NEZNA STA BI SA LOPTOM..

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
umjesto da barcu gledasMelo15 je napisao/la:Evo upravo pratim tekmu na vogosci ,Muha kao da je tek stigao u klub i tek poceo sa TRENINZIMA ..
NEZNA STA BI SA LOPTOM..![]()
ma kuna legendaInstitut je napisao/la:fera je napisao/la:sta je ovo ljudi ars bio na utakmici a zima ne igra![]()
cestitke bosni na pobjedi razbili su borac.
kakav je sudija bio
pa rekose da dolaze oslabljeni u sarajevomahalac je napisao/la:Onaj Avdic malo lud frajer al nocas za neprepoznat![]()
Ne kontam kako nas je onakva ekipa mogla dobiti u BL al eto. Sta je pokazala Igokeja u Trebinju zna li ko?
mahalac je napisao/la:Onaj Avdic malo lud frajer al nocas za neprepoznat![]()
Ne kontam kako nas je onakva ekipa mogla dobiti u BL al eto. Sta je pokazala Igokeja u Trebinju zna li ko?
Pa koliko ja znam u Borcu nije igralo 5 igraca,makar tako kazu.A kako su nas dobili sa tim igracima koji su falili sinoc,vjerovatno su imali ludu noc,a Bosna tesko opustanje i eto ti poraza.ndbosna je napisao/la:mahalac je napisao/la:Onaj Avdic malo lud frajer al nocas za neprepoznat![]()
Sta treba ?? Ako nosi povredu mozda da ga zena vozi ... smjesan komentar .,ili da ne izlazi u saobracaj dok mu se loza neoporavi...mirzza je napisao/la:ikona zato vozi ko divljak po gradu, tacka se sa nekim audijem juce oko pola 6
Не "el-fighter je napisao/la:Ovaj mali Vučić me dosta iznenadio. Igrač je dosta dobar. Bit će nešto od njega. Ima još jednu godinu u juniorima i nadam se da ga Bosna neće lako pustiti.
pa zato sto ne znas latinicuDragan-BL je napisao/la:Не "el-fighter je napisao/la:Ovaj mali Vučić me dosta iznenadio. Igrač je dosta dobar. Bit će nešto od njega. Ima još jednu godinu u juniorima i nadam se da ga Bosna neće lako pustiti.
u ovom svom saobracajnom haosu, najmanje sto treba je da kapiten bosne, sat pred utakmicu, ide preko 100 km/h po cesti pri tom se trkajuci sa nekim likovima i ugrozavajuci ostale,Melo15 je napisao/la:Sta treba ?? Ako nosi povredu mozda da ga zena vozi ... smjesan komentar .,ili da ne izlazi u saobracaj dok mu se loza neoporavi...mirzza je napisao/la:ikona zato vozi ko divljak po gradu, tacka se sa nekim audijem juce oko pola 6
$ ' % " ? "lolo je napisao/la:pa zato sto ne znas latinicuDragan-BL je napisao/la:Не "el-fighter je napisao/la:Ovaj mali Vučić me dosta iznenadio. Igrač je dosta dobar. Bit će nešto od njega. Ima još jednu godinu u juniorima i nadam se da ga Bosna neće lako pustiti.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 9 gostiju.