Tamo admini dobili info da igra z09 protiv tima iz Tuzle, a oni logično upisali Slobodu jer je jedini tim iz Tuzle...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pocetak nastavka prvenstva se blizi , a mi i dalje nismo doveli niti jedno pojacanje na deficitarne pozicije ! Aferim
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
150 hiljada maraka od Njemanje Tomaševića, kapa do poda i Njemanji i ljudima iz kluba.
Bila bi kapa do poda da su za te pare doveli neko pojacanjeManijakdolopate je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:03150 hiljada maraka od Njemanje Tomaševića, kapa do poda i Njemanji i ljudima iz kluba.
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
U buducnosti se treba voditi istim nacinom dovodjenja igraca, mlade igrace zeljne dokazivanja koji ti se mogu isplatiti.
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Ne treba ni dovoditi nekoga cisto da ga dovedes.Slobodas je napisao/la: ↑04 feb 2021, 14:08Bila bi kapa do poda da su za te pare doveli neko pojacanjeManijakdolopate je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:03150 hiljada maraka od Njemanje Tomaševića, kapa do poda i Njemanji i ljudima iz kluba.eto sad imaju pare ne vidim zbog cega se ne dovedu 2-3 kvalitetna igraca na deficitarne pozicije i zasto ne bi usli u neku mirniju fazu.
Pa citaj sta sam ja napisao "2-3 kvalitetna igraca" , a ne neke oje bine samo da popune mjestoSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 15:02Ne treba ni dovoditi nekoga cisto da ga dovedes.Slobodas je napisao/la: ↑04 feb 2021, 14:08Bila bi kapa do poda da su za te pare doveli neko pojacanjeManijakdolopate je napisao/la: ↑04 feb 2021, 13:03150 hiljada maraka od Njemanje Tomaševića, kapa do poda i Njemanji i ljudima iz kluba.eto sad imaju pare ne vidim zbog cega se ne dovedu 2-3 kvalitetna igraca na deficitarne pozicije i zasto ne bi usli u neku mirniju fazu.
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Sta je danas u nasoj ligi kvalitetan igrac, moze biti skupo placen a da uopste ne ispuni ocekivanja, a moze biti kao Tomasevic pun pogodak.
Tako da kad se dovede i anonimus treba birati rijeci.
Tako da kad se dovede i anonimus treba birati rijeci.
Prodali lika u 12:10, ovaj ocekuje u 12:15 da smo vec za te pare doveli trojicu kvalitetnih igracaSlobodas je napisao/la: ↑04 feb 2021, 15:41Pa citaj sta sam ja napisao "2-3 kvalitetna igraca" , a ne neke oje bine samo da popune mjesto![]()
Jedan grad, jedna ljubav!
Ja ocekujem da ta pojacanja prodju makar 7 dana pripreme sa ekipom , a ne da se pripremaju kad krene liga.
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
**** navodi da je cijena 80.000€+ procenti
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- Beduin
- Kontakt:
A za Uzelca koliko hajrovasmo, 10k-15k maraka?
Znaci vec su uspjeli utrpati Hodzica, Tomasevica, Uzelca i Muratovic naknada? Idemo Seceru na ljeto Beganovica cusnuti i izjednaciti rekordnu prodaju Saida.
Znaci vec su uspjeli utrpati Hodzica, Tomasevica, Uzelca i Muratovic naknada? Idemo Seceru na ljeto Beganovica cusnuti i izjednaciti rekordnu prodaju Saida.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Uzelac je pogrijesio po meni, jer Borac ima dobre stopere tamo ce klupu zacementirati a mogao je u Slobodi biti vodja ekipe.
Jedino ako u medjuvremenu nije se sta promjenilo u Borcu.
Slobodas je upravu donekle igraci su otisli, a dolasci prazni. Treba nam napadac i stoper a da barem dio priprema budu sa ekipom. Nama dodje recimo Bekic tamam dok ufati formu ode dalje...yebes to vise.
Jedino ako u medjuvremenu nije se sta promjenilo u Borcu.
Slobodas je upravu donekle igraci su otisli, a dolasci prazni. Treba nam napadac i stoper a da barem dio priprema budu sa ekipom. Nama dodje recimo Bekic tamam dok ufati formu ode dalje...yebes to vise.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Hajrovali smo za Uzelca da nam je oprostio dug za ciste papire
Nakon što su juče odigrali meč protiv TSC iz Bačke Topole, Crveno - crni su se vratili u BiH, no pripreme će nastaviti van Tuzle.
Naša ekipa trenutno se nalazi u Etnoselu "Stanišići" gdje nastavljaju trenažni proces i uigravanje. U Semberiji su ih dočekali sjajni uslovi za rad, a povratak kući planiran je za subotu.
Prema ranije utvrđenom planu, naredni test meč igramo 07. februara kada će Crveno - crni snage odmjeriti sa selekcijom Tuzlanskog kantona. Ova utakmica igraće se na pomoćnom stadionu Tušanj ili na stadionu u Bukinju.
Naša ekipa trenutno se nalazi u Etnoselu "Stanišići" gdje nastavljaju trenažni proces i uigravanje. U Semberiji su ih dočekali sjajni uslovi za rad, a povratak kući planiran je za subotu.
Prema ranije utvrđenom planu, naredni test meč igramo 07. februara kada će Crveno - crni snage odmjeriti sa selekcijom Tuzlanskog kantona. Ova utakmica igraće se na pomoćnom stadionu Tušanj ili na stadionu u Bukinju.
Blokira mi ss.ba mozz art sport je izvor
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Neki su objavili oko 100k, a vjerovatnija mi se čini ta opcija od 80k.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.