Znaci mogu se qrcit da vozim isto auto kao i nasi igraci.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci mogu se qrcit da vozim isto auto kao i nasi igraci.
Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:34Tesko mi pada da vidim da ste svi megalomani i ne vjerujete u proces, toliku kolicinu kompleksa drzite u sebi da ne mozete ispostovati postepeni napredak cak iako znate da nisu ni ti klubovi koje uzimate za primjer sa drzavnim pumpanjem stotina miliona dosli za par godina do mjesta gdje su sada....nego decenijama od kante za nabijanje u evropi dosli do statusa stalnih ucesnika....dozvoljavate sebi da vas pogode rijeci navijaca klubova kojima je glavni cilj opstanak...sumnjate u igrace koji su prosli fudbalsku skolu vani(Fanimo,Susic,Smiljanic) a zelite dovesti igrace koji su je prosli u BiH na plastici ili sljaci....pustite da vas ubjedjuju djeca kako se placa porez drzavi na rentanje necega, da se dogovara usmeno trosak od pola miliona ili da se negdje novac cuva u kesu pa zagrabis samo i ne ostane pisani/digitalni trag, ubjedjuje vas pljuvo pljuvic sa facebooka koji u zivotu nije trafiku vodio kako se vodi sampionski klub...i vi kazete au vidis ti to, nisam znao da je to tako....
Bravo majstore.Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:34Tesko mi pada da vidim da ste svi megalomani i ne vjerujete u proces, toliku kolicinu kompleksa drzite u sebi da ne mozete ispostovati postepeni napredak cak iako znate da nisu ni ti klubovi koje uzimate za primjer sa drzavnim pumpanjem stotina miliona dosli za par godina do mjesta gdje su sada....nego decenijama od kante za nabijanje u evropi dosli do statusa stalnih ucesnika....dozvoljavate sebi da vas pogode rijeci navijaca klubova kojima je glavni cilj opstanak...sumnjate u igrace koji su prosli fudbalsku skolu vani(Fanimo,Susic,Smiljanic) a zelite dovesti igrace koji su je prosli u BiH na plastici ili sljaci....pustite da vas ubjedjuju djeca kako se placa porez drzavi na rentanje necega, da se dogovara usmeno trosak od pola miliona ili da se negdje novac cuva u kesu pa zagrabis samo i ne ostane pisani/digitalni trag, ubjedjuje vas pljuvo pljuvic sa facebooka koji u zivotu nije trafiku vodio kako se vodi sampionski klub...i vi kazete au vidis ti to, nisam znao da je to tako....
Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:34Tesko mi pada da vidim da ste svi megalomani i ne vjerujete u proces, toliku kolicinu kompleksa drzite u sebi da ne mozete ispostovati postepeni napredak cak iako znate da nisu ni ti klubovi koje uzimate za primjer sa drzavnim pumpanjem stotina miliona dosli za par godina do mjesta gdje su sada....nego decenijama od kante za nabijanje u evropi dosli do statusa stalnih ucesnika....dozvoljavate sebi da vas pogode rijeci navijaca klubova kojima je glavni cilj opstanak...sumnjate u igrace koji su prosli fudbalsku skolu vani(Fanimo,Susic,Smiljanic) a zelite dovesti igrace koji su je prosli u BiH na plastici ili sljaci....pustite da vas ubjedjuju djeca kako se placa porez drzavi na rentanje necega, da se dogovara usmeno trosak od pola miliona ili da se negdje novac cuva u kesu pa zagrabis samo i ne ostane pisani/digitalni trag, ubjedjuje vas pljuvo pljuvic sa facebooka koji u zivotu nije trafiku vodio kako se vodi sampionski klub...i vi kazete au vidis ti to, nisam znao da je to tako....
Odlično, bravo. Mahala je u menadžementu kluba svedena na minimum, ali ne treba zaboraviti da trebaju proći generacije da mahalski mentalitet bude sveden na minimum i kod navijača.Vanja8 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:52Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:34Tesko mi pada da vidim da ste svi megalomani i ne vjerujete u proces, toliku kolicinu kompleksa drzite u sebi da ne mozete ispostovati postepeni napredak cak iako znate da nisu ni ti klubovi koje uzimate za primjer sa drzavnim pumpanjem stotina miliona dosli za par godina do mjesta gdje su sada....nego decenijama od kante za nabijanje u evropi dosli do statusa stalnih ucesnika....dozvoljavate sebi da vas pogode rijeci navijaca klubova kojima je glavni cilj opstanak...sumnjate u igrace koji su prosli fudbalsku skolu vani(Fanimo,Susic,Smiljanic) a zelite dovesti igrace koji su je prosli u BiH na plastici ili sljaci....pustite da vas ubjedjuju djeca kako se placa porez drzavi na rentanje necega, da se dogovara usmeno trosak od pola miliona ili da se negdje novac cuva u kesu pa zagrabis samo i ne ostane pisani/digitalni trag, ubjedjuje vas pljuvo pljuvic sa facebooka koji u zivotu nije trafiku vodio kako se vodi sampionski klub...i vi kazete au vidis ti to, nisam znao da je to tako....![]()
![]()
Objasnio...Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:34Tesko mi pada da vidim da ste svi megalomani i ne vjerujete u proces, toliku kolicinu kompleksa drzite u sebi da ne mozete ispostovati postepeni napredak cak iako znate da nisu ni ti klubovi koje uzimate za primjer sa drzavnim pumpanjem stotina miliona dosli za par godina do mjesta gdje su sada....nego decenijama od kante za nabijanje u evropi dosli do statusa stalnih ucesnika....dozvoljavate sebi da vas pogode rijeci navijaca klubova kojima je glavni cilj opstanak...sumnjate u igrace koji su prosli fudbalsku skolu vani(Fanimo,Susic,Smiljanic) a zelite dovesti igrace koji su je prosli u BiH na plastici ili sljaci....pustite da vas ubjedjuju djeca kako se placa porez drzavi na rentanje necega, da se dogovara usmeno trosak od pola miliona ili da se negdje novac cuva u kesu pa zagrabis samo i ne ostane pisani/digitalni trag, ubjedjuje vas pljuvo pljuvic sa facebooka koji u zivotu nije trafiku vodio kako se vodi sampionski klub...i vi kazete au vidis ti to, nisam znao da je to tako....
E ovako se pise text, sve kazes u 10 recenica...Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:34Tesko mi pada da vidim da ste svi megalomani i ne vjerujete u proces, toliku kolicinu kompleksa drzite u sebi da ne mozete ispostovati postepeni napredak cak iako znate da nisu ni ti klubovi koje uzimate za primjer sa drzavnim pumpanjem stotina miliona dosli za par godina do mjesta gdje su sada....nego decenijama od kante za nabijanje u evropi dosli do statusa stalnih ucesnika....dozvoljavate sebi da vas pogode rijeci navijaca klubova kojima je glavni cilj opstanak...sumnjate u igrace koji su prosli fudbalsku skolu vani(Fanimo,Susic,Smiljanic) a zelite dovesti igrace koji su je prosli u BiH na plastici ili sljaci....pustite da vas ubjedjuju djeca kako se placa porez drzavi na rentanje necega, da se dogovara usmeno trosak od pola miliona ili da se negdje novac cuva u kesu pa zagrabis samo i ne ostane pisani/digitalni trag, ubjedjuje vas pljuvo pljuvic sa facebooka koji u zivotu nije trafiku vodio kako se vodi sampionski klub...i vi kazete au vidis ti to, nisam znao da je to tako....
Nije ali zeljin rezultat nama nije relevantan godinama.....feniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 10:14Koliko ja skonta pisanje ovdje danas ako Zeljo izgubi sve je ideaalno kod nas..
Ja bih rekao da nam treba svih 11 kvaliteta Susica i 3 na klupi. Realno.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:00Za Evropu nam brat bratu trebaju minimum jos 4 igraca kvalitete Tine. Pa sad vidite gdje smo. Za ligu je ovo dosta.
Gdje da zaboravis tal od pola miliona kaemova u svoj toj prici.Amca007 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:07Velika je kriza u nasem klubu, a bjezimo samo 9 bodova drugoplasiranom. Ja ne znam kako cemo izdrzat do kraja. Eto nemamo poraz ni jedan, ali je brate puno nerijesenih. Sta ce levati ne znaju nista, uprava katastrofa, Hadzija levat dvoodi svoje igrace, sve nam se raspada bla bla bla...
I to bi nam se odrazilo na rezultate u ligi. Koliko mi je krivo zbog tijesnog ispadanja od Celtica, toliko mi je i drago što nismo u grupama.Zip je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:06Ja bih rekao da nam treba svih 11 kvaliteta Susica i 3 na klupi. Realno.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:00Za Evropu nam brat bratu trebaju minimum jos 4 igraca kvalitete Tine. Pa sad vidite gdje smo. Za ligu je ovo dosta.
Mozda sa ovom ekipom i udjemo u grupe, al bi bili kanta za napucavanje, a to ne zelimo.
Onda bi svake sezone trebao mijenjati pola ekipe. To tvoje stoji u slučaju da smo u stanju potpisivati dobre igrače na 4 godine.Testo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 20:01Isto kao sada što radimo sa zadnjih 6 mjeseci ugovora, samo povećati na 12.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:56Kako misliš igrača usloviti transferom ili tribinama godinu prije isteka ugovora, a ugovor mu ukupno 2 godine? I da nekoga držimo na tribini godinu i plaćamo ga, bili bi protesti pred klubom.Testo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:37Opet pravimo grešku sa ugovorima igrača.
Nisu nas opametili slučajevi: Duljević, Sarić, Lazić, Adukor, pa sada Rahmanović, Tatar i Miličević.
Moramo mijenjati taktiku, da ne čekamo zadnjih pola godine ugovora, nego gledati da ko ima još godinu dana ugovora, ili prodaja ili produžetak ili tribine, pa kada ostane godinu na tribini, onda može Vratnik da pojača samo.
Moramo unaprijed razmišljati !
Da se odmah može znati na koga da računamo, a na koga ne.
dobro denci ako je jedan roman bio dobar ne mora znaciti da ce i svaki naredni... chillDenchi je napisao/la: ↑06 feb 2021, 10:38Nije ali zeljin rezultat nama nije relevantan godinama.....feniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 10:14Koliko ja skonta pisanje ovdje danas ako Zeljo izgubi sve je ideaalno kod nas..
njima(navijacima kona) treba pure da dodju do voljnog momenta i nalazenja krizne skupine navijaca koja ce reci hej! Dosta! Godinama nista godinama dugovi i danas prestaje sa lopovlukom, samo to i dovodjenje pred sukob s navijacima svakog tog pojedinacnog lopova iz uprave moze im dati inicijalnu kapsulu da se rjese lopova u klubu da im neko napravi presjek i iznese stvarno stanje po prvi put u povijesti da bi mogli napraviti neki drugi statut i poceti rjesavati se korova unutar kluba
Ja to ne vidim kod njihovih navijaca i to se nece zadugo desiti, jedan od razloga jesmo mi, jer im prodaju pricu da bi to restrukturiranje ih jos vise unazadilo i bili bi u zaostatku jos vecem na svakom planu....idalje je to mentalita fali nam jedan dobar igrac da budemo bare-bare s pitarima i nisu oni tako strasni koje im se gura kao mudrost a realno svake godine je jaz veci...
Vratite nam husrefa i za sancheza cemo biti neko i nesto.Sanchez1987 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 09:52Ti ti je ono balkansko, mi nismo nesto,al vidi nam komsije jos gori od nas,i onda mi zadovoljni...
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, Google Adsense [Bot], miguelramos i 69 gostiju.