Krle dobija nase papire...hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:06Zamjena za Tatara pa i eventualno za Miličevića mora imati nase papire, to ne zaboravite.
Velkoski, Oremuš, Pejović, Fanimo, Cmiljanić, Adukor
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Od kojih para bgt, naša trenutno realnost je puno drugačija, možda se zayeabavate ali kako god neko se zalijepi za ovo a totalno nerealno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne nužno. Povrede, kartoni a i upitan je kvalitet pojedinih igrača. Ja bi hladno doveo stranca ali ne treba ih gomilati.hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:06Zamjena za Tatara pa i eventualno za Miličevića mora imati nase papire, to ne zaboravite.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Vidio sam da si to ovdje par puta pitao. Koliko je to sigurno i iz kojeg izvora?NisamInSajder je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:08Krle dobija nase papire...hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:06Zamjena za Tatara pa i eventualno za Miličevića mora imati nase papire, to ne zaboravite.
Ja koliko znam izmedju BiH i Sj. Makedonije ne postoji dvojno državljanstvo, on bi se morao odreći Makedonskog da bi uzeo naše, sto naravno nece uradit prije Eura. Tek nakon toga ocekujem da uzme naše.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
I da imamo novca sad.. Bitnije je uložiti u Kosevo.. Da se vise ne ide po tudjim stadionima i igra Evropa na njima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zar se nije potpisao sporazum sa Makedonijom, 2018. Mislim da je tad bilo govora o tome. A Krle je ispunio broj dana u BiH da uzme drzavljanstvo, stoji to za Prvenstvo sto kazes.hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:10Vidio sam da si to ovdje par puta pitao. Koliko je to sigurno i iz kojeg izvora?NisamInSajder je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:08Krle dobija nase papire...hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:06Zamjena za Tatara pa i eventualno za Miličevića mora imati nase papire, to ne zaboravite.
Ja koliko znam izmedju BiH i Sj. Makedonije ne postoji dvojno državljanstvo, on bi se morao odreći Makedonskog da bi uzeo naše, sto naravno nece uradit prije Eura. Tek nakon toga ocekujem da uzme naše.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Materi nek se izvinjava što će joj manje para slati. Što je previše previše je.
ORIGINAL 1987
I ja vjerujem da će tako biti, samo je stvar u tome što su nam prve 3 utakmice najvažnije, a tu ga očigledno neće biti.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo je bio jedan od glavnih argumenata sto sam bio protiv dovođenja Cmiljanića. Pa možemo u pravu si, al gubimo na klupi da imamo Adukora, Krleta sto hajde moze se izdrzati, ali nije bas pravo rjesenje.MortemHz je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:09Ne nužno. Povrede, kartoni a i upitan je kvalitet pojedinih igrača. Ja bi hladno doveo stranca ali ne treba ih gomilati.hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:06Zamjena za Tatara pa i eventualno za Miličevića mora imati nase papire, to ne zaboravite.
Kontam da se nece ganjati neko na posudbu sa nasim papirima.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam sve.. da se ja pitam je ne bi doveo Cmiljanića uopšte ali sada je kasno. Pisao sam prije, neka uleti umjesto Tatara uz obavezno dovođenje jako dobrog napadača i neće me biti briga. Titula sa +15.hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:13Ovo je bio jedan od glavnih argumenata sto sam bio protiv dovođenja Cmiljanića. Pa možemo u pravu si, al gubimo na klupi da imamo Adukora, Krleta sto hajde moze se izdrzati, ali nije bas pravo rjesenje.MortemHz je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:09Ne nužno. Povrede, kartoni a i upitan je kvalitet pojedinih igrača. Ja bi hladno doveo stranca ali ne treba ih gomilati.hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:06Zamjena za Tatara pa i eventualno za Miličevića mora imati nase papire, to ne zaboravite.
Kontam da se nece ganjati neko na posudbu sa nasim papirima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo ne pišem jer smo mi sad nešto posebno jaki nego jer su ostali klubovi kurchina u odnosu na nas.
Samo da Milicevic produzi, ne mora nam niko vise ni doci, vrijeme je i da Salcin, Varesanovic, Zinedin pa i Jukic pokazu koliko mogu. Siguran sam da ovi momci mogu imaju sta za pokazati i da nisu bezveze dovedeni, mozda cak budemo i na dobitku sa ovim mladjima. Tatara ostavit na tribinama pa ce kao i Lazic za godinu molit Azmira da ga primi u klub da ugra za minimalac.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kad gledam obj portala vezano za Tatara i komentare, zapravo koliko mi dusmana imamo, jedva cekaju da se nesto lose desi. Ali nemojte se sekirat i sa Jukicem cemo se popisat po ovoj saban ligi, poy dusamani, samo se sagnite ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Znaći, braćo moja po boji, uzdat ćemo se u to da su drugi toliko loši da nas ne mogu stići sa ovih 9+ i da zato nije ovo toliko loše? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- hordasDoboj
- Kontakt:
Znam na sta mislis al tad je bilo samo kao Makedonija zainteresovana za sporazum, pricali smo.. znas kako to ide kod nas. Nisam nigdje procitao da je potpisano.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:12Zar se nije potpisao sporazum sa Makedonijom, 2018. Mislim da je tad bilo govora o tome. A Krle je ispunio broj dana u BiH da uzme drzavljanstvo, stoji to za Prvenstvo sto kazes.hordasDoboj je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:10Vidio sam da si to ovdje par puta pitao. Koliko je to sigurno i iz kojeg izvora?
Al tipa sa Svedskom imamo sporazum o dvojnom drž

Moze li me neko podsjetiti sta je Krle rekao na onom zadnjem intervju kad je pricao o državljanstvu.
Nisko joker, rasizam ne mozes niposto uplitati u ovo.joker90 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:12To je problem sa romima, ono samo radi kako je naučeno i teško mijenja navike. Kuknjava bila na Ilidži da im se naprave objekti da imaju gdje da žive, bolje uslove, folovi golovi. Napravi im općina, oni sve rasprodali to i razjebali, nazad u čerge otišli i popišali ove što su se zalagali za njih. Džaba, ciganluk je ciganluk. Kerim i Benjo mogu kupiti smeđe uske kaputiće, uske pantolice i zalizat kosu u stranu, ali kad treba pokazati karakter i obraz, ujedu ruku koja ih hrani i koja ih je stvorila.
Amer Dupovac!
Kako lagano racunate tinu i cmiljanica (cmiljanovic by mortem
) u prvoj postavi, a znate da su skloni povredama kao nijedan. Uz to uzmite u obzir koronu koja ne bira i zbog koje te nema minimalno 3-4 utakmice.
Ono cega smo se plasili izgleda da ce se desiti, u nastabku sezone gledati handzeta opet. Zaboravljate njegove okrete i propustene zicere i minimalno 7 prosutih bodova. Onaj ko nikada nije psovao znao je opsovati poslije njegovih poteza.
Moramo imati sirinu jer upravo sirina nam je donijela jesenju titulu. Ovo za sad je veoma tanko, vidjet cemo narednih 4-5 dana, za nadati se boljem. Pojacanja 5min pred utakmicu me ne zanimaju

Ono cega smo se plasili izgleda da ce se desiti, u nastabku sezone gledati handzeta opet. Zaboravljate njegove okrete i propustene zicere i minimalno 7 prosutih bodova. Onaj ko nikada nije psovao znao je opsovati poslije njegovih poteza.
Moramo imati sirinu jer upravo sirina nam je donijela jesenju titulu. Ovo za sad je veoma tanko, vidjet cemo narednih 4-5 dana, za nadati se boljem. Pojacanja 5min pred utakmicu me ne zanimaju
NEMA NAZAD
Takoe brate

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da je htio produžit, produžio bi do sada.mensur55 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:17Samo da Milicevic produzi, ne mora nam niko vise ni doci, vrijeme je i da Salcin, Varesanovic, Zinedin pa i Jukic pokazu koliko mogu. Siguran sam da ovi momci mogu imaju sta za pokazati i da nisu bezveze dovedeni, mozda cak budemo i na dobitku sa ovim mladjima. Tatara ostavit na tribinama pa ce kao i Lazic za godinu molit Azmira da ga primi u klub da ugra za minimalac.
Ti dole nabrojani su okej al onda bi bili sredina tabele uz uslov da odbrana i ostatak ekipe ostane na okupu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dobar život, živit ćeš normalno, ideš u bolji život.
Da se ne lažemo, ovo je baš loše. Bez Rahmanovića i Tatara smo drastično lošiji. Za Rahmana imamo kvantitet da ga zamijeni (TSS, Krste, Zinedin, Dal). Za Tatara i ne baš. Može Mirko pokriti krilo, ali onda opet imamo problem na desnom beku.
Očito da nije sve savršeno i da, izvjesno, postoje neki problemi.
Da se ne lažemo, ovo je baš loše. Bez Rahmanovića i Tatara smo drastično lošiji. Za Rahmana imamo kvantitet da ga zamijeni (TSS, Krste, Zinedin, Dal). Za Tatara i ne baš. Može Mirko pokriti krilo, ali onda opet imamo problem na desnom beku.
Očito da nije sve savršeno i da, izvjesno, postoje neki problemi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 13 gostiju.