Naravno brate klub na prvom mjestu uvijek, slazem se.Osttribine je napisao/la: ↑03 feb 2021, 21:28Ko sta ovde tvrdi, kako dodje do tog zakljucka, kazem tj tvrdim samo kako je Sabrina objasnila predstavniku Bordo prijatelja na pitanja vezana za automobile sta o tome misli investitor Nam, zasto odmah imate potrebu da se razvrstavamo na Upravoljubce, Husrefovce, Rumenovce ili kako vec i ne znam ti vise koje ne. Valjda treba na prvom mjestu da nam je klub.
Samo ne volim izmisljotine, ovaj ovo onaj ono, a nema ovde 2 posto ljudi koji znaju koju info iz kluba i sta je prava istina.
@denchi nista ne potenciram samo to da ti nije prica na mjestu u vezi tih presuda, samo to znaci. Uvijek izvlacite neke argumente kako vama odgovara.
Iskreno ja mislim da nije pametno pricati bas u detalje na ovom forumu o tome sta je bilo jer sve to bilo istina ili ne samo moze nastetiti ugledu kluba.
Vi se krenete ovdje prepucavati pa neko dođe iznervira se iznese prljav ves onda nam se navijaci drugih klubova nakace zbog toga i pokusavaju nesto ismijavati...