Stjeo*Denchi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:24*StioLecler je napisao/la: ↑05 feb 2021, 09:07Htio*Denchi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:56
Nismo jarane, istakli smo odmah da zna djelit lopte al nece potrcat i nije kao Stanoje i Rahman borben...tad su ga odmah poredili sa Stanojom....
On je bio doveden ciljano za klupe, nije bio skup, sa nasim pasosem i sasvim je ok odigrao sto je igrao....
Vinko ga je htjeo ostavit
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kakve to veze ima što je počeo prelazni rok? Taj prelazni rok je u biti samo registracijski period za igrače. Ovaj vremenski raspon nema nikakav uticaj na to da mi dovedemo igrača u januaru. Već ga samo u ovom roku moramo registrovati da bi mogao igrati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Onda bi morali ugraditi sefove u svlačionice.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 22:43Ma Venama najbolje. Necemo nista korati igrati, a dobivat cemo pare, i od saveza, i od UEFA-e, i od Nama
Kako vam se da vise?
- feniksptica
- Kontakt:
Zamisli cmiljanica na tusnju kad se snijeg otopi, pa onda na otoci na onom kamenu, pa onda na plastiku u krupu.
Zato je tu nas handze, salo mu se stapa sa svakom podlogom
Zato je tu nas handze, salo mu se stapa sa svakom podlogom
NEMA NAZAD

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Sretan početak transfer perioda svima koji slave 

Kod nas ti je to tradicija postalo

Sta nama znaci trening i onako ga necemo vidjeti

You are someone else I am still right here
Ovdje su mislili da nam vi saljete Boacija

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Da znas da bih volio da dodje kod vas. Pratio bih s vecim entuzijazmom PL...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma vazno je da smo mi utvrdili da smo prerasli Hadziju, sad ce nam sve nekako biti lakse...
Emire van Svetinje...
Emire van Svetinje...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zasto je on podbacio kod vas u drugom mandatu?
I znas li slucajno(znam da nije tvoj klub ali eto) sta je bilo sa onim Mousson Njie koji je bas najavljen kao veliko pojacanje Partizana, pressica bila posebna, a cini mi se da nije ni debitovao, jesu ozljede bile u pitanju ili nesto oko love.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sta bi sa Pantelijom, jel prezivio noc ?