Ja tipujem da neće preko 5..feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 17:59Eto Joker. 5 il vise tvoja opklada manje moja.
Hoce l se ko kladit da ce smotani Handzic dat vise golova od Borisa ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja tipujem da neće preko 5..feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 17:59Eto Joker. 5 il vise tvoja opklada manje moja.
Hoce l se ko kladit da ce smotani Handzic dat vise golova od Borisa ?
Eto ako se Panto slaže... Ja sam za.joker90 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 17:58Stani, ne znam više s kim sam se kladio!
Imam cartela u avatar i potpis 2 mjeseca - 5.5 golovi u ligi..
Imam pašicu - gol na derbiju ako počne Cmilja od prve, opklada majica..
Prihvatam škoro tu opkladu i da ti se smanji na 10.5, jer 15 je fakat puno (osim ženama). Mi tebi dres, ti nama po duks.
Imam tobeta u havatar oko golmana i golova!![]()
Jesam koga preskočio?
Zabranjeno je otrivanje imena forumaša. Za to je kazna ban.BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 16:43Huso, neće produžit ugovor, da će se šta promjenit, teško. Ko ne želi produžit ugovor, njemu je tribina, mada sam ja lično sad protiv toga.
Šta ti dođe naš desni bek žute kose?
Prihvatam.
To Vinko zna, gdje će i šta će. Gdje god da bude, golovi se očekuju, kao CF primarna pozicija je doveden.
Susicu u januaru 2022 znaci bit ce gutavo poslije evrope ove godineBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 17:45Zar ne mogu postavit rok do početka priprema hoćeš-nećeš produžit ugovor, do tad srediti zamjenu ako odgovor bude negativan i riješiš sve na vrijeme.
Ovako ništa nemamo, već treću zimu zaredom.
Kome ugovor ističe na ljeto 2022, da znam s kim će bit problema sljedeću zimu?
Evo može i meni ispod 2.5 gola tebi iznadjoker90 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:13To Vinko zna, gdje će i šta će. Gdje god da bude, golovi se očekuju, kao CF primarna pozicija je doveden.
Idemo još opklada!
SD-u će nam izrasti kosa do kraja sezone - DA/NE! Meni NE, ko je za DA?
Koliko će do kraja sezone Hus opet puta plakati i baciti patetiku 1.5, over under?
Za koliko nas je Rumeni zavalio, 500k, over under?
Ma nećemo mi evropu izboriti.Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:14Susicu u januaru 2022 znaci bit ce gutavo poslije evrope ove godineBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 17:45Zar ne mogu postavit rok do početka priprema hoćeš-nećeš produžit ugovor, do tad srediti zamjenu ako odgovor bude negativan i riješiš sve na vrijeme.
Ovako ništa nemamo, već treću zimu zaredom.
Kome ugovor ističe na ljeto 2022, da znam s kim će bit problema sljedeću zimu?![]()
Ovo trazis od mene da vjerujem u Cmilju i 3 gola da ce zabiti?Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:23Evo može i meni ispod 2.5 gola tebi iznadjoker90 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:13To Vinko zna, gdje će i šta će. Gdje god da bude, golovi se očekuju, kao CF primarna pozicija je doveden.
Idemo još opklada!
Koliko će do kraja sezone Hus opet puta plakati i baciti patetiku 1.5, over under?
Za koliko nas je Rumeni zavalio, 500k, over under?, majica iz Fan shopa , punimo Klupski budjet kojem je Rumeni dobro yebo mater
Pa lik u Suningu a oni su vlasnik Intera Milanskog, mora da je skroman neki lik
Hahaha žrtvuj sejoker90 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:28Ovo trazis od mene da vjerujem u Cmilju i 3 gola da ce zabiti?Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:23Evo može i meni ispod 2.5 gola tebi iznadjoker90 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:13
To Vinko zna, gdje će i šta će. Gdje god da bude, golovi se očekuju, kao CF primarna pozicija je doveden.
Idemo još opklada!
Za koliko nas je Rumeni zavalio, 500k, over under?, majica iz Fan shopa , punimo Klupski budjet kojem je Rumeni dobro yebo mater
![]()
Hajde prihvatam, pa nek ide sve u helać!
Smanjili smo mu na 10.5, ako si vidio onaj dio. Mi njemu dres, on nama po duks. To je opklada. Ja 15 golova ne bih smio staviti da će dati Edin Džeko da dođe u ovu ligu sad, a kamo li Cmilja brat.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, broj6, Burberry46, N3R3D, sekac, SineTalexy, VolimoSarajevo i 108 gostiju.