 feb 2021, 11:35

ThrillerHz je napisao/la:
03 feb 2021, 11:28
Ja bgm ne vidjoh sliku tog Cmiljanica u nasem dresu.
Nadam se da je necemo ni vidjeti.U meni će tinjati nada do posljednjeg trenutka.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2021, 11:39

ShofaII je napisao/la:
03 feb 2021, 11:29
Ovaj Cmiljanic MOZDA da 15 golova u nasoj ali nam nece biti od koristi u Evropi.
Ovdje su svi u pravu sto negoduju a argument ovih drugih je MOZDA i samo MOZDA.

Mi nismo trebali platiti odstetu za Zinedin te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Sezonu prije nismo trebali seate i te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Prosle sezone bi prosli Bate-a, ove sezone bi prosli Bresta i bili bi u grupama.
I mimo navedenog smo potrosila para na igrace koji nisu imali nikakav doprinos i znalo se da nece imati doprinos.

OK je meni Boris kao rezerva za nasu ligu ali mi je Nedim bolji od njega.
Jest brate tebi to tuđe izgleda kao MOZDA meni izgleda i tvoje i moje kao MOZDA jer se trudim biti realan.
Ne odnosi se ovo samo na tebe nego na 90% raje ovdje, nije mi jasno odakle vama svima toliko samopouzdanje da je ono sto pisete sto posto tacno i vecina je u to toliko sigurna da bi zivotom te svoje tvrdnje branila.
U europi ti nema garancije da ces proci da dovedes ne znam ti kakvo ime u napad.
Bez uvrede drug ali to necije MOZDA i vlastito SIGURNO je meni smijesno jer evo ovaj tvoj post iz mog ugla izgleda kao gomila pretpostavki.
I da se razumijemo ovo ti pise covjek koji nikog ne brani nego samo cekam da nesto vidim svojim ocima da bi komentarisao.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.