FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Uprava je na pressu "umanjila" glavnicu za nekih 400 hiljada, al' hajd... 
- Beduin
- Kontakt:
Ne mozes im halaliti da j3be rak raka, dok upet ne uletis tamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znala je porezna uprava počesto pogriješiti u ovim godišnjim izvještajima, a pričali smo o tome i ranije ovde.
Edit: 30.06.2019.

31.12.2020.

Pustite da se finansijama bave ljudi koji su tu zbog toga,pisite o stvarima koja je recimo pokrenuta od strange sky9, samo ste tu se uhvatili kritike I negative! Samo su pojedini dali komentare na lijepo podsjecanje kakve smo mI majstore gledali na Tusnju u nasoj Slobodi! Puna podrska za ovu upravu I transparentan rad... 

Također puna podrška upravi od strange sky9-aEdin1982 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:41Pustite da se finansijama bave ljudi koji su tu zbog toga,pisite o stvarima koja je recimo pokrenuta od strange sky9, samo ste tu se uhvatili kritike I negative! Samo su pojedini dali komentare na lijepo podsjecanje kakve smo mI majstore gledali na Tusnju u nasoj Slobodi! Puna podrska za ovu upravu I transparentan rad...![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hahaha jbg male tipke tel "od strane"Sky9 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:51Također puna podrška upravi od strange sky9-aEdin1982 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:41Pustite da se finansijama bave ljudi koji su tu zbog toga,pisite o stvarima koja je recimo pokrenuta od strange sky9, samo ste tu se uhvatili kritike I negative! Samo su pojedini dali komentare na lijepo podsjecanje kakve smo mI majstore gledali na Tusnju u nasoj Slobodi! Puna podrska za ovu upravu I transparentan rad...![]()
![]()
Edin1982 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:30Hahaha jbg male tipke tel "od strane"Sky9 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:51Također puna podrška upravi od strange sky9-aEdin1982 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:41Pustite da se finansijama bave ljudi koji su tu zbog toga,pisite o stvarima koja je recimo pokrenuta od strange sky9, samo ste tu se uhvatili kritike I negative! Samo su pojedini dali komentare na lijepo podsjecanje kakve smo mI majstore gledali na Tusnju u nasoj Slobodi! Puna podrska za ovu upravu I transparentan rad...![]()
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
costacurta08
- Kontakt:
Tad su mi u povratku na Kobiljoj Glavi razbili bočno staklo na kecu, nas četvorica u golfu.Edin1982 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 06:27Ovo je utakmica koju smo Izgubili 2-1 Joldic fulao penal, prvi poraz nakon serije 9 utakmica bez primljenog Gola. Ovdje Sam bio sa Slomljenom nogom u Gipsu bukvalno me unijeli na stadion tada, ovo je meni najdraza ekipa,te polusezone sa Zeljom igrali viktorije u njihovom sesnestercu, posle utakmice Guso kaze da u zivotu nije igrao protiv bolje ekipe...
![]()
Ovaj hvata za ručnu da stanemo kao da se šoramo, a ja po gasu, s kim ćeš se udarat to zvizga kamenja oko nas.
I sjećam se na poluvremenu kad nam priđe drot s leđa i opali šamar ovom jednom, bez razloga, uz naredbu da sjednemo i komentar da će "crvenim" on pokazat čari Sarajeva, s cigarom i raskopčanom košuljom, a 2 zuba u glavuši. Sjećam se ko danas da je bilo.
Jahh
-
Sariel1987
- Kontakt:
e a dajgle ovih iz ss, kako ofirno napisase sirokom i nama dug, a celiku odovjise glavnicu i kamate.
znaci jos uvijek je ista prica prema nama...
dok god ide dole i dok se uplacuje na vrijeme dobro je.
znaci jos uvijek je ista prica prema nama...
dok god ide dole i dok se uplacuje na vrijeme dobro je.
Sta je sa ovih prinova koje su se vezivale sa nama , jesul dosli ? Sta je sa pojacanja hocemol dovesti koga do kraja priprema ?
Evo ovih par prijateljskih utakmica smo jako skromni u napadau 3 utakmice 1 gol i to dade cojk sa pola terena iz slobodnjaka
Evo ovih par prijateljskih utakmica smo jako skromni u napadau 3 utakmice 1 gol i to dade cojk sa pola terena iz slobodnjaka
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Neka me neko ispravi al ja se ne sjecam da su Zrinjski i Siroki imali ikada problema sa dobijanjem licence za takmicenje iako imaju dugove prema poreskoj sto je i nama stvaralo dugo probleme.
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
UEFU zanima da imas validan reprogram bilo kojeg duga koji imas, i da se taj reprogram postuje. Ako porezna uprava sa kojom radis tebi konstatno daje reprogram duga, reprogram na reprogram, to je validno za licencu.
civilni kriminal je sad to kako neko smije da to radi iz godine u godinu.
tehnicki gledano i Sloboda moze potpisati reprogram da placa marku godisnje poreznog duga, i dobila bi licencu, samo kad bi nasla politicke partnere spremne da to urade. A Siroki i Zrinjski iza sebe imaju jak politicki lobi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vodimo 2 0 protiv Zvijezde 09
Ne vodimo. Ovo ssh igra protiv z09, a re.zu.lt.ati.com misle da mi igramo protiv njih.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
WestSideTz
- Kontakt:
Čitam upravo, Slaven raskinuo ugovor sa malim Kovčićem. Gledajući highlighte mislim kao konkurencija na lijevom beku ne bi bio loš, a uz to sam siguran da bi i za male pare igrao za nas i samim time se uklapa u trenutnu filozofiju kluba.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Ne u moje ime
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.