FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Kemo88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kemo88 » 05 feb 2021, 15:20

Sanchez1987 je napisao/la:
05 feb 2021, 14:56
Pantelija je napisao/la:
05 feb 2021, 14:50
Ni jedan igrac ne valja a emir melek ... Pde pola ekipe za 300 000 rura
Covjek koji je SAM rekao kakav stranac mora biti,i onda dovede totalnu nepoznanicu,znaci sam svoje rijeci pogazio i opet branioci slijepi,ode rahman dobro je kaze bolje ista nego nista,samo da se odbrani Celo,sad skoro isti slucaj sa tatarom,ide prica bolje i tribine nego prodati,crkni kaze ovo ono,a do juce molili boga da produzi,cak i dupli arsini samo nek nije do cele 😁 al polako skontat ce pojedinci ko nam je SD,bez obzira na ove situacije..
Al što vas dvojica možete srati to je čudo jedno. :o

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 feb 2021, 15:20

Imamo dobru polusezonu gdje smo mogli dozvoliti sebi da prodamo najboljeg igrača a da ne dovedemo u pitanju titulu. Nismo previše kmečali nakon odlaska Amara jer smo svi toga svjesni i jer je to tako.
Ostati bez Rahmana, Tatara, Milija, zatim upitan je Fanimo zbog povrede dok Handžić skoro pa sigurno ostaje prvi napadač je za nas baš veliki udarac, govorim za ligu. S ovim potezima dajemo nadu komšinicama.

Zamjene za Tatara i Miličevića.. Nismo se proslavili sa napadačem gdje nam gori ta pozicija godinama. Šta bi bilo sa krilom i stoperom? Bome, obzirom da dovodimo igrače koji dugo nisu igrali i koji su imali povrede, kasno je to obzirom da uskoro počinje sezona. Nit će biti spremni nit će bit uigrani sa ekipom a raspored nam je zayeban pravo.

Kako znaju i umiju nek riješe situacije sa Milijem i Tatarom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2021, 15:26

Mi se izgleda svim silama trudimo da gurbetima damo titulu za rodjendan, Emire ima li kad tvoje krivice , jel se mogao na vrijeme pritisnuti ovaj firgos mali da produži ili da odmara godinu dana, nije isto 3 mjeseca biti na tribinama ili godinu dana
Može li se na vrijeme dovesti adekvatna zamjena kad vidiš da zateže i da neće na dobro izaći
Tvoje lihvarske i ucjenjivanje metode urode plodom kod Hrbibovica i Hadžića zato jer i nemaju gdje bolje, bilo koji bolji igrač te odyebe ko levata, uvjerili smo se i ljetos i evo već par rokova gdje ljudi tvrde da jedno obećaš a kad dodju primjeniš zslove i ko popuši, Klub naravno isto ko sto i sad ispašta Klub
Koja je vizija i plan naša uopste , tamam počneš ličiti na ozbiljan Klub , pa se vratiš u ovu žabokrečinu i to u roku 2 mjeseca
Daj Boze da ovo na dobro izadje Al ne valja ovo qurcu trenutno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2021, 15:27

Mene uopste nije strah toliko odlazaka. Igrali smo mi i prije Rahmana, Tatara, Milija, Fanima... Osvajale su se titule i bez njih.
Mene je strah nas samih i naših sposobnosti, da dovedemo jos bolje od njih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 05 feb 2021, 15:27

Prodajte Tatara ili rijesite ovo na normalan nacin da odigra sezonu do kraja. Tribine su najgore moguce rjesenje i nemojte to da radite.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2021, 15:30

ElCartel11 je napisao/la:
05 feb 2021, 15:19
Koga li ce Hadzija sad iskopati ili mozda nekog vec prati.
Kad je ono Rahman trebao produzit pa se mislio vec su imali kontakt sa Kronaveterom koji je bio vrlo slican igrac, vjerujem da ce naci zamjenu, pogotovo jer je svakako morao imati i da se prodao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 05 feb 2021, 15:34

Ovo nista ne valja. Ekipa bez rahmanovica, ahmetovica, tatara, milicevica, rovitog fanima, malo-malo povrijedjenog susica je prosjek nase lige. U sta smo se to pouzdali pa da titulu osvojimo. Sta smo dobili?! Cmiljanica koji je macak u vreci. Igraci su nezadovoljni, dva mjeseca nisu platu dobili. Tamam pomislim protiv Levskog sve ide kako treba, pa u glavi se vratim tri koraka nazad. Prvo kolo ce mnogo reci, mi ako popusimo derbi, sa ovom ekipom titula cao-cao. Ko ce tad preuzeti odgovornost ako se to desi? Pokusati smiriti strasti, izvuc maksimum iz ekipe, produziti tatara i milicevica, dovesti spica, pa na ljeto rjesavati ove stvari. Nama je titula imperativ!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 feb 2021, 15:37

Nema plata :urnebes: :urnebes:
Amer Dupovac!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 05 feb 2021, 15:37

Eno sad i plata nema :damn:

Nisam zadovoljan situacijom, dosta bolje se ovo moralo uraditi ali nemojte pretjerivati. Jos uvijek mi imamo najbolju ekipu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2021, 15:39

hordasDoboj je napisao/la:
05 feb 2021, 15:37

Nisam zadovoljan situacijom, dosta bolje se ovo moralo uraditi ali nemojte pretjerivati. Jos uvijek mi imamo najbolju ekipu.
Pa i nema Plata, Al usvojen je budjet i bit će ubrzo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 feb 2021, 15:40

Inijesta je napisao/la:
05 feb 2021, 15:26
Mi se izgleda svim silama trudimo da gurbetima damo titulu za rodjendan, Emire ima li kad tvoje krivice , jel se mogao na vrijeme pritisnuti ovaj firgos mali da produži ili da odmara godinu dana, nije isto 3 mjeseca biti na tribinama ili godinu dana
Može li se na vrijeme dovesti adekvatna zamjena kad vidiš da zateže i da neće na dobro izaći
Tvoje lihvarske i ucjenjivanje metode urode plodom kod Hrbibovica i Hadžića zato jer i nemaju gdje bolje, bilo koji bolji igrač te odyebe ko levata, uvjerili smo se i ljetos i evo već par rokova gdje ljudi tvrde da jedno obećaš a kad dodju primjeniš zslove i ko popuši, Klub naravno isto ko sto i sad ispašta Klub
Koja je vizija i plan naša uopste , tamam počneš ličiti na ozbiljan Klub , pa se vratiš u ovu žabokrečinu i to u roku 2 mjeseca
+1000000000

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 05 feb 2021, 15:41

Zamisljam da je egal pred ovaj nastavak ovde bi neki kvazi navijaci vec urucili pehar konkurentima.Pa evo i ja da pitam te pichice koga to konkurencija ima a mi nemamo pa da se seremo u gace? Misevi jedni luzerskog mentaliteta,vi fol jel realni?Samo treba Boga moliti da do kraja bude bez publike jer ovakvi pojedici su nam igrac manje da se igra pred navijacima.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 feb 2021, 15:41

AngelDiMaria je napisao/la:
05 feb 2021, 15:02
Sanchez1987 je napisao/la:
05 feb 2021, 14:43
Aduka87 je napisao/la:
05 feb 2021, 14:37
A da je otisao za pare onda bi sve drvlje i kamenje bacali na Emira i na upravu klasicni pitari hahahahaha
Zato ako ode dovedes dobru zamjenu i sve smiris,i jos i zaradis,a ne ode tatar dodje neki simsirpasic sta znam,kao sad ovaj napadac.
tipa kad se vinko doveo, odlicna zamjena
Odlican primjer da,al da nadjes dobre zamjene za svoje najbolje igrace koji odu,moras imati dobrog,znas vec koga.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 05 feb 2021, 15:41

Inijesta je napisao/la:
05 feb 2021, 15:39

Pa nije da nemamo para pa nema plata. Administrativne stvari, uvjerili su se do sad da se sve isplati do centa, ne moze se niko zalit na to.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 05 feb 2021, 15:42

Treba samo vjerovati nasem SD.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 05 feb 2021, 15:44

Kao sto neko vec napisa i meni ovo smrdi na onaj slucaj s Benkom...

Navijaci ipak trebaju dati podrsku ljudima u klubu. Vjerujem da rade za dobrobit kluba.

Mada trenutni igracki kadar nije na nivou koji smo imali prethodnih sezona. Pogotovo ofanzivni dio ekipe gdje si ostao bez Rahmana, Ahmetovica, Tatara(?), Fanima(?). Tesko je nadomjestiti u kratkom periodu toliki broj prvotimaca. To se moze jedino bas kvalitetnim pojacanjima, tipa Serbecic iz aviona dobar mec protiv Celtica. I ovaj defanzivni dio ekipe je dosta slabiji u odnosu na jesen ako ostanemo bez Milicevica + Serbecic se vratio s posudbe. Adukor bez priprema ionako je malo igrao jesenas i Dupovac koji realno nema kvalitet ovih iznad, iako za trud i zalaganje Dupe primjer svima.

Ako do kraja prelaznog ne uspijemo dovesti jednog ili dva igraca nivoa ovih koji nas napustaju iz prvih 11, imat cemo ekipu u 5 deka s konkurentima- REALNO.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 feb 2021, 15:44

Inijesta je napisao/la:
05 feb 2021, 15:26
+100

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 05 feb 2021, 15:45

Za ovu ligu meni je samo važno da on može puno da trči i da je fizički spreman, ostalo mu ne treba. U našoj ligi igraju burencad i ti kad im zadaš tempo od početka, oni od 70. minute nemaju više šta da traže na terenu. Zabijaš gol makar imao dvije lijeve noge.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2021, 15:45

05 feb 2021, 15:41
Inijesta je napisao/la:
05 feb 2021, 15:39

Pa nije da nemamo para pa nema plata. Administrativne stvari, uvjerili su se do sad da se sve isplati do centa, ne moze se niko zalit na to.
Ovaj put nisu samo administrativne stvari nego se možemo zahvaliti Rumenom sto kvartalna uplata nije na vrijeme stigla, kao i sto se duže čekalo na odobrenje budjeta za slijedeću sezonu( gdje vrlo moguće da bude dobro smanjen kako zbog korone tako i zbog nekih drugih stvari nažalost)

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 05 feb 2021, 15:47

Pa nema druze, jbg, ali nema! Nije to neki izgovor, kone igraju i bez para haha. Samo da ne mislis da je sve tako bajno kod nas.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Haksss, HyperOS, N3R3D, Proximic, riki46, Varijantas8 i 97 gostiju.