Jesi to sam smislio ili ti je handzic pomogao
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Veliki pozdrav tebi druze
Pa jbg jarane tako ispada, kad sutis na neke druge a ovom hoces glavu da skines...
Previse se ti pravis pametan, previse agresivno djelujes za nesta sto ne mozes promjeniti.Pantelija je napisao/la: ↑04 feb 2021, 22:33Također, imas jako los smisao za sarkazam, vjerovatno jer ti je svaki post na tu temu pa se istrosis.
Niko ne trazi nikakve igrace iz liga petice. Imas jako kvalitetnih, dobrih, mladih igraca, koji ne traze plate kakve ti zamisljas da se traze,. Ali ti igraci ipak traze angazman od 15ak dana pregovora, povezivanja, dogovaranja, pravljenja plana rada sa tim igracem itd.
Lakse je ipak "pratiti igraca" koji je igrao citavih 11 minuta. Sve mogu progutati ali pricu da je on njega pratio ne mogu vala. Gdje ga je bba pratio? Jel Emir misli da smo svi mi glupi? pa na netu nemas gdje da pogledas bilo sta njegovo sem klipića od 3 min gdje ubace isjecke cak i kad gubi loptu.![]()
Ne kontas, da bas kao i husrefovci, postici ces to da raja te ne zamrzi zbog oga sto si zeljan para vec sto te brane na vrlo ruzan nacin. E tako sad par vas isto radi ovdje. Argumenti nula bodova vec sve neki sarkazmi tima dao 1000 golova, dao ovo , plata 30 000, bla bla... a KAD napises da se ne moze porediti sa tatarom jer je ovaj u 2. HnL zabio kao krilo 25 golova u 50 nastupa, samo se preskoci i nakon 3 stranice opet ide "bit ce kao tatar"
aha
evo cist primjer loseg sarkazma. De malo odmori pa probaj ponovo...
Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 23:10Sta si zaradio,svi kontaju na ona 3 miliona,znas li koliko kosta Akademija, prvi tim,porezi...tenpenny je napisao/la: ↑04 feb 2021, 23:00Boljih napadaca ima u nasoj ligi od ovog kloca.Kazu pljujete a nije zaigro?Dosad je bio kloc i kloceve ne treba dovoditi u FK Sarajevo ma kako se on pokazao.Nek daju fino lovu koju su zaradili za kvalitetnog napadaca,a gdje je tu i stoper i eventualno jedan CM zbog rotacije jer Tino ide na AM.Tanko je ovo ljudi al et mi svi zadovoljni prvi smo i eto al ako nedaj boze kola krenu nizbrdo ehh.....
Mislite da ce Nam svake godine trehnuti milione, a mi dovoditi kapitalce...
Procitajte onaj njegov intervju opet, malo vise paznje na rijec "samoodrzivost" obratite...
Ali ipak nigdje ko kod nas, ni blizu....eksplodirali, postali reprezentativci, osvojili sve...feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:25Opet Rahman i Tatar. Bitna razlika izmedju njih dvojice i ovoga je ta da su se ova dvojica niagrala lopte prije dolaska
Jedino takvog iole kvalitetnog igraca i mozes dovesti, da ga vracas u zivot. Nece ti sigurno doci na vrhuncu karijere u Sarajevo.Stroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:22Ljudi kod nas ne vide da mi cesto od prosjecnog igraca mozemo napraviti dobrog igraca. Primjer su Tatar i Rahmanovic, samo ako pronadju tu zicu i ako proradi. Vise je do igraca hoce li se uklopiti u sredinu, kako ce se snaci i hoce li mu odgovarati sistem i nacin igre. Jos bitnije kako ce se sa saigracima kontati na terenu. On ce dato onoliko golova, koliko mu saigraci budu asistirali. Sam nece i ne moze nista.
Ovdje je prica i paralela na period prije dolaska kod nas. Mislim bilo je igraca koje je Hadzija doveo povrijedjene i da nisu igrali al to su stoperi i koliko je to sad kompetentno. Nadalje i Lazic i Milicevic su prije povreda bili dokazani igraci s sosta utakmica u svojim nogama.Denchi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:28Ali ipak nigdje ko kod nas, ni blizu....eksplodirali, postali reprezentativci, osvojili sve...feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:25Opet Rahman i Tatar. Bitna razlika izmedju njih dvojice i ovoga je ta da su se ova dvojica niagrala lopte prije dolaska
A druga totalno dimenzija je realne fudbalske sposobnosti izmedju ovog crnogorca i fudbalera "skolovanih" na nasim podnebljima, skolama fudbala....nebo i zemlja....
Stvar je kao i uvijek sa ocekivanjima i nasem diskursu na forumu za koji mi umislimo da ima negdje i u klubu upliva....medjutim dok mi vec sada godinama govorimo treba nam novi,jaci,spic, rutiner, ime itd. U klubu ocigledno racunaju jos na Ahmeta, Handzica i tek nakon povrede Ahmeta smo dosli na razmisljanje uopste na dovodjenje napadaca...bar sto se tice Vinka i Emira...jer znamo da je Kesoljub otpisao bio Hareta i trazio novog...feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:34Ovdje je prica i paralela na period prije dolaska kod nas. Mislim bilo je igraca koje je Hadzija doveo povrijedjene i da nisu igrali al to su stoperi i koliko je to sad kompetentno. Nadalje i Lazic i Milicevic su prije povreda bili dokazani igraci s sosta utakmica u svojim nogama.Denchi je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:28Ali ipak nigdje ko kod nas, ni blizu....eksplodirali, postali reprezentativci, osvojili sve...feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 08:25Opet Rahman i Tatar. Bitna razlika izmedju njih dvojice i ovoga je ta da su se ova dvojica niagrala lopte prije dolaska
Uglavnom sva poenta je da si doveo napadaca kojeg mozda moras cekat da proradi a tvoje ambicije i ne trpe to cekanje. Jer si vec 7 mjeseci ceko da dovedes nekog rutinera.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Hajdeee, kogmagie46, MElloo, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 53 gosta.