FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto se ne skokne do Vojvodine, dovedes igraca za kikiriki tj u zamjenu isplatis dug. Pretpostavljam da smo tako Pejovica doveli.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Ako Mili ne bi htjeo produzit taman Sanicanina dovesthordasDoboj je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:53Sto se ne skokne do Vojvodine, dovedes igraca za kikiriki tj u zamjenu isplatis dug. Pretpostavljam da smo tako Pejovica doveli.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemojte momci letjeti visoko bas toliko bice opet bolan pad 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Sanican je dosad najnerealniji od svih sto spomenuste.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sanicanin moze bolji klub vani naci sa cistim papirima kao i ostali igraci ali definitivno bi se moglo pokusati...ajdohordas je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:55Ako Mili ne bi htjeo produzit taman Sanicanina dovesthordasDoboj je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:53Sto se ne skokne do Vojvodine, dovedes igraca za kikiriki tj u zamjenu isplatis dug. Pretpostavljam da smo tako Pejovica doveli.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ipak je Matavz neprevazidjen u ovom prelaznom rokufeniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:59Sanican je dosad najnerealniji od svih sto spomenuste.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nema vise pojačanja. To je to. Nikakva zvučna imena nećemo dovoditi. Kao i svugdje u svijetu i kod nas je budžet smanjen zbog korone. Tako da, ne nadajte se i ne diskutujte o pojačanjima.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma nisam ni milio Sanicanina, pricalo se da ga hoce Besiktas, Fener
Ali ima sigurno igraca koji bi se mogli privoliti redovnim primanjima.

Ali ima sigurno igraca koji bi se mogli privoliti redovnim primanjima.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
A ovi nasi se usrali silovitog zeljakana a zrinjski ih siluje lagano
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Vazi sefeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:02Nema vise pojačanja. To je to. Nikakva zvučna imena nećemo dovoditi. Kao i svugdje u svijetu i kod nas je budžet smanjen zbog korone. Tako da, ne nadajte se i ne diskutujte o pojačanjima.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Niko ne porice da se klub protezira kroz sponzorstva, tipa gazprom i to, ali pricati o nekih 100 mil, dzaba odrzavanju stadiona bla bla je glupost nevidjena.ajdohordas je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:51Hoces reci da drzava ne gura Zvezdu ?marconato je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:29Otkud ti ta glupost?Pitar6785 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 14:51Moras bit 8 puta prvak bh i a srbija cz mora da da 100 m € da bi to postigli, uz to da im obezbjefi generalno sponzorstvo sa rusima i da im sve pratece stvari plate npr dzaba stadion odrzavanje dzaba kamp prevoz avio prevoz itd i plus im oproste poreze socijalna davanje![]()
![]()
Zvezdin budzet sada je nekih 25-30 mil € i najbolje da ce drzava placati odrzavanje stadiona...

Prije 5-6 god taj isti budzet je bio nekih 10-ak mil., ali tada Zvezda nije imala prilive od LŠ i LE, od kojih je samo od nastupa u istim takmicenjima, uz ulaznice i tv prava, zaradila cca 80-100 mil. €, a gdje su transferi igraca, od kojih je isto tako zaradila 100-ak mil za proteklih 5-6 godina.
Drzava sigurno neuporedivo vise izvlaci iz kluba, nego sto unese u isti kroz ta sponzorstva itd...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- feniksptica
- Kontakt:
MA taj je vec u padu karijere sad gledam samo zaradu. Ovaj posto standardan u repci. Solidne godine, solidan stoper. Moze ganjat dobar prosjecni evropski klub. Ovaj prvi ce ti samo traziti dobre pare, ovog drugog ni za dobre pare ne mozes dovest.Napapijri je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:01Ipak je Matavz neprevazidjen u ovom prelaznom rokufeniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:59Sanican je dosad najnerealniji od svih sto spomenuste.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zadnjih 7 (sedam) godina u ovoj zemlji postoje samo dvije ekipe, a to smo mi i Zrinjski. Ne vidim po kojem osnovu bi se mi trebali bojati prosjaka.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja glasao za Borac

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sta bi sa onom teorijom "poslati ih na Igman nek trce, tako je i Zvezda 1990 pa uzeli ligu prvaka"? Ništa to, a? Godinama kad smo u Antaliji ide priča da nema smisla pripremat se na tepihu i doći na oranicu, evo sad ne valja što nismo u Antaliji.amypitar je napisao/la: ↑06 feb 2021, 14:27Netačno kone nisu iz dvorane izašli.Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2021, 14:21Samo je Borac mislim u Antaliji.Kone cini mi se nisu ni izašle iz BiH.PAULUS1234 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 14:15To je mene strah prva 3 kola i sto smo mi u Umagu svi u Antaliji,-
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mi otkako ne idemo u Antaliju, uvijek prvaci budemo 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Bordo10, bordobijeli, feniksptica, HariTz, Jadnimi, johntravolta123, laznokrilo, Lecler, Maroon1946, MSOZ101, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, riki46, ronaldo99, SamoDaKazeem, Serha, SHZ82, strahmeipomisliti, USB i 249 gostiju.