KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Melo15
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Melo15 » 06 maj 2009, 22:19

Evo upravo pratim tekmu na vogosci ,Muha kao da je tek stigao u klub i tek poceo sa TRENINZIMA ..
NEZNA STA BI SA LOPTOM.. :lol: :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 06 maj 2009, 22:22

Melo15 je napisao/la:Evo upravo pratim tekmu na vogosci ,Muha kao da je tek stigao u klub i tek poceo sa TRENINZIMA ..
NEZNA STA BI SA LOPTOM.. :lol: :lol:
umjesto da barcu gledas :?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 maj 2009, 22:28

Institut je napisao/la:
fera je napisao/la:sta je ovo ljudi ars bio na utakmici a zima ne igra :D
cestitke bosni na pobjedi razbili su borac.

kakav je sudija bio :D
ma kuna legenda :D ja sam se iznenadio sto sam ga vidjeo da sudi jer mi je bio rekao da ne sudi vise zbog magistarskog il tako nesto....
You are someone else I am still right here

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 06 maj 2009, 22:47

cestitke momcima...iako su se malo previse zezali u prvoj cetvrtini, pokazali su ozbiljnost u nastavku i rezultat nije mogao izostati....muhi je definitivno mjesto u A1 ligi....
I feel devotion!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 maj 2009, 23:01

Bio je to samo lakši trening za igrače Bosne. U prvoj četvtini su se malo zezali, ali Vukoičić ih je uozbiljio i do kraja je Borac bio dotučen. Još jednom čestitke na pobjedi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 06 maj 2009, 23:10

Onaj Avdic malo lud frajer al nocas za neprepoznat :mrgreen:
Ne kontam kako nas je onakva ekipa mogla dobiti u BL al eto. Sta je pokazala Igokeja u Trebinju zna li ko?
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 06 maj 2009, 23:11

mahalac je napisao/la:Onaj Avdic malo lud frajer al nocas za neprepoznat :mrgreen:
Ne kontam kako nas je onakva ekipa mogla dobiti u BL al eto. Sta je pokazala Igokeja u Trebinju zna li ko?
pa rekose da dolaze oslabljeni u sarajevo :?

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 06 maj 2009, 23:15

koliko sam vidio dvojica su im falila-fekete i djurasovic....a i nama su...zima i ikona cijih par minuta igre fakat ne pikam...haman citavu tekmu je presjedio sa fizioterapeutom..mislim da se jos uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede i da vlada nije htio rizikovati...
I feel devotion!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 maj 2009, 08:02

ikona zato vozi ko divljak po gradu, tacka se sa nekim audijem juce oko pola 6
Cuva Bog Zelju svog!

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 07 maj 2009, 08:44

mahalac je napisao/la:Onaj Avdic malo lud frajer al nocas za neprepoznat :mrgreen:
:D Kemo nije normalan, frajer kad zabije tricu ko da je u finalu eurolige :)

Al dobro je igro, trudi se. Onaj crnac je bio i jaci i visociji, al nije moro bas 5 faulova napravit, otegla se utakmica nikad zavrsit :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 maj 2009, 09:19

rutinska pobjeda bosne,treba pohvaliti malog avdica, dobro je odigrao,a treba obratiti paznju na ovog malog vucica, ima pravo jos jednu godinu igrati u juniorima...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 07 maj 2009, 17:42

ndbosna je napisao/la:
Pa koliko ja znam u Borcu nije igralo 5 igraca,makar tako kazu.A kako su nas dobili sa tim igracima koji su falili sinoc,vjerovatno su imali ludu noc,a Bosna tesko opustanje i eto ti poraza.
Samo sta Avdic ima odraz,stvarno za svaku pohvlu ovo mu je druga dobra utakmica u nizu.Jos 2 utakmice i to je to sto se tice NLB lige....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 07 maj 2009, 19:13

mirzza je napisao/la:ikona zato vozi ko divljak po gradu, tacka se sa nekim audijem juce oko pola 6
Sta treba ?? Ako nosi povredu mozda da ga zena vozi ... smjesan komentar .,ili da ne izlazi u saobracaj dok mu se loza neoporavi...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 maj 2009, 21:00

Ovaj mali Vučić me dosta iznenadio. Igrač je dosta dobar. Bit će nešto od njega. Ima još jednu godinu u juniorima i nadam se da ga Bosna neće lako pustiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 08 maj 2009, 01:26

el-fighter je napisao/la:Ovaj mali Vučić me dosta iznenadio. Igrač je dosta dobar. Bit će nešto od njega. Ima još jednu godinu u juniorima i nadam se da ga Bosna neće lako pustiti.
Не " :shock:
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 08 maj 2009, 01:38

Dragan-BL je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ovaj mali Vučić me dosta iznenadio. Igrač je dosta dobar. Bit će nešto od njega. Ima još jednu godinu u juniorima i nadam se da ga Bosna neće lako pustiti.
pa zato sto ne znas latinicu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 08 maj 2009, 08:06

Melo15 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:ikona zato vozi ko divljak po gradu, tacka se sa nekim audijem juce oko pola 6
Sta treba ?? Ako nosi povredu mozda da ga zena vozi ... smjesan komentar .,ili da ne izlazi u saobracaj dok mu se loza neoporavi...
u ovom svom saobracajnom haosu, najmanje sto treba je da kapiten bosne, sat pred utakmicu, ide preko 100 km/h po cesti pri tom se trkajuci sa nekim likovima i ugrozavajuci ostale,

ocito si i ti jedan od hajvana kojima je glavni cilj proci kroz grad sa preko 100 km/h,

debilan komentar
Cuva Bog Zelju svog!

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 08 maj 2009, 09:45

lolo je napisao/la:
Dragan-BL je napisao/la:
pa zato sto ne znas latinicu
$ ' % " ? " :oops: ? % " " пост је тај % се у " & " " " &.? '," у % ' " ? " са " ",а " ',& $ & ' & $ " ?.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 08 maj 2009, 12:10

Evo ja mozete misliti razumijem oba pisma (samo ti nama pisi Dragane na kom hoces pismu), mislilo se vjerovatno o reprezentaciji BiH i tajmingu da se bezecuje Vucic, mada ja osim iskrenog zalaganja i borbenosti nisam onde prepoznao neki talenat..
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 08 maj 2009, 13:11

Ono što sam ja vidio na tekmi je bilo za smijanja, u jednoj laganoj i ne baš previše sjajnog prezentaciji od strane naših košarkaša.
Koji potencijal, kakvi Vučići i Milekići, ni pošteno FT ne mogu da pogode usprkos podršci u vidu pljeska prilikom izvođenja FT.
Imamo mi Čamdžića, Majstorića i Anđelića na tim pozicijama, tako da je svaka daljnja riječ suvišna.

Pravo pitanje je kako smo od ovakve ekipe uspjeli izgubiti g-dine VV u Banja Luci, a jednako smiješno je bilo i njegovo pozivanje na ozbiljnost u pristupu za meč protiv Borca u maloj dvorani Skenderije, sve što mogu reći može stati u jednu riječ:DEGUTANTNO.

Usput, Zimić operisao, ako se ne varam meniskus, u Rijeci kod dr Nemeca i nema ga do kraja sezone u sastavu KK Bosne.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.