FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 03 feb 2021, 21:44

Osttribine je napisao/la:
03 feb 2021, 21:28
fera je napisao/la:
03 feb 2021, 21:05
Znaci vi tvrdite da je Jahic cist u svemu ovom? Ok onda :-)
Ko sta ovde tvrdi, kako dodje do tog zakljucka, kazem tj tvrdim samo kako je Sabrina objasnila predstavniku Bordo prijatelja na pitanja vezana za automobile sta o tome misli investitor Nam, zasto odmah imate potrebu da se razvrstavamo na Upravoljubce, Husrefovce, Rumenovce ili kako vec i ne znam ti vise koje ne. Valjda treba na prvom mjestu da nam je klub.
Samo ne volim izmisljotine, ovaj ovo onaj ono, a nema ovde 2 posto ljudi koji znaju koju info iz kluba i sta je prava istina.
Naravno brate klub na prvom mjestu uvijek, slazem se.
@denchi nista ne potenciram samo to da ti nije prica na mjestu u vezi tih presuda, samo to znaci. Uvijek izvlacite neke argumente kako vama odgovara.
Iskreno ja mislim da nije pametno pricati bas u detalje na ovom forumu o tome sta je bilo jer sve to bilo istina ili ne samo moze nastetiti ugledu kluba.
Vi se krenete ovdje prepucavati pa neko dođe iznervira se iznese prljav ves onda nam se navijaci drugih klubova nakace zbog toga i pokusavaju nesto ismijavati...
You are someone else I am still right here

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2021, 21:45

ShofaII je napisao/la:
03 feb 2021, 17:33
SarajevoJeBordo je napisao/la:
03 feb 2021, 11:52
ShofaII je napisao/la:
03 feb 2021, 11:29
Ovaj Cmiljanic MOZDA da 15 golova u nasoj ali nam nece biti od koristi u Evropi.
Ovdje su svi u pravu sto negoduju a argument ovih drugih je MOZDA i samo MOZDA.

Mi nismo trebali platiti odstetu za Zinedin te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Sezonu prije nismo trebali seate i te pare smo trebali uloziti u napadaca.
Prosle sezone bi prosli Bate-a, ove sezone bi prosli Bresta i bili bi u grupama.
I mimo navedenog smo potrosila para na igrace koji nisu imali nikakav doprinos i znalo se da nece imati doprinos.

OK je meni Boris kao rezerva za nasu ligu ali mi je Nedim bolji od njega.
Zašto prozivaš ljude za "možda", a ovi tvoji navodi su činjenično labaviji od "možda"?
Drug i sam sam napisao MOZDA ce dati 15 golova.
Al realno ostaje to na mozda i ako druge prozivam onda i sam sebe prozivam.
Nisam protiv njegovog dolaska al realno tesko da ce nam donijeti nivo vise nego je to Handzic. A meni i Ahmetovic nije bio nesto u evropskim utakmicama.
Nama treba napadac za evrope i vidjeli smo i sami da to mora biti mnogo bolje i vise nego je potrebno za nasu ligu. Dvije godine gledamo da nam treba napadac i dvije godine nam tu treba prevaga za grupe jer nam se dvije godine otvarala prilika za to al nije imao ko zabit go.
Almeto mozda ovaj proigra i iznenadi nas sve ;)

E sad ovo drugo
Sigurno bi bolja opcija bio napadac od Seata i sigurno bi bolja opcija bio napadac od Zinedina. I ti mozes tjerat svoju pricu ali ce uvjek biti tako jer nam je napadac trebao a ovo dvoje nije bilo nuzno ni hitno.
Zašto ne kažeš za Zinedina možda proigra već ga unaprijed otpisuješ i osuđuješ taj potez kluba? Ima ugovor još 2 godine. Nisi dosljedan sam sebi. U Seate neću da ulazim jer niko ne zna šta se iza toga krije, kao i iza odlaska Jahića iz kluba. Isto tako nisi u pravu kada kažeš da se napadač trebao tražiti u sezoni 18/19 jer si tada imao prvog topnika lige u ekipi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2021, 21:47

skoroalen je napisao/la:
03 feb 2021, 21:23
Jbg, izgleda da je Jahić zayeb'o Nama. Visočak je to, oni jaja vagaju. Legenda kaže da je nekad Visočak chifuta zayeb'o, pa vi vidite.
Nek se ne uvrijedi koji Visočak ako ih ima na temi, al takav vas glas bije. :mrgreen:
Nije nego su Fočaci chifutima kroz halku jaja provlačili, da vidi da im možda nisu vratili manje jaje. Al ista je to sorta. U svakom slučaju puno manje štetočine od FGR.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 feb 2021, 21:50

Kako nama malo treba da nam anamo oni bace kosku, i na kraju će još ispasti da su svi klubovi postenjacine za nas. Do jučer klub bez dugovanja,sve pošteno i transparentno. Sad svi sve znaju od rumenog, do seata ko je koliko,i šta klepio.Ali za ime napadača niko pojma nema.
Ne zna Nam gdje se uvalio, što prije digne ruke od svega manje će ga glava boliti.
Nema veći dusmana od nas samih.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 feb 2021, 21:51

Mene samo zanima, čime se vi pletete ? Čovjek, odštetio klub za 500 000 nečega i jednostavno odšeta, kao da ništa nije bilo. Budite barem malo realni, Nam ima ljude koji prate sve finansije. Nemojte se baviti poslovima, koji vas se ne tiču uopšte. Mi smo navijači, naše je da damo podršku ako klub ima uspjehe, a trenutno ih ima. Nego kada potpisuje Cmiljo, neki rekoše da je prošao ljekarske. :rol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2021, 21:54

fera je napisao/la:
03 feb 2021, 21:44
fera je napisao/la:
Ko sta ovde tvrdi, kako dodje do tog zakljucka, kazem tj tvrdim samo kako je Sabrina objasnila predstavniku Bordo prijatelja na pitanja vezana za automobile sta o tome misli investitor Nam, zasto odmah imate potrebu da se razvrstavamo na Upravoljubce, Husrefovce, Rumenovce ili kako vec i ne znam ti vise koje ne. Valjda treba na prvom mjestu da nam je klub.
Samo ne volim izmisljotine, ovaj ovo onaj ono, a nema ovde 2 posto ljudi koji znaju koju info iz kluba i sta je prava istina.
@denchi nista ne potenciram samo to da ti nije prica na mjestu u vezi tih presuda, samo to znaci. Uvijek izvlacite neke argumente kako vama odgovara.
Iskreno ja mislim da nije pametno pricati bas u detalje na ovom forumu o tome sta je bilo jer sve to bilo istina ili ne samo moze nastetiti ugledu kluba.
Vi se krenete ovdje prepucavati pa neko dođe iznervira se iznese prljav ves onda nam se navijaci drugih klubova nakace zbog toga i pokusavaju nesto ismijavati...
Nije djaba rumeni proglasen nepozeljnim od strane najvatrenijih navijaca, a branioci su ovde prvi poletili i rekli da je neki porez u pitanju, toliko veliki da je i opstanak kluba u pitanju.

Znamo svi od grafita do otkaza... Takodjer, nazalost, izmanipulisani su mnogi od strane sadasnjeg trenera siminog hana, mnogi su i svjesni nakon svega te cinjenice a neki i nisu.

Poletili su da se naslade odlasku Jahica, i ona cuvena "e jesmo vam rekli"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 feb 2021, 21:55

Cmiljanic se dovodi kao back up prvom napadacu..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2021, 21:56

fera je napisao/la:
03 feb 2021, 21:44
fera je napisao/la:
Fera buraz

Moli te denchi da se drzis stvari o kojima pricamo mozes i na pp

Dakle, sta je Dino uradio i ko ga je otjerao? Zbog cega?
Prekoracenje budzeta, laganje navijacima i mjesanje u sportski segment jesu lose stvari ali nisu krivicna djela

Isto tako sta ti mislis da je ovaj uradio?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2021, 21:58

fks74 je napisao/la:
03 feb 2021, 21:51
Mene samo zanima, čime se vi pletete ? Čovjek, odštetio klub za 500 000 nečega i jednostavno odšeta, kao da ništa nije bilo. Budite barem malo realni, Nam ima ljude koji prate sve finansije. Nemojte se baviti poslovima, koji vas se ne tiču uopšte. Mi smo navijači, naše je da damo podršku ako klub ima uspjehe, a trenutno ih ima. Nego kada potpisuje Cmiljo, neki rekoše da je prošao ljekarske. :rol:
Pisalo se ovde da je kao ukupna cijena tih Seata 600kKM. Auta uopste klub nije platio, i ugovor o koristenju je visegodisnji.
E sad je bas pitanje, kako se to mogao neki porez na auta napraviti od 500kkm za jednu godinu :rol:

Koji se to porez placa od haman 100% :tokralju:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 feb 2021, 22:02

fks74 je napisao/la:
Pa kako ne znate to ako znate da je ovaj Jahić ostetio kluba za 500 milja maraka :D
Po treci, cetvrti put ponavljam ono sto je direktorica rekla a to je da je sa tim automobilima bio upoznat Nam koji je to i odobrio. Opet se ponavljam ali hajde, nisu nam ti Seati trebali, sigurno su se ti novci mogli uloziti u kamp npr ili sta znam, ali opet nisam ja taj koji to finansira i odlucuje o potezima u klubu.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 03 feb 2021, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 feb 2021, 22:02

ElCartel11 je napisao/la:
03 feb 2021, 21:55
Sad nam jos reci da je Hare prvi napadac :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2021, 22:03

Drago mi je da sve vise raje prihvata hareta kao prvu opciju :mrgreen:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 feb 2021, 22:05

Njih dvojica da ulete s klupe kad Kenu stane
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 feb 2021, 22:07

Ma adukor je out, imamo 2 slobodna strana mjesta.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 feb 2021, 22:09

Zip je napisao/la:
03 feb 2021, 21:58
fks74 je napisao/la:
Pisalo se ovde da je kao ukupna cijena tih Seata 600kKM. Auta uopste klub nije platio, i ugovor o koristenju je visegodisnji.
E sad je bas pitanje, kako se to mogao neki porez na auta napraviti od 500kkm za jednu godinu :rol:

Koji se to porez placa od haman 100% :tokralju:
Djeca završila tek osnovnu školu, znaju sve o porezima. Kao da smo mi neki arapski klub, pa možeš zavrnuti 500 000 , i valjda se ne primijeti. Ovdje se svaka milja nateže. :D

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 feb 2021, 22:15

fera je napisao/la:
03 feb 2021, 22:03
Ne znam samo na osnovu čega bi Cmiljanić trebao biti ispred Handžića ?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2021, 22:19

Historicar je napisao/la:
03 feb 2021, 22:15
fera je napisao/la:
Ne znam ni ja nista dok ga ne vidim na terenu.
Handžić na pripremama zabija redovno za sad pa vidjecemo na sta ce sve to izaci.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 feb 2021, 22:21

Ma syebat ce se nacija
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 feb 2021, 22:25

fera je napisao/la:
03 feb 2021, 22:19
Historicar je napisao/la:
03 feb 2021, 22:15
fera je napisao/la:

Ne znam ni ja nista dok ga ne vidim na terenu.
Handžić na pripremama zabija redovno za sad pa vidjecemo na sta ce sve to izaci.
Handžić će na derbiju biti na klupi, jedino ako nas u narednih nekoliko dana pojača Matavž ili sličan kalibar napadača koji odmah može u prvih 11.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 feb 2021, 22:28

skoroalen je napisao/la:
03 feb 2021, 21:23
Jbg, izgleda da je Jahić zayeb'o Nama. Visočak je to, oni jaja vagaju. Legenda kaže da je nekad Visočak chifuta zayeb'o, pa vi vidite.
Nek se ne uvrijedi koji Visočak ako ih ima na temi, al takav vas glas bije. :mrgreen:
:nene: :nene: :tralala:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DzemoSmjecanin, HyperOS, MaroonBjelave, sekac i 54 gosta.