FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
POKRENUT DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV TATARA
Nakon nekoliko neprofesionalnih istupa u proteklim danima uslijed kojih je onemogućen rad stručnog štaba i igrača na pripremama u Umagu, nesportsko ponašanje Benjamina Tatara kulminiralo je na treningu održanom jučer, četvrtog februara.
Nakon bezazlenog duela, Tatar je fizički nasrnuo na saigrača, a incident je prekinut pravovremenom reakcijom prisutnih.
Odlukom stručnog štaba Tatar je udaljen sa treninga, a klub je pokrenuo disciplinski postupak zbog nediscipline i kršenja klupskog pravilnika, kojim će biti jasno definisan stepen kazne. Do okončanja disciplinskog postupka Tatar će trenirati po specijalnom planu i programu sa trenerom.
https://fksarajevo.ba/vijesti/pokrenut- ... yEOPXDSAfY
I to bi vjerovatno bilo to.
Nakon nekoliko neprofesionalnih istupa u proteklim danima uslijed kojih je onemogućen rad stručnog štaba i igrača na pripremama u Umagu, nesportsko ponašanje Benjamina Tatara kulminiralo je na treningu održanom jučer, četvrtog februara.
Nakon bezazlenog duela, Tatar je fizički nasrnuo na saigrača, a incident je prekinut pravovremenom reakcijom prisutnih.
Odlukom stručnog štaba Tatar je udaljen sa treninga, a klub je pokrenuo disciplinski postupak zbog nediscipline i kršenja klupskog pravilnika, kojim će biti jasno definisan stepen kazne. Do okončanja disciplinskog postupka Tatar će trenirati po specijalnom planu i programu sa trenerom.
https://fksarajevo.ba/vijesti/pokrenut- ... yEOPXDSAfY
I to bi vjerovatno bilo to.
Sarajevo ljubavi moja.
Sto potvrdjuje cinjenicu da mu se ide i da igra preko neke stvari...
FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Šta se ovo dešava, Tatar, disciplinski postupak......????
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prva ponuda koja dodje pustit ga...Nakon nekoliko neprofesionalnih istupa u proteklim danima uslijed kojih je onemogućen rad stručnog štaba i igrača na pripremama u Umagu, nesportsko ponašanje Benjamina Tatara kulminiralo je na treningu održanom jučer, četvrtog februara.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Bravo za upravu, muda do poda !
Niko veci od kluba.
Niko veci od kluba.
Potpuno nepotrebno na kraju jednog lijepog boravka ovdje.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kad neko nakon dobre polusezone zamisli da je veci od kluba. Kralju sjebo si se dobro..mozda ces i otic bez odstete ili te puste za siću, ali ces skontat kolko ti je Sarajevo znacilo..doduse bit ce kasno.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E moj Benjamine, baš si se digo, a glavu smijem dat da mu je ovo kod nas vrhunac i da gdje god ode može samo čučnut i nikad se više ne vratit na nivo na kojem je kod nas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zato sto je imao puno pehova sa povredama, a i dolaskom Falcinellia je totalno pao u drugi plan.
E to ne znam, nisam nesto upratio.
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 05 feb 2021, 11:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Emir van Svetinje je glavni za nizozemsko trziste,otkud ga Hadzija zna,pojma nemam...
Sarajevo je od Benje napravilo igrača i on ovako vraća, umislio da je neki igrač...svaka čast klubu na ovome
Mrs iz svetinje
Sto posto, sve ti malo udari u glavu i golovi i repka i sve... Nakon deranja dresa, opet glupost. I Amar je znao dobijat kazne zbog nediscipline, ali razlika izmedju njih je sto Amar puno vise voli FKS, u to sam siguran.BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:49E moj Benjamine, baš si se digo, a glavu smijem dat da mu je ovo kod nas vrhunac i da gdje god ode može samo čučnut i nikad se više ne vratit na nivo na kojem je kod nas.
FK SARAJEVO
Koji put je ovo moj Benjo, trpili smo cak i cijepanje dresa, sad i ovo...
Hvala na svemu i sretno bilo
Hvala na svemu i sretno bilo
Da se prisjetimo Amarove izjave"Sarajevo je dobilo obeštećenje i to vrlo dobro obeštećenje. Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma prodati ga, i to je to, nedavno sam rekao da bi trebao igrati i da ga ne prodamo/ne produži jer nam podiže kvalitet drastično, al poslije ovog il tribina il vani
Kako volim ove ljude u klubu koji djelima pokazuju koliko je vazan klub, a ne pojedinac 

- NisamInSajder
- Kontakt:
[/quote]
Ma nije vrhunac, mislim da ukoliko pogodi sa klubom, gdje ce biti u prvoj, i ukoliko bude igrao svoju rolu nekog Raumdeuter, ali sad je tesko zaj stvar...Dosta klubova ce gledati ovo disciplinski postupak, pa ce biti jos vise oklijevanja sa transferom. Sto se mene tice prva ponuda koja dodje, makar bila i 50 000 €, neka ide.BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:49E moj Benjamine, baš si se digo, a glavu smijem dat da mu je ovo kod nas vrhunac i da gdje god ode može samo čučnut i nikad se više ne vratit na nivo na kojem je kod nas.
Ma cijepanje dresa je smjesno stvarno.. Da ga se za to osudjuje..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Chony533, darkangel4, Ferrante071, Haksss, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pena, pierce, robertkosar, Sanchez87hz, strahmeipomisliti, Tarapi, Tatamata1946, Venom i 138 gostiju.