Stajalo u klubu na oglasnoj, pa prenio portal pa klub potvrdioSarajevoForza je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:26Mislim da je prvo na nekom portalu pa onda na zvaničnoj
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa Krste je Mbappe u odnosu na Cmiljana sto se krila tiče. Cmiljan moze poslužiti kao špic, pogotovo jer mi se čini da zna razigrati krila sto je i fokus nase taktike
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trebaju nam pojacanja , Cmiljanic nije problem , sad imamo Harisa,njega i Kenu na spicu.Mi sad imamo problem da sem Fanima , nemamo produktivno krilo , a to je Tatar.Volio bih sad ako nista da Hrvoje produzi i to bi dobro bilo.
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Cuj ,ono nama da da 50 000 dolara ,pa jedan mars na buvljak pa tamo ciganisi...
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
PROBUDITE SE!!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
KLUB CINE NAVIJACI U DOBRU I U LOSIM TRENUTCIMA.
Ne poznajem licno gosp. "Reprezentativca"(nikad mu prezime necu izgovoriti), ali mislio sam da poznajem vas navijace i tu sam se prevario. Ipak vi niste Istok i Sjever, vi ste samo forumasi, cast izuzetcima. Trenutno mi na pamet padaju @fera,@Pitar6785, @Ahbab,@Robert,@Sedrenik i nek izvine ovi mladji momci da ih ne nabrajam. Ovdje je ekipa koja daje bezuslovnu podrsku upravi i politickim strankama(za mene su svi politicari su qovna).
Nikad niko nije podcjenio Klub kao "Reprezentativac". Poderat,zguzvat i baciti "krpu" u kanal stadiona Vrapcici i sve to pred TV kamerama. Ne bi ovo proslo ovako da nije Korone. Poznavajuci prave navijace Istoka, ne bi on nikad obukao dres FKS, pa ni onaj iz FAN SHOPA.
Razumijem ja "novo" vrijeme i globalizaciju, ali nikad ga ne bih prodao(mislim na "Reprezentativca") ni za sve milione svijeta i za sve Titule. Cilj ovih ekscesa i jeste nastavak karijere vani. Legitimno je od "Reprezentativca", ali od "navijaca" onako "zmirenje" nisam ocekivao.
Nije me razocarao "Reprezentativac", sve mu najbolje zelim u zivotu, njemu i njegovoj porodici. Razocarali ste me vi "navijaci-forumasi", kako vam je promakla najvece ponizenje Kluba. Pelak i "virsle" su mala maca za onaj ispad u Mostaru.
NARAVNO VELIKO IZVINJENJE MLADIM I DUGOGODISNJIM NAVIJACIMA FKS, A IMA IH I NA FORUMU, PREPOZNAT CE SE I SHVATIT CE STA ME JE UVRIJEDILO.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Covjek koji je SAM rekao kakav stranac mora biti,i onda dovede totalnu nepoznanicu,znaci sam svoje rijeci pogazio i opet branioci slijepi,ode rahman dobro je kaze bolje ista nego nista,samo da se odbrani Celo,sad skoro isti slucaj sa tatarom,ide prica bolje i tribine nego prodati,crkni kaze ovo ono,a do juce molili boga da produzi,cak i dupli arsini samo nek nije do cele
YEBEM TE LISTICO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
tipa kad se vinko doveo, odlicna zamjenaSanchez1987 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 14:43Zato ako ode dovedes dobru zamjenu i sve smiris,i jos i zaradis,a ne ode tatar dodje neki simsirpasic sta znam,kao sad ovaj napadac.
Zanima me samo razmisljane osoba zaposleni za sportski dio u klubu, kakav je cilj naseg kluba, da li trebamo zadovoljiti se nasom ligom samo ili da očekujemo nesto vise od evrope?
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, ANamelessGhoul, Bejker, Beli98, boki86, Bordo10, bordobijeli, bosnas_, budzak, Combattente87, dark44, Dave, fera, gh0stHZ, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, kogmagie46, Kyle88, laznokrilo, Lecler, ledesma, Lokomotifa, macahz, mnon46, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, Pablo11, Posejdon, rimljanin90, SAMO BORDO, Sanchez87hz, Seipronto, Serha, SHZ82, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, strahmeipomisliti, UltraSa46, USB, WeekendOffender i 616 gostiju.