FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U pravu je skoro treba krenuti bar sa 10% stadiona. Za nas je to 3500, al Grbavica je 1300...
Ne treba sad preseravat neka ide 10% tri-cetri kola pa neka se sagleda situacija i ako nema povećanja broja zarazenih dici onda na 20% i tako dalje.
Razmak postovat a ko ne postuje isprati ga s tribine evidentirat i cao. Akonkompletna tribina ne postuje isprazni zatvori do kraja sezone.
Da ostali mogu gledat i pratit.
Ne treba sad preseravat neka ide 10% tri-cetri kola pa neka se sagleda situacija i ako nema povećanja broja zarazenih dici onda na 20% i tako dalje.
Razmak postovat a ko ne postuje isprati ga s tribine evidentirat i cao. Akonkompletna tribina ne postuje isprazni zatvori do kraja sezone.
Da ostali mogu gledat i pratit.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Znam da je znalo, nekad je na Orebru bio pun sjever a danas protiv Celtica jedva pola tribine, jedva koreografiju raširili, jedan navijač dva papira drži. U zadnjih par godina je očajna posjeta, užasna, katastrofalna. Na finalu kupa protiv Lištice 2017. nekih 7 hiljada, tri godine ranije protiv Čelika preko 12 milja. Poslije 2015. nas je samo dva put bilo 10 milja na stadionu a da ne igramo protiv Želje ili Evropu, i to protiv Zrinje kad je bila koreografija "dječak koji raste...", i na proslavi duple. Msm boli me qrac, ja dolazim i na Slogu Crnjelovo i na derbi, imam nekoliko sezonskih, išao sam na sve tri tribine... al ta hiljada više od cifre o kojoj ja pričam ne znači ništa. Kao da kažeš, nije Bakiru plata 20 hiljada nego 18. Ništa to ne mijenja, suština je ista.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Kakve veze ima 1000KM sa 1000 ljudi? 1000 ljudi to je sektor na sjeveru/istoku. Puno znači. 1000 karti dobiješ na Grbavici pa tražiš još 1000. Znači 1000 itekako.
ORIGINAL 1987
nema potrebe pricati o stadioma kad nema sigurno nista do iduce sezone. Nema sanse da stabovi otvore. Gore mi je sto se nista na kosevu ne radi , znaci i iduce tekme u evropi u zenici se igra
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jbt dan ja udjem da se posvadjam s nekim oni nekakve debate o posjeti
Dosadili ste ba svakom
Dosadili ste ba svakom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
koliko si smisljao ovakvu provaluJohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:59Zar nisu u engleskoj premijer ligi djelomicno otvoreni stdioni?
FC United Of Manchester !
al se i pokislo, dan te yeboskoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:31
OK, četvrtina juga, al sa slika se jasno vidi da je otprilike isti broj navijača na jugu kao na sjeveru i istoku zajedno. Gostovanje udaljeno 200+ kilometara, prolom oblaka. Daj ba, bio sam na tekmi, možemo sebe zavaravat al činjenica je da je ovo sramota, i to sramota na kvadrat.
Amer Dupovac!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja došao u majici i šorcu, mislim da ti je dovoljnoRahma je napisao/la: ↑04 feb 2021, 14:08al se i pokislo, dan te yeboskoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:31
OK, četvrtina juga, al sa slika se jasno vidi da je otprilike isti broj navijača na jugu kao na sjeveru i istoku zajedno. Gostovanje udaljeno 200+ kilometara, prolom oblaka. Daj ba, bio sam na tekmi, možemo sebe zavaravat al činjenica je da je ovo sramota, i to sramota na kvadrat.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Majicu sam cijedio pola sata.Rahma je napisao/la: ↑04 feb 2021, 14:08al se i pokislo, dan te yeboskoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:31

- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko je bio na Sarajevo - Sigma 2002.Tada je pljuštalo od prve minute do zadnjeg penala Krupinca

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 04 feb 2021, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sutra je petak i taj famozni 5 februar
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ko je bio u Bijeljini kad je prekinuta utakmica zbog pljuska, to nam ne bilo kupanje i špica ujedno 

12. igrač kluba iz Titove 38b
Lakše je nabrojat tekme kad nije padalo.
Posebno sam se smrz'o protiv Čelika, rođendan Hordi. Neka ledena kiša padala, ovo na Veležu i Slobodi su barem bili ljetni/proljetni pljuskovi. Yebeno je bilo i na derbiju 2016. kad nam je Stevanović zabio, nije jaka kiša al vazdanuša, nije stala od prve do zadnje minute. Onda Sloga, polufinale kupa, sve što je bilo raje na zapadu se naguralo pod komentatorske one kućice, @alacious i ja prije tekme komentarisali kako nismo dobri u glavu čim idemo po onom kijametu na Koševo.

Posebno sam se smrz'o protiv Čelika, rođendan Hordi. Neka ledena kiša padala, ovo na Veležu i Slobodi su barem bili ljetni/proljetni pljuskovi. Yebeno je bilo i na derbiju 2016. kad nam je Stevanović zabio, nije jaka kiša al vazdanuša, nije stala od prve do zadnje minute. Onda Sloga, polufinale kupa, sve što je bilo raje na zapadu se naguralo pod komentatorske one kućice, @alacious i ja prije tekme komentarisali kako nismo dobri u glavu čim idemo po onom kijametu na Koševo.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jedan od najljepsih pljuskova, celtic. Ljeto, ljepotaskoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2021, 14:23Lakše je nabrojat tekme kad nije padalo.![]()
Posebno sam se smrz'o protiv Čelika, rođendan Hordi. Neka ledena kiša padala, ovo na Veležu i Slobodi su barem bili ljetni/proljetni pljuskovi. Yebeno je bilo i na derbiju 2016. kad nam je Stevanović zabio, nije jaka kiša al vazdanuša, nije stala od prve do zadnje minute. Onda Sloga, polufinale kupa, sve što je bilo raje na zapadu se naguralo pod komentatorske one kućice, @alacious i ja prije tekme komentarisali kako nismo dobri u glavu čim idemo po onom kijametu na Koševo.![]()
PSPHM
Sto se pljuska tice samo cu napisati 02.08.2008.
Ko se ne sjeca pizda

Ko se ne sjeca pizda

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zenica je bila lom po onom pljusku nas 200 skupljeni jedni uz druge nebo se otvorilo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BarbareZeljin, Bejker, boki86, bordospartanac, CentarsutNaClanak921, Dadox, Evander, forgempp, Galantni, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, InatSilniBosanski, johntravolta123, Lavcina, mexy_whites, mosarajvosa83, n0dix, NazorUso, Posejdon, ristagrad, SamoDaKazeem, Velaxsa i 334 gosta.