odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Je li naručivao iko odavde sa Fashion&Friendsa? Vidim spominju se evo 2 posta prije mog
ali su haman novi a vidim samo u BL imaju radnju pa me zanima jesu li legit 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jesu, ja sam uzimao u Delti u BL.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Odlično, hvala ti na infu
Vidim, da se naći nekih finih sniženih stvari, mogla bi leći neka narudžba kad je već tako 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Preporuke za Adidas tene, a da nisu one Gazelle iznosane? 
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Stan Smith, Superstar ili, ako mozes naci, Adidas Hamburg edition, to su po meni najbolje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Superstar ne bih, previse su mi zenskaste. I meni je samom favorit SS.
Te Hamburg mislim da nemaju kod nas?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
@Napapijri ti je dao preporuku modela, a ja ću ti dati preporuku stranice gdje ćeš ih naći s jeftinom dostavom
https://www.scottsmenswear.com/
Hamburg su baš odlične, iz iskustva i nema ih kod nas, kod ovih Britanaca ima i par finih Spezial modela ali ih nisam nosio pa ne znam da li su udobne, lijepe svakako jesu
helem pogledaj sam pa procijeni
https://www.scottsmenswear.com/
Hamburg su baš odlične, iz iskustva i nema ih kod nas, kod ovih Britanaca ima i par finih Spezial modela ali ih nisam nosio pa ne znam da li su udobne, lijepe svakako jesu
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Imas koga vani? Najbolje ti je, ako vec furas casual adidas, da vidis na "the smart dresser". Ne znam isporucuju li ovdje, ali su top.
Mysterious🥷
- FabioParatici
Continentalke bile u nas u Njemackoj neki dan na snizenju, 39,90€.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Sto se tiče patika, u Bosni niti ima izbora, a i cijene za ono malo sto ima su užasno skupe. Ja sam prije par mjeseci kupio superstar skroz bijele za 60 fr, jeftinije prošao nego u SomalijiFabioParatici je napisao/la: ↑04 feb 2021, 16:12Continentalke bile u nas u Njemackoj neki dan na snizenju, 39,90€.![]()
Mysterious🥷
Bacaju malo na reebok, ali kao neka druga - treca opcija sasvim solidan i ljepuškast izbor ako se uzme i cijena u obzir.
Mysterious🥷
Da ne vidjeh da si to napisao, ne bih ni pomislio da je adidas. Ubijedjen bio da je reebok.
Inace, meni su busenitz (po)najbolje od adidasa. Steta sto ih u BiH gotovo nikad i nigdje nema.

Fantazija.
Gazelle na slikama ljepse 10 puta nego uzivo, narucio sebi sa interneta ima godina skoro, evo i danas se cudim na sta sam dao skoro 200 maraka 
I ja sam ih jednom kupio prije 6-7 godina sigurno, kad su tek postale IN. Bile još na akciji ovako oko 130KM bile. Stvarno jedan od većih fuleva u smislu odabira patike sa moje strane. Od tada nekako najviše preferiram NB i Reebok.
Tako blizu, a tako daleko.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dje ovo ima uzeti
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
ima u juventi urban u sarajevu i Mostaru al su all white model

a imaju i ove spezial
Te bijele ko da su za malog fudbala ... napred uzasne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.