SMR187 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 13:31Znaci trenutno stanje duga prema stranici porezne
Glavnica: 713.200,94
Kamata: 279.646,58
Ukupno: 992.847,52
[/quo
Jedino je Celik u drzavi potpisao reprogram duga tj.grad Zenica je preuzeo na sebe otplatu u ratama,ali su oni morali ispasti u najnizi rang da bi skroz smanjili tekuce troskove i olaksali gradu da vrsi otplatu.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nisam pretjerano upucen u taj reprogram duga. Ako bi nasi to potpisali, jel to znaci da ce se ovih skoro 300k kamate otpisati ili?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja mislim da bi drzava otpisala kamatu,ako neko preuzme da placa glavnicu u ratama,moje licno misljenje da je jako nezgodno vrijeme krizna vremena a igranje u skupoj ligi otezavajuci faktor
Potpis reprograma je blizu, nadamo se da cemo pocetak prvenstva docekati sa otkljucanim racunom.
Dugo godina je klub unistavan a isto tako trebat ce puno godina da se to ispravi. Grad mora uzeti na sebe obavezu da se dug vrati a isto tako treba imati svog covjeka u klubu i da prati da se ovo nikad vise ne desi
Dugo godina je klub unistavan a isto tako trebat ce puno godina da se to ispravi. Grad mora uzeti na sebe obavezu da se dug vrati a isto tako treba imati svog covjeka u klubu i da prati da se ovo nikad vise ne desi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Slazem se stobom,trebace vremena sigurno klub je sistematski unistavan,trebace vremena da se vrati povjerenje u klubastra1922 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:20Potpis reprograma je blizu, nadamo se da cemo pocetak prvenstva docekati sa otkljucanim racunom.
Previse je ovo, pogledaj vezni red i krila to su sve vezni igraci njih 12..a 4 igraju samo, po meni previse, slazem se da nam treba sirina al bas ovolika da mozes napravit 2 ekipe, valja to sve platitHMKAHH je napisao/la: ↑01 feb 2021, 18:19Golmani: Aljkanović, Maslić ?
Stoperi: Berbić, Ćulum, Mazić
Bekovi: Antić, Mehić, Rastoder, Đekić
Vezni: Mehić, Ćulum, Milaković, Jolović, Sarvan, Fačić, Hrvanović, Mehić (Željo-posudba) ?
Krila: Samardžić, Pljevljak, Rastoka, Hasukić
Napad: Vidović, Salihović
Juniori: Nezić, Avdić, Kadić, Bijelić, Vehabović, Smajlović, Mujčinović
Odlasci: Petrović (VIS Simm Bau), Božić (Zrinjski), Bajić
Znal se kakav je status Behrama, A. Muratovića, Turbića, Vasiljevića jesu li i to odlasci i ostajel Maslić i Mehić iz Želje posudba još nije zvanično.
-
- Kontakt:
To je tamam moramo imat sirinu. Igrat ce uvljek najbolji i najspremniji...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Gledo sam tekmu protiv Krupe jarnike i necemo izgubit ni jednu utakmicu u prvenstvu. Nema teorije igraci su tek poceli zajedno a uigrani ko nikad.
Svaka cast za dosad uradjeno... nismo ovakvu jaku ekipu imali od borbe za premijer ligu sa Tuzla Citijem....
Budel sudjenje normalno mi smo glavni konkurent za ulazak...

Svaka cast za dosad uradjeno... nismo ovakvu jaku ekipu imali od borbe za premijer ligu sa Tuzla Citijem....

Budel sudjenje normalno mi smo glavni konkurent za ulazak...

Slabo komentara, kakvi su utisci raja, nije mala stvar 3:0
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nisam nazalost mogao gledat.
Ali eto sta reci, dvije pobjede protiv dva premijerligasa, bez primljenog gola 4:0. Jos je sladje kad znas da su ovi uvalili 6 il 7 komada onom bau bau
kapa dole
Ali eto sta reci, dvije pobjede protiv dva premijerligasa, bez primljenog gola 4:0. Jos je sladje kad znas da su ovi uvalili 6 il 7 komada onom bau bau
kapa dole
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Ukoliko se potpiše reprogram, država otpisuje kamatu, ali tek po uplati posljednje rate duga.Kamata stoji dok se zadnja rata ne uplati, tad se briše.Već nekoliko klubova ima potpisan taj reprogram.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
mozes mi rec koji klubovi pored Celikamujoisuljo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 21:02Ukoliko se potpiše reprogram, država otpisuje kamatu, ali tek po uplati posljednje rate duga.Kamata stoji dok se zadnja rata ne uplati, tad se briše.Već nekoliko klubova ima potpisan taj reprogram.
Evo jedan kanton vec pusta gledaoce na sportska takmicenja,moglo bi se do pocetka sezone otvorit u cijeloj drzavi,prvo kolo Orasje puno,ali Gradacacana 

Kapacitet "Banje" preko 4000 sjedecih mjesta. Kada bi se koristila svaka cetvrta stolica 1000 komotno pustiti, koja bi to bila finansijska injekcija za Zbijezdu
Nema od ovog nista, za sada. Nogometni savez je taj koji donosi zavrsnu odluku a oni ne zele gledaoce. Tek kad oba entitetska krizna staba dopuste prisustvo gledalaca moze se ocekivati da i NS dozvoli. Ovo na kantonalnom nivou ne pije vodu.
To samo znaci da ce se kup utakmice koje su pod nogometnim savezom tog kantona igrati pred gledaocima
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Nek puste u ovoj ligi, zaboli nas za Premijer ligu 

Shvatam da je prijateljska, ali su mi oba sastava totalno nejasna. Zasto Vidovic na desetku? Ni u snovima ne moze tu poziciju igrat. Najbolje bi bilo startati sa jednim napadacem, Vidovicem ili Salihovicem. Cak i ako moraju obojica, onda obojicu u napad a nikako povlacit jednog nazad. Po meni najveca greska u prvom poluvremenu. A greska u drugom je bila sto makar jedan od njih dvojice nije ostao da igra, vec su obojica izasla, pa u drugom i pored bolje igre nije imao ko dat gol. Ali dobro, prijateljske i sluze za to da se vidi sta ko moze.
U svakom slucaju, Berbic i Rastoka 2 najbolja pojacanja zasad.
U svakom slucaju, Berbic i Rastoka 2 najbolja pojacanja zasad.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma ovo je tanko skroz, nisam gledao prijasnje tekme al ovo danas ništa, drugo pol samo se udarali. Al ajd prijateljska je donekle i razumijem. A onog Sarvana poslat u mionicu, nek povede Hasusku sa sobom i Mehića..bar nas tako mogu pojacat i ne znam ovo dijete danas sto je potpisalo pa cemu to dijete od 18 god kud ces s njim sta ce nam imamo i svoje djece..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.