Pape ga je preporucio, to je vec poznatoskoroalen je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:54A za ove što pitaju "gdje ga je Hadžija gledao kad nije ni igrao za Slovan", gdje je mogao Hadžija gledat Lazića kad ga je dovodio?![]()
Hadžija bio aktivan fudbaler kad je Lazić igrao fudbal u Zvezdi i Anzhiju, otkako je Hadžija u ovom poslu Lazić odigrao 3-4 tekme, i to s klupe, u Turskoj. Godinu prije dolaska u Sarajevo bio bez kluba. Gdje je mogao bit viđen, a opet došao i kod nas se itekako pokazao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Možda je i Cmiljanića neko preporučio.Denchi je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:09Pape ga je preporucio, to je vec poznatoskoroalen je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:54A za ove što pitaju "gdje ga je Hadžija gledao kad nije ni igrao za Slovan", gdje je mogao Hadžija gledat Lazića kad ga je dovodio?![]()
Hadžija bio aktivan fudbaler kad je Lazić igrao fudbal u Zvezdi i Anzhiju, otkako je Hadžija u ovom poslu Lazić odigrao 3-4 tekme, i to s klupe, u Turskoj. Godinu prije dolaska u Sarajevo bio bez kluba. Gdje je mogao bit viđen, a opet došao i kod nas se itekako pokazao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Idemo Kenane majstore. Zaslujes priliku i da igras. Ne moraju akademci dobijati sansu da igraju samo zato sto nema niko drugi igrat. Los nam posao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
semigor i stanogradnja haveru, materijal gradjevinski, sve jasnoBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 12:11Znaju li ovi stadnione renovirat ?Lemeš proteklih devet godina obnaša funkciju direktora Stanogradnja doo u Sarajevo, a bio je i generalani direktor Senigora.![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
SarajevoJeBordo ti imaš ocito kompleks od čaršije. Ovaj klub je vazda bio čaršijski od nastanka pa do danas i osnovan da čaršija ima za koga navijati . Drugo generalizuješ stvari u carsiji ima divni ljudi koji su bili i bit ce dio FKS ima i šljama al gdje ga nema.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
To sam i predpostavljaoDenchi je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:16semigor i stanogradnja haveru, materijal gradjevinski, sve jasnoBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 12:11Znaju li ovi stadnione renovirat ?Lemeš proteklih devet godina obnaša funkciju direktora Stanogradnja doo u Sarajevo, a bio je i generalani direktor Senigora.![]()
![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovo je ono baš onako openminded i odiše dobrodošlicom za sve.bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:17SarajevoJeBordo ti imaš ocito kompleks od čaršije. Ovaj klub je vazda bio čaršijski od nastanka pa do danas i osnovan da čaršija ima za koga navijati . Drugo generalizuješ stvari u carsiji ima divni ljudi koji su bili i bit ce dio FKS ima i šljama al gdje ga nema.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- feniksptica
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Neka, bolje ovo odmah zaboravim na novog nam napadaca i bude mi lakse
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa carsija neka navija (i ja sam sa carsije pa sta), niko ne brani. Bilo je vrijeme kad je svako ko je htio nesto da se pita mogao kupiti sebi glas ili vise njih. I sta bi sad, da upravljate tudjim parama? Gdje ste strumfovi, tako jos samo oni idioti sa grbavice misle da moze.bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:17SarajevoJeBordo ti imaš ocito kompleks od čaršije. Ovaj klub je vazda bio čaršijski od nastanka pa do danas i osnovan da čaršija ima za koga navijati . Drugo generalizuješ stvari u carsiji ima divni ljudi koji su bili i bit ce dio FKS ima i šljama al gdje ga nema.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mogu li ja navijati za FKS iz carsije sam ali u drugom gradu?170km udaljenost
Zadnja izmjena: Hztesanj, dana/u 03 feb 2021, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Očito da ti je zelja da smaraš odnosno da te ljudi citiraju i da se prepireš. Valjaš gluposti o nekoj podjeli čaršije i ostalih, smiješna prica.
-
- Kontakt:
Slazem se.pasica je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:36Pa carsija neka navija (i ja sam sa carsije pa sta), niko ne brani. Bilo je vrijeme kad je svako ko je htio nesto da se pita mogao kupiti sebi glas ili vise njih. I sta bi sad, da upravljate tudjim parama? Gdje ste strumfovi, tako jos samo oni idioti sa grbavice misle da moze.bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:17SarajevoJeBordo ti imaš ocito kompleks od čaršije. Ovaj klub je vazda bio čaršijski od nastanka pa do danas i osnovan da čaršija ima za koga navijati . Drugo generalizuješ stvari u carsiji ima divni ljudi koji su bili i bit ce dio FKS ima i šljama al gdje ga nema.
-
- Kontakt:
Sta sad branis Hadziju a ljetos si ljudima slao PP kako je Hadzija izradio Fatosa kako mu je covjek na noge dosao a Hadzija mijenjao uslove? Ima sve u arhivi nemoj mjenjat misljenje kako vjetar puhneVanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:27I Beciraj ima statistiku da se zaledis...
Ode u Wislu i dva puta opuca pored gola...
Daj ga da igra poljski kup, covjek se u sansi nije nasao cak ni protiv nizeligasa, daj ga da igra prijateljske ni gola tu nije postigao...
U nas je Altiparmakovski u Butmiru bar zabio onaj jedan protiv Rudara koliko se sjećam...
Nista me ne zanima, a i da zanima niti me ko sta pita niti ih nesto tangira da li meni odgovara ili ne odgovara...
Ima teren pa ce se pokazati...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oplakah na ovaj postSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:24Ovo je ono baš onako openminded i odiše dobrodošlicom za sve.bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:17SarajevoJeBordo ti imaš ocito kompleks od čaršije. Ovaj klub je vazda bio čaršijski od nastanka pa do danas i osnovan da čaršija ima za koga navijati . Drugo generalizuješ stvari u carsiji ima divni ljudi koji su bili i bit ce dio FKS ima i šljama al gdje ga nema.

Ovdje ćemo prekinuti nepotrebnu diskusiju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Da mi bi vidjet pune stadione, da ljudi dodju porodicno, derbije. Bez navijacki incidenata samo zajebancija. Doce i to vrijeme
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hoće, kad nam na vlast dođe neko poput Margaret Tačer, da promijeni zakon i da svaki ponedinac odgovara za urađeno, a ne da klub plaća sve.feniksptica je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:59Da mi bi vidjet pune stadione, da ljudi dodju porodicno, derbije. Bez navijacki incidenata samo zajebancija. Doce i to vrijeme
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pustite omladinu nek' se zezaskoroalen je napisao/la: ↑03 feb 2021, 14:03Hoće, kad nam na vlast dođe neko poput Margaret Tačer, da promijeni zakon i da svaki ponedinac odgovara za urađeno, a ne da klub plaća sve.feniksptica je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:59Da mi bi vidjet pune stadione, da ljudi dodju porodicno, derbije. Bez navijacki incidenata samo zajebancija. Doce i to vrijeme

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, johntravolta123, kosevodom, laznokrilo, Lecler, miguelramos, mire971, MSOZ101, NazorUso, Pact1921, Paromlinac, Pena, Proximic, robertkosar, SilaMoc1946, Turo, Vanja8 i 180 gostiju.