Stajalo u klubu na oglasnoj, pa prenio portal pa klub potvrdioSarajevoForza je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:26Mislim da je prvo na nekom portalu pa onda na zvaničnoj
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tu je Dal, tu je Djani. Sa ovakom omladinom ne trebamo da se brinemo za budućnost. Sretne tribine Tatare 
Pa Krste je Mbappe u odnosu na Cmiljana sto se krila tiče. Cmiljan moze poslužiti kao špic, pogotovo jer mi se čini da zna razigrati krila sto je i fokus nase taktike
Pa Krste je Mbappe u odnosu na Cmiljana sto se krila tiče. Cmiljan moze poslužiti kao špic, pogotovo jer mi se čini da zna razigrati krila sto je i fokus nase taktike
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Treba mu yebat sve, nek propada sad do kraja ugovora smece ono
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trebaju nam pojacanja , Cmiljanic nije problem , sad imamo Harisa,njega i Kenu na spicu.Mi sad imamo problem da sem Fanima , nemamo produktivno krilo , a to je Tatar.Volio bih sad ako nista da Hrvoje produzi i to bi dobro bilo.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ni na istok ni na zapad, ovakvog smetljara samo na jug poslati...
Cuj ,ono nama da da 50 000 dolara ,pa jedan mars na buvljak pa tamo ciganisi...
Cuj ,ono nama da da 50 000 dolara ,pa jedan mars na buvljak pa tamo ciganisi...
Ni jedan igrac ne valja a emir melek ... Pde pola ekipe za 300 000 rura
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da je shupak, nema sumnje. Al nadam se da će se riješit za dobrobit kluba a trenutno imamo najgoru moguću situaciju.
PROBUDITE SE!!
PROBUDITE SE!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Klub ne cine igraci , treneri, direktori, vlasnici i slicne individue (samo rijetki pojedinci ostave traga). O tim rijetkim pojedincima se prica desetljecima (HASE , Zelimir,Vahidin, Svetozar...).Klub ne cine ni osvojene Titule, to sto cu ja zayebavati komsije je lijepo, ali nije to to sto cini klub.
KLUB CINE NAVIJACI U DOBRU I U LOSIM TRENUTCIMA.
Ne poznajem licno gosp. "Reprezentativca"(nikad mu prezime necu izgovoriti), ali mislio sam da poznajem vas navijace i tu sam se prevario. Ipak vi niste Istok i Sjever, vi ste samo forumasi, cast izuzetcima. Trenutno mi na pamet padaju @fera,@Pitar6785, @Ahbab,@Robert,@Sedrenik i nek izvine ovi mladji momci da ih ne nabrajam. Ovdje je ekipa koja daje bezuslovnu podrsku upravi i politickim strankama(za mene su svi politicari su qovna).
Nikad niko nije podcjenio Klub kao "Reprezentativac". Poderat,zguzvat i baciti "krpu" u kanal stadiona Vrapcici i sve to pred TV kamerama. Ne bi ovo proslo ovako da nije Korone. Poznavajuci prave navijace Istoka, ne bi on nikad obukao dres FKS, pa ni onaj iz FAN SHOPA.
Razumijem ja "novo" vrijeme i globalizaciju, ali nikad ga ne bih prodao(mislim na "Reprezentativca") ni za sve milione svijeta i za sve Titule. Cilj ovih ekscesa i jeste nastavak karijere vani. Legitimno je od "Reprezentativca", ali od "navijaca" onako "zmirenje" nisam ocekivao.
Nije me razocarao "Reprezentativac", sve mu najbolje zelim u zivotu, njemu i njegovoj porodici. Razocarali ste me vi "navijaci-forumasi", kako vam je promakla najvece ponizenje Kluba. Pelak i "virsle" su mala maca za onaj ispad u Mostaru.
NARAVNO VELIKO IZVINJENJE MLADIM I DUGOGODISNJIM NAVIJACIMA FKS, A IMA IH I NA FORUMU, PREPOZNAT CE SE I SHVATIT CE STA ME JE UVRIJEDILO.
KLUB CINE NAVIJACI U DOBRU I U LOSIM TRENUTCIMA.
Ne poznajem licno gosp. "Reprezentativca"(nikad mu prezime necu izgovoriti), ali mislio sam da poznajem vas navijace i tu sam se prevario. Ipak vi niste Istok i Sjever, vi ste samo forumasi, cast izuzetcima. Trenutno mi na pamet padaju @fera,@Pitar6785, @Ahbab,@Robert,@Sedrenik i nek izvine ovi mladji momci da ih ne nabrajam. Ovdje je ekipa koja daje bezuslovnu podrsku upravi i politickim strankama(za mene su svi politicari su qovna).
Nikad niko nije podcjenio Klub kao "Reprezentativac". Poderat,zguzvat i baciti "krpu" u kanal stadiona Vrapcici i sve to pred TV kamerama. Ne bi ovo proslo ovako da nije Korone. Poznavajuci prave navijace Istoka, ne bi on nikad obukao dres FKS, pa ni onaj iz FAN SHOPA.
Razumijem ja "novo" vrijeme i globalizaciju, ali nikad ga ne bih prodao(mislim na "Reprezentativca") ni za sve milione svijeta i za sve Titule. Cilj ovih ekscesa i jeste nastavak karijere vani. Legitimno je od "Reprezentativca", ali od "navijaca" onako "zmirenje" nisam ocekivao.
Nije me razocarao "Reprezentativac", sve mu najbolje zelim u zivotu, njemu i njegovoj porodici. Razocarali ste me vi "navijaci-forumasi", kako vam je promakla najvece ponizenje Kluba. Pelak i "virsle" su mala maca za onaj ispad u Mostaru.
NARAVNO VELIKO IZVINJENJE MLADIM I DUGOGODISNJIM NAVIJACIMA FKS, A IMA IH I NA FORUMU, PREPOZNAT CE SE I SHVATIT CE STA ME JE UVRIJEDILO.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nigdje veze vrijeđati igrača psovat mu, kontam da smo nezadovoljni njegovim ponašanjem, al sve je to normalno dešava se u fudbalu nije prvi slučaj, bez obzira na sve ipak je on učestvovao u dvije titule.
-
- Kontakt:
Covjek koji je SAM rekao kakav stranac mora biti,i onda dovede totalnu nepoznanicu,znaci sam svoje rijeci pogazio i opet branioci slijepi,ode rahman dobro je kaze bolje ista nego nista,samo da se odbrani Celo,sad skoro isti slucaj sa tatarom,ide prica bolje i tribine nego prodati,crkni kaze ovo ono,a do juce molili boga da produzi,cak i dupli arsini samo nek nije do cele
Treba se strpit mozda mu klikne u glavi kao sto je Amaru
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovaj Sinanovic je smece jedno lazljivo..Cuj 200.000 dolara I jos bi Tatar dao od sebe 50.000 dolara za igraca koji ide besplatno za 3 mjeseca ..Pa koji je tu interes FKS da ga ne prodaju..djubre lazljivo samo podmece!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
tipa kad se vinko doveo, odlicna zamjenaSanchez1987 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:43Zato ako ode dovedes dobru zamjenu i sve smiris,i jos i zaradis,a ne ode tatar dodje neki simsirpasic sta znam,kao sad ovaj napadac.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Imamo mi dobrih igrača realno je to, za ovu ligu su top, ali za nesto vise da se napravi u evropi nemamo..
Zanima me samo razmisljane osoba zaposleni za sportski dio u klubu, kakav je cilj naseg kluba, da li trebamo zadovoljiti se nasom ligom samo ili da očekujemo nesto vise od evrope?
Zanima me samo razmisljane osoba zaposleni za sportski dio u klubu, kakav je cilj naseg kluba, da li trebamo zadovoljiti se nasom ligom samo ili da očekujemo nesto vise od evrope?
Bordo bijeli za život cijeli!!
na hajr i na dobro da sve ovo izadje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Koga li ce Hadzija sad iskopati ili mozda nekog vec prati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Beli98, boki86, drzgemboadislic, Evander, fks74, gh0stHZ, Hamagara, HyperOS, JuricaSpindl, ledesma, macahz, muhamedhulk, napoleon72, Pantelija, Posejdon, Proximic, rimljanin90, ronaldo99, siroliver69, zagorski i 338 gostiju.