FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neznam iskreno ni koliko je pametno sto se ovako izašlo u javnost,i prije je znalo biti belaja i disciplinskih pa se izmedju sebe to rijesilo.
Drugo Tatar je definitivno ubijen u pojam,jel nije bila nikakva ozbilijna ponuda za njega ,pa je menadjer kao menadjer morao zivkati i traziti klub a to je nesto najgore pogotovo za igraca koji dobro odigra i misli da ce dobiti "milion" ponuda a ono ni jedna konkretna .
Sigurno ce ili biti prodan po najnizoj cijeni sada ili ce na tribine,iskreno sad tek nevjerujem u bilo kakvo produzenje.
I nama sad valja naci i krilo koje ce ga zamjeniti,a to mene iskreno trenutno najvise brine.Jel smo vidjeli i zadnju prijateljsku da je to nebo i zemlja kad igra i kad ne.
Drugo Tatar je definitivno ubijen u pojam,jel nije bila nikakva ozbilijna ponuda za njega ,pa je menadjer kao menadjer morao zivkati i traziti klub a to je nesto najgore pogotovo za igraca koji dobro odigra i misli da ce dobiti "milion" ponuda a ono ni jedna konkretna .
Sigurno ce ili biti prodan po najnizoj cijeni sada ili ce na tribine,iskreno sad tek nevjerujem u bilo kakvo produzenje.
I nama sad valja naci i krilo koje ce ga zamjeniti,a to mene iskreno trenutno najvise brine.Jel smo vidjeli i zadnju prijateljsku da je to nebo i zemlja kad igra i kad ne.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Amar gospodin ispao i primjer kako se treba zahvaliti klubu koji je od tebe napravio igračaZundo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:57Da se prisjetimo Amarove izjave"Sarajevo je dobilo obeštećenje i to vrlo dobro obeštećenje. Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača.![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
Treba izaci u javnost ako je bilo preseravanja ma o kome se radilomiky_hz je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:00Neznam iskreno ni koliko je pametno sto se ovako izašlo u javnost,i prije je znalo biti belaja i disciplinskih pa se izmedju sebe to rijesilo.
Tribine do kraja ugovora. Tako i treba. Smeće od čovjeka.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I na kraju će bit najgora opcija za klub. Nećeš ga ni prodat a nećeš ga ni koristit. Plaćat ćeš ga što ne igra. Klub ispašta.
S obzirom da ni Miličević neće produžit i on će se, vjerovatno, poslat na tribine.
Bez Rahmanovića, Tatara, Miličevića uz naše konstantne i česte povrede najvažnijih igrača, nije situacija obećavajuća za sada. Valjda se uspije riješit šta.
S obzirom da ni Miličević neće produžit i on će se, vjerovatno, poslat na tribine.
Bez Rahmanovića, Tatara, Miličevića uz naše konstantne i česte povrede najvažnijih igrača, nije situacija obećavajuća za sada. Valjda se uspije riješit šta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće li poznata ekipica opravdati i ovo kao i cijepanje svetog grba te ismijavati one koje ne žele više Tatara u našem dresu?
Svaka čast stručnom štabu i upravi koja ga je konačno odstranila.
Svaka čast stručnom štabu i upravi koja ga je konačno odstranila.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo Uprava i SŠ,na tribine do kraja
- Kockoglavi
- Kontakt:
Tako je. Pa se kurci negdje drugo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Odmah nakon povratka iz repke kad se je prvi put vratio vidjelo se, da se je uzdigao previse.
Nisi roki zaigrao za Brazil nego za Bosnu za koju mozes svako igrati ako se utali sa menadzerima.
Pustiti ga ako ima ikakva ponuda. Ne treba nam lik koji rusi svlacionicu i ovu povezanost.
Nisi roki zaigrao za Brazil nego za Bosnu za koju mozes svako igrati ako se utali sa menadzerima.
Pustiti ga ako ima ikakva ponuda. Ne treba nam lik koji rusi svlacionicu i ovu povezanost.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kad seljacina pohasi. Oproste mu se gluposti i on nastavlja,malo para seljacini?! Amar mu rekao da ima 400 000eura? Pa bi i on odmah.. zbogom seljacino.
Max Allegri
Očigledno je da više ne želi biti kod nas..sonpenn je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:43POKRENUT DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV TATARA
Nakon nekoliko neprofesionalnih istupa u proteklim danima uslijed kojih je onemogućen rad stručnog štaba i igrača na pripremama u Umagu, nesportsko ponašanje Benjamina Tatara kulminiralo je na treningu održanom jučer, četvrtog februara.
Nakon bezazlenog duela, Tatar je fizički nasrnuo na saigrača, a incident je prekinut pravovremenom reakcijom prisutnih.
Odlukom stručnog štaba Tatar je udaljen sa treninga, a klub je pokrenuo disciplinski postupak zbog nediscipline i kršenja klupskog pravilnika, kojim će biti jasno definisan stepen kazne. Do okončanja disciplinskog postupka Tatar će trenirati po specijalnom planu i programu sa trenerom.
https://fksarajevo.ba/vijesti/pokrenut- ... yEOPXDSAfY
I to bi vjerovatno bilo to.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Zundo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:57Da se prisjetimo Amarove izjave"Sarajevo je dobilo obeštećenje i to vrlo dobro obeštećenje. Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača.![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Tribine....nek trenira sa juniorima..nek propadne narednih 6mjeseci i neka mu to bude najveca kazna. Yebe mi se za platu istrpit cemo ga sa platom do ljeta...al meni bi trenirao sa juniorima i ne bi imao priliku ni da se pozzz sa ekipom.
Adio glupsone
Adio glupsone
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 05 feb 2021, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Treba izaci u javnost, pogotovo jer mu je ugovor pri kraju.miky_hz je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:00Neznam iskreno ni koliko je pametno sto se ovako izašlo u javnost,i prije je znalo biti belaja i disciplinskih pa se izmedju sebe to rijesilo.
Jer da nije forumska brigada bi opet udatila na onoga koji nije kriv. Lazni insajderi i ljubitelji kluba bi nakon objave da nije produzen ugovor najbpljem igracu udarili jos jace i okrivili ljude da mu nisu ponudili nista bolje.
@Samozdravlje, svaka ti čast, napustio si i forum i nisi produzio clansku nakon cijepanja dresa od doticnog...
@Samozdravlje kapa do poda gigantu...

- ElCartel11
- Kontakt:
I jesmo ga brate realno prerasli. Neka ga u klubu niko ga netjera, drag mi je lik. Ali treba istini pogledati u oči

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ili što bi sanchez reko "nesposobni da produže ugovor, pa izmislili sukob"Bordo23 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:05Očigledno je da više ne želi biti kod nas..sonpenn je napisao/la: ↑05 feb 2021, 11:43POKRENUT DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV TATARA
Nakon nekoliko neprofesionalnih istupa u proteklim danima uslijed kojih je onemogućen rad stručnog štaba i igrača na pripremama u Umagu, nesportsko ponašanje Benjamina Tatara kulminiralo je na treningu održanom jučer, četvrtog februara.
Nakon bezazlenog duela, Tatar je fizički nasrnuo na saigrača, a incident je prekinut pravovremenom reakcijom prisutnih.
Odlukom stručnog štaba Tatar je udaljen sa treninga, a klub je pokrenuo disciplinski postupak zbog nediscipline i kršenja klupskog pravilnika, kojim će biti jasno definisan stepen kazne. Do okončanja disciplinskog postupka Tatar će trenirati po specijalnom planu i programu sa trenerom.
https://fksarajevo.ba/vijesti/pokrenut- ... yEOPXDSAfY
I to bi vjerovatno bilo to.
Idu sad teorije zavjere. Dragi gosti dobrodošli.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ono do repke i poslje one igre su nebo i zemlja. Vjerovatno menadjeri, obećanja i tako to
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, benko21, bibula, boki86, Bosanac1991, bosnas_, dark44, gh0stHZ, Grk1234, Haksss, head88, kanarinac, Kyle88, MaroonWhite1946, mire971, mnon46, MokraKifla, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pitaristok, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, Tatamata1946, UltraSa46 i 162 gosta.